کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


داروی دوکسازوسین (doxazosin):


داروی کاردورا (Cardura)، کاسکور (Cascor) یا دوکسادورا (Doxadura)، که با نام عمومی دوکسازوسین نیز شناخته می‌شود، باعث شل شدن رگ ها و شریان‌ها می‌گردد به طوری که خون در میان رگ‌ها راحت‌تر جریان می‌یابد. این دارو همچنین عضلات پروستات و گردنه‌ مثانه را شل می‌کند به طوری که عمل ادرار کردن راحت‌تر انجام می‌شود. دوکسازوسین برای درمان فشار خون بالا، یا بهبود ادرار کردن در مردانی که بزرگ‌شدگی پروستات دارند، استفاده می‌شود. توجه شود که نوعی از این قرص که با نام کاردورا به فروش می‌رود، فقط در شرایط بزرگ شدگی پروستات به کار می‌رود و برای بهبود فشار خون بالا استفاده نمی‌گردد.
اطلاعات مهم درباره دوکسازوسین:
دوکسازوسین در حین عمل جراحی آب مروارید، می‌تواند بر روی مردمک چشم شما تاثیر بگذارد. بنابراین قبل از اینکه موعد عمل چشم شما فرا برسد، به دکتر جراح خود بگویید که در حال استفاده از این دارو می‌باشید. مصرف داروی مورد نظر را خودسرانه قبل از جراحی قطع نکنید مگر اینکه دکتر جراح به شما اجازه‌ی این کار را داده باشد. در صورتی که نسبت به داروی دوکسازوسین و یا داروهای مشابه با آن – مثل آلفوزوسین (Uroxatral)، پرازوسین (Minipress)، سیلودوسین (Rapaflo)، تامسولوسین (Flomax) یا ترازوسین (Hytrin) – حساسیت دارید، نباید از این دارو استفاده نمائید. این دارو باعث شل شدن رگ ها و شریان‌ها می‌گردد به طوری که خون در میان آن ها راحت‌تر جریان می‌یابد.
مصرف داروی دوکسازوسین ممکن است باعث سرگیجه و یا غش کردن فرد شود؛ به خصوص در اوایل مصرف این دارو و یا زمانی که تصمیم می‌گیرید مجدداً بعد از یک بازه‌ی زمانی، دوباره از این دارو استفاده کنید. در صورتی که قصد دارید رانندگی نمائید و یا می‌خواهید کاری انجام دهید که نیاز به هوشیار بودن شما دارد، داروی دوکسازوسین را مصرف نکنید. از ایستادن طولانی مدت و یا گرم شدن بیش از حد بدن در هنگام ورزش کردن و یا در هوای گرم، خودداری کنید. همچنین از برخاستن ناگهانی اجتناب کنید وگرنه ممکن است حالت سرگیجه به شما دست دهد. در مورد هر گونه دارویی که مصرف می‌کنید، خصوصاً سایر داروهایی که برای بهبود فشار خون استفاده می‌شود و شامل داروهای مُدر نیز می‌گردد، به دکتر خود اطلاع دهید.
نکات مهمی که قبل از مصرف دوکسازوسین باید رعایت کرد:
یادآوری می‌شود که اگر نسبت به داروی دوکسازوسین و یا داروهای مشابه با آن – مثل آلفوزوسین (Uroxatral)، پرازوسین (Minipress)، سیلودوسین (Rapaflo)، تامسولوسین (Flomax) یا ترازوسین (Hytrin) – حساسیت دارید، نباید از این دارو استفاده نمائید.
برای اطمینان از اینکه مصرف داروی مورد نظر عواقب و خطراتی را برای شما در پی ندارد، اگر موارد زیر را دارید، به دکتر خود اطلاع دهید:
انسداد در دستگاه گوارش (در ناحیه‌ی شکم یا روده‌ها)؛
یبوست شدید؛
بیماری کبدی؛
فشار خون پایین؛
یادآوری می‌شود که دوکسازوسین در حین عمل جراحی آب مروارید، می‌تواند بر روی مردمک چشم شما تاثیر بگذارد. بنابراین قبل از اینکه موعد عمل چشم شما فرا برسد، به دکتر جراح خود بگویید که در حال استفاده از این دارو می‌باشید. مصرف داروی مورد نظر را خودسرانه قبل از جراحی قطع نکنید مگر اینکه دکتر جراح به شما اجازه‌ی این کار را داده باشد. این دارو همچنین عضلات پروستات و گردنه‌ مثانه را شل می‌کند به طوری که عمل ادرار کردن راحت‌تر انجام می‌شود.
مصرف در دوران بارداری و شیردهی:
هنوز مشخص نیست که آیا داروی دوکسازوسین باعث صدمه در جنین در دوره‌ی بارداری مادر می‌شود یا خیر؛ چنانچه باردار هستید و یا قصد باردار شدن را دارید، به دکتر خود اطلاع دهید. همچنین هنوز مشخص نشده که آیا این دارو در شیر مادر نفوذ پیدا کرده و باعث ایجاد آسیب در نوزاد می‌شود یا خیر؛ در دوره مصرف داروی مورد نظر، از شیردهی بپرهیزید.
نحوه مصرف:
دوکسازوسین را حتماً با تجویز پزشک مصرف کنید و قبل از مصرف، تمامی مواردی که روی جلد این دارو نوشته شده است را به دقت مطالعه نمایید. دکتر شما ممکن است هر از گاهی در دوز مصرفی شما تغییراتی را ایجاد کند. از مصرف دوز بیشتر یا کمتر از مقداری که برای شما تجویز شده است، خودداری کنید و فقط در همان دوره ی زمانی که برای شما تجویز شده، آن را مصرف کنید. داروی دوکسازوسین باعث کاهش فشار خون می‌شود و ممکن است موجب ایجاد سرگیجه و یا غش کردن فرد گردد. مخصوصاً در زمانی که به تازگی شروع به مصرف این دارو کرده‌اید و یا شروع به مجدداً مصرف کردن این دارو نموده‌اید. ممکن است در هنگام برخاستن دچار سرگیجه شوید. هنگامی که از حالتِ خوابیده، قصد بلند شدن دارید، مواظب باشید. در صورتی که سرگیجه‌ی شدید دارید و یا احساس می‌کنید در حال افتادن هستید، به دکتر مراجعه کنید. در دوره مصرف این دارو، فشار خون و پروستات شما ممکن است به صورت دوره‌ای نیاز به بررسی داشته باشد. دوکسازوسین برای درمان فشار خون بالا، یا بهبود ادرار کردن در مردانی که بزرگ‌شدگی پروستات دارند، استفاده می‌شود. اگر شما به هر دلیلی، مصرف داروی دوکسازوسین را متوقف کرده‌اید، قبل از اینکه مجدداً شروع به مصرف این دارو کنید، از دکتر خود مشورت بگیرید. ممکن است نیاز به تعدیل و اصلاح دوز مصرفی شما از این دارو باشد. اگر از داروی مورد نظر برای بهبود فشار خون بالای خود استفاده می‌نمائید، حتی اگر در زمانی احساس بهبودی داشتید، همچنان به مصرف این دارو ادامه دهید. فشار خون زیاد، اغلب علائمی ندارد. شاید لازم باشد تا آخر عمر، از داروهای فشار خون استفاده کنید. دارو را در دمای اتاق نگهداری کرده و دور از گرما و رطوبت قرار دهید.
مصرف بیش از اندازه یا کمتر از میزان لازم:
اگر یک بار مصرف این دارو را فراموش کردید، به محض اینکه به یاد آوردید، آن را مصرف کنید. اما چنانچه زمانِ به یادآوری شما، بسیار نزدیک به زمانِ مصرفِ بعدی بود، دوز فراموش شده را مصرف نکنید. فقط در نوبت بعدی، دوکسازوسین را مصرف کنید. برای جبران دوز مصرفی از دست رفته، داروی اضافی مصرف نکنید. اگر در چندین روزِ متوالی، مصرف این دارو را فراموش کردید، قبل از شروع مجدد دارو، به دکتر خود مراجعه کنید. زیرا ممکن است نیاز باشد تا دوز مصرفی کمتری را استفاده نمائید. چنانچه بیشتر از میزان مورد نیاز، این دارو را مصرف کردید، به موارد اورژانسی در مورد مصرف زیاد این دارو مراجعه کنید و یا از پزشک کمک بگیرید. علائم مصرف بیش از اندازه‌ی داروی دوکسازوسین شامل سرگیجه‌ی شدید یا غش کردن می‌باشد.

1  |  مجله قرمز  |  بازدید: 1116



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر نسرین ابراهیمی

دکتر نسرین ابراهیمی

پوست و مو و زيبايى

021-77866186

دکتر منوچهر قدیمی

دکتر منوچهر قدیمی

تزریق ژل و بوتاکس

021-88613200

دکتر موفق فولادگر

دکتر موفق فولادگر

دندانپزشک زیبایی

021-22089003

دکتر زهرا آزادی

دکتر زهرا آزادی

جراحی پلاستیک و زیبایی

021-22764249

دکتر کامران جلالی

دکتر کامران جلالی

فوق دکترای هومیوپاتی

021-22800703

دکتر حسین احمدی

دکتر حسین احمدی

متخصص پوست مو و زیبایی

021-22229478

دکتر امید ثابت مهر

دکتر امید ثابت مهر

جراحی پلاستیک و زیبایی

021-22927266

دکتر میترا اسماعیلی

دکتر میترا اسماعیلی

متخصص پوست و مو و زیبایی

0936-1194640

دکتر سروش پیام یار

دکتر سروش پیام یار

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22580759

دکتر زهره سادات نوروز زاده

دکتر زهره سادات نوروز زاده

جراح دندانپزشک

021-88583040

مرکز فوق تخصصی گلبرگ

مرکز فوق تخصصی گلبرگ


پوست، مو و لیزر

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

کلینیک تخصصی آپاما

کلینیک تخصصی آپاما


پوست و مو و زيبايى

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional