کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


داروی دیگوکسین (digoxin):


این دارو که با نام عمومی دیگوکسین (digoxin) شناخته می‌شود، تلفظ صحیح اسم آن در زبان انگلیسی، دیجاکسین می‌باشد اما در فارسی، به دیگوکسین نام برده می‌شود. داروی مورد نظر، به نام های دیگری از جمله لانوکسین، لانوکسی کَپس، دیجیتِک و کاردوکسین نیز معروف است. دیگوکسین باعث می‌شود که شربان قلب با شدت بیشتر و ریتم منظم‌تری بزند. این دارو، از گیاهی به نام (digitalis plant) یا گیاه انگشتانه، گرفته می‌شود. این دارو در هنگام سکته‌ی قلبی و یا نارسایی های قلبی استفاده می‌شود. داروی دیگوکسین برای درمان فیبریلاسیون دهلیزی (atrial fibrillation) یا انقباض بی نظم رشته های عضلانی مربوط به دهلیز در قلب نیز استفاده می‌گردد. (فیبریلاسیون دهلیزی در واقع یک اختلال در ضربان و ریتم قلب است که در قسمت بالایی قلب که خون را به داخل قلب برمی‌گرداند، رخ می‌دهد). قرص یا کپسول دیگوکسین باعث می‌شود که شربان قلب با شدت بیشتر و ریتم منظم‌تری بزند.
اطلاعات مهم درباره دیگوکسین:
در صورتی که دچار انقباض بی‌نظم رشته‌های عضلانی مربوط به بطن قلب هستید، که به آن فیبریلاسیون بطنی (ventricular fibrillation) گفته می‌شود، این دارو را مصرف نکنید. (فیبریلاسیون بطنی، در واقع یک اختلال در بطن قلب یا قسمت پایینی قلب است که خون را از قلب به سایر نقاط بدن می‌فرستد).
نکات مهمی که قبل از مصرف دیگوکسین باید رعایت کرد:
اگر نسبت به داروی دیگوکسین آلرژی (حساسیت) دارید یا دچار فیبریلاسیون بطنی (اختلال انقباضیِ مربوط به بطن قلب یا قسمت های پایین تر آن- جایی که خون به سایر نقاط بدن فرستاده می‌شود) هستید، از این دارو استفاده نکنید.
برای اطمینان از اینکه مصرف داروی دیگوکسین برای شما خطری در پی نخواهد داشت، در صورتی که موارد زیر را دارید، به دکتر خود اطلاع دهید:
    وضعیت های خطرناک قلبی مثل سندرم سینوس بیمار یا AV block (مگر در صورتی که از یک ضربان ساز استفاده می‌کنید)؛
    اگر اخیراً سابقه‌ی سکته‌ی قلبی داشته‌اید؛
    سندرم Wolff-Parkinson-White (ضربان قلب ناگهانی و سریع)؛
    بیماری کلیوی؛
    سابقه‌ی اختلالات تیروئیدی؛
    عدم تعادل های الکترولیتی (مثلاً سطح پایین کلسیم، پتاسیم، یا منیزیم در خون)؛
    اگر دچار سوء تغذیه هستید و یا اخیراً بیمار بوده و دچار استفراغ یا اسهال بوده‌اید؛
    اگر از یک داروی مُدِر (ادرار آور) و یا داروهای استروئیدی استفاده می‌کنید؛
این دارو در هنگام سکته‌ی قلبی و یا نارسایی های قلبی استفاده می‌شود.
مصرف در دوران بارداری و شیردهی:
هنوز مشخص نشده که آیا مصرف داروی مورد نظر در دوران بارداری، به جنین آسیب می‌زند یا خیر؛ در صورتی که باردار هستید و یا قصد باردار شدن را دارید، به دکتر خود اطلاع دهید. دیگوکسین می‌تواند در شیر مادر نفوذ پیدا کرده و باعث آسیب به نوزاد شود. اگر در دوران شیردهی قرار دارید، به دکتر خود اطلاع دهید.
نحوه مصرف:
دیگوکسین را حتماً با تجویز پزشک مصرف کنید و قبل از مصرف، تمامی مواردی که روی جلد این دارو نوشته شده است را به دقت مطالعه نمایید. همچنین از مصرف دوز بیشتر یا کمتر از مقداری که برای شما تجویز شده است، خودداری کنید و فقط در همان دوره ی زمانی که برای شما تجویز شده، آن را مصرف کنید. سعی کنید که داروی مورد نظر را سر یک ساعت معین در هر روز استفاده کنید. در دوره‌ی مصرف این دارو، ممکن است نیاز باشد تا به صورت دوره‌ای، آزمایشات خون انجام دهید. عملکرد کلیه‌ی شما نیز لازم است بررسی شود. حتی در صورتی که احساس بهبودی داشتید و یا علائم شما از بین رفته بود، به مصرف دیگوکسین تا اتمام دوره‌ی مصرفی که دکتر برایتان تجویز کرده، ادامه دهید. قبل از اینکه داروی شما در دوره مصرف تمام شود، از قبل، داروی بیشتر خریداری کنید تا بدون دارو نمانید. نباید مصرف دیگوکسین را به صورت ناگهانی قطع کنید. زیرا قطع مصرف ناگهانی این دارو، ممکن است منجر به بدتر شدن وضعیت شما شود. دارو را در دمای اتاق نگهداری کرده و دور از گرما و رطوبت قرار دهید. قرص دیگوکسین می‌تواند در شیر مادر نفوذ پیدا کرده و باعث آسیب به نوزاد شود.
مصرف بیش از اندازه یا کمتر از میزان لازم:
اگر یک بار مصرف این دارو را فراموش کردید، به محض اینکه به یاد آوردید، آن را مصرف کنید. اما اگر کمتر از ۱۲ ساعت، به زمانِ مصرف بعدی شما از این دارو مانده، دوزِ فراموش شده را مصرف نکنید و فقط در نوبت بعدی، دیگوکسین را مصرف کنید. چنانچه بیشتر از میزان مورد نیاز، این دارو را مصرف کردید، به موارد اورژانسی در مورد مصرف زیاد این دارو مراجعه کنید و یا از پزشک کمک بگیرید. مصرف بیش از اندازه‌ی داروی دیگوکسین، می‌تواند کُشنده باشد.
از چه مواردی در حین مصرف دیگوکسین باید اجتناب کرد؟
در زمان انجام تمرینات جسمانی و ورزش کردن و یا هنگام قرار گیری در هوای بسیار گرم، مایعات به میزان کافی بنوشید و مواظب باشید تا دچار کم آبی و گرمازدگی نشوید. زیرا در صورتی که دچار از دست دادن آب بدن به صورت زیاد شوید، علائم مصرف بیش از حد دیگوکسین ممکن است رخ دهد.

1  |  مجله قرمز  |  بازدید: 879



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر علی بخشنده فر

دکتر علی بخشنده فر

متخصص جراحی دهان و فک

021-77729100

دکتر میترا اسماعیلی

دکتر میترا اسماعیلی

متخصص پوست و مو و زیبایی

0936-1194640

دکتر منوچهر قدیمی

دکتر منوچهر قدیمی

تزریق ژل و بوتاکس

021-88613200

دکتر مجید نداف‌ کرمانی

دکتر مجید نداف‌ کرمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک

021-22134997

دکتر کامران جلالی

دکتر کامران جلالی

فوق دکترای هومیوپاتی

021-22800703

دکتر حسین احمدی

دکتر حسین احمدی

متخصص پوست مو و زیبایی

021-22229478

دکتر علی ابراهیمی

دکتر علی ابراهیمی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88622443

دکتر سروش پیام یار

دکتر سروش پیام یار

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22580759

دکتر میلاد افشار قاسملو

دکتر میلاد افشار قاسملو

جراح دندانپزشک

021-26140134

دکتر رضا نادری

دکتر رضا نادری

جراح دندانپزشک

021-44041266

کلینیک تخصصی آپاما

کلینیک تخصصی آپاما


پوست و مو و زيبايى

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

مرکز فوق تخصصی گلبرگ

مرکز فوق تخصصی گلبرگ


پوست، مو و لیزر

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional