کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


داروی سوکرالفیت:


داروی سوکرالفیت ( Sucralfate) یکی از داروهایی است که کاربردان بهبود زخم‌های دستگاه گوارش است. این دارو از طریق دستگاه گوارش بدن جذب نشده و به عنوان محافظ و پوششی بر روی قسمت‌های آسیب دیده در برابر عوامل به طور بالقوه زیان باری مثل اسید، آنزیم‌ها و نمک‌های صفراوی عمل کرده و از این طریق به بازیابی سلامت این مناطق کمک می‌کند. دیگر کاربرد این دارو در درمان زخم‌های اثنی عشر (دوازدهه) است. نکته مهم در این میان این است که کاربرد داروی سوکرالفیت در درمان زخم‌های فعال است و مصرف آن اثر پیشگیری در ابتدای به زخم‌های دستگاه گوارش را ندارد.این دارو ممکن است برای اهداف غیر از مواردی که در این راهنمای دارویی ذکرشده، استفاده شود. در این مقاله به معرفی، چگونگی کارکرد و نکات طلایی حین مصرف این دارو می‌پردازیم.
اطلاعات مهم مربوط به داروی سوکرالفیت:
راهنمایی‌های بر روی برچسب داروی خود را خوانده و براساس آن عمل کنید. به هر یک از متخصصان دخیل در پایش سلامت خود در مورد مشکلات پزشکی، آلرژی و حساسیت و داروهای مورد استفاده خود اطلاع دهید.
اگر فرد مصرف کننده به  این دارو آلرژی داشته باشد ، نباید از این دارو استفاده کند.
در این موارد برای اینکه مطمئن شوید،  مصرف این دارو برای شما ایمن است و خطری در پی ندارد، با پزشک مشورت کنید:
ابتلا به بیماری دیابت (اعم از نوع یک و یا دو)؛
بیماری‌های کلیوی (یا اگر شما نیازمند به انجام مستمر عمل دیالیز هستید)؛ یا
مشکل در مصرف (بلع) قرص‌ها.
این دارو از نظر میزان ضرری که ممکن است به جنین برساند از نظر FDA در گروه ب قرار دارد، ، از این رو انتظار نمی‌رود که این دارو به یک جنین آسیب برساند یا نه . اگر باردار یا در حین درمان، باردار شدید، به پزشک خود اطلاع دهید.
شخص نیست که این دارو می تواند از طریق شیر مادر منتقل شود و به کودک شیرخوار آسیب برساند یا نه. از این رو توصیه می‌شود که برای مصرف این دارو همزمان با تغذیه کودک شیرخوار خود، به پزشک معالج خود اطلاع دهید.
روش مصرف داروی سوکرالفیت:
داروی سوکرالفیت را دقیقاً همانطور که توسط پزشک شما تجویز می‌شود، مصرف کنید. راهنمایی‌های بر روی برچسب نسخه خود را خوانده و براساس آن عمل کنید. پزشک شما ممکن است گاهی اوقات دوز داروی شما  را برای اطمینان برای گرفتن  بهترین نتایج،  تغییر دهید. این دارو  را در مقادیر بیشتر و یا کمتر از مقادیر تجویز شده توسط پزشک معالج خود، مصرف نکنید.
برای تجربه کردن بهترین اثر این دارو، بهتر است آن را در زمانی که معده شما خالی است و ترجیحاً یک ساعت قبل از مصرف غذا و یا دو ساعت بعد از مصرف غذا، استفاده کنید.
سوسپانسیون( مایع) خوراکی این دارو را قبل از اندازه گیری و مصرف، تکان دهید. داروی مایع را با سرنگ دوز، و یا با یک قاشق‌های خاص اندازه گیری دوز و یا فنجان پزشکی، اندازه گیری کنید. اگر شما یک دستگاه اندازه گیری دوز دارو را نداشته باشید، باید از یک داروساز آن را درخواست کنید.
در زمان مصرف این دارو، فرد مصرف کننده ممکن است علائم زودرس بهبودی و احساس تندرستی را حس کند، این امرممکن است باعث قطع دوره درمانی و از بین رفتن ریشه ایجاد بیماری و در نتیجه و عدم بهبود کامل خواهد شد. از این رو لازم است که دقیقاً بر مبنای طول مدت تجویز شده توسط پزشک معالج این دارو مصرف شود.
داروی سوکرالفیت باید در دمای اتاق و  به‌ دور از گرما و رطوبت نگهداری شود.
چه اتفاقی می‌افتد اگر شما یک مصرف دوز از این دارو را فراموش کنید؟
به‌ محض اینکه شما دوز فراموش‌شده را به یاد آوردید، آن را مصرف کنید. اگر تقریباً موقع نوبت بعدی مصرف دوز بعدی است، از مصرف دوز فراموش‌شده اجتناب کنید. برای جبران دوز از دست‌رفته قبلی در دوز بعدی از داروی اضافه استفاده نکنید.
اگر از این دارو بیش‌ از حد مصرف کنید، چه اتفاقی می‌افتد؟
با مراقبت های پزشکی اورژانس ، تماس بگیرید.
در هنگام مصرف این دارو باید از چه مواردی اجتناب کنید؟
از آنجا که مصرف همزمان این دارو به همراه دیگر داروها می‌تواند باعث تداخل در جذب دیگر داروها شود، از این رو لازم است که تا ۲ ساعت بعد از مصرف داروی سوکرال فیت از مصرف دیگر داروها از طریق بلع اجتناب شود.
مصرف آنتی اسیدها که خنثی کننده اسید معده هستند یکی از عواملی است که ممکن است باعث داخل و در نتیجه عدم تأثیر کامل این دارو شوند. از این لازم اولاً بدون تجویز پزشک معالج خود از مصرف هرگونه آنتی اسید به صورت خودسرانه اجتناب کنید. در ثانی در صورت تجویز پزشک معالج و مصرف آنتی اسیدها، برای تأثیر کامل مصرف داروی سوکرال فیت باید نیم ساعت بین مصرف آنتی اسید و داروی سوکرالفیت فاصله زمانی باشد.
عوارض جانبی داروی سوکرالفیت:
اگر شما نشانه هایی از یک واکنش آلرژیک به این دارو مانند : راش پوستی یا کهیر ( با یا بدون تب یا درد مفاصل ) ؛ اشکال در تنفس؛ تورم صورت، لب ها، زبان یا گلو ، را مشاهده کردید، با اورژانس پزشکی تماس بگیرید.

عوارض جانبی شایع این دارو شامل موارد زیر است:
تهوع، استفراغ، ناراحتی معده؛
دل درد؛
یبوست، اسهال؛
خارش خفیف یا راش‌های پوستی؛
مشکلات خواب (بی خوابی و یا بدخوابی)؛
سرگیجه، خواب آلودگی، احساس سرگیجه و بی حالی؛
سردرد یا
درد کمر یا پشت.

0  |  مجله قرمز  |  بازدید: 957



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر زهرا آزادی

دکتر زهرا آزادی

جراحی پلاستیک و زیبایی

021-22764249

دکتر موفق فولادگر

دکتر موفق فولادگر

دندانپزشک زیبایی

021-22089003

دکتر رضا افتخار آشتیانی

دکتر رضا افتخار آشتیانی

متخصص پروتز و زیبایی

021-88065656

دکتر علی بخشنده فر

دکتر علی بخشنده فر

متخصص جراحی دهان و فک

021-77729100

دکتر سروش پیام یار

دکتر سروش پیام یار

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22580759

دکتر میلاد افشار قاسملو

دکتر میلاد افشار قاسملو

جراح دندانپزشک

021-26140134

دکتر زهره سادات نوروز زاده

دکتر زهره سادات نوروز زاده

جراح دندانپزشک

021-88583040

دکتر کامران جلالی

دکتر کامران جلالی

فوق دکترای هومیوپاتی

021-22800703

دکتر هادی سرمست

دکتر هادی سرمست

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22793025

دکتر محمدرضا آخوندی نسب

دکتر محمدرضا آخوندی نسب

فوق تخصص جراحی پلاستیک

021-22657984

مرکز فوق تخصصی گلبرگ

مرکز فوق تخصصی گلبرگ


پوست، مو و لیزر

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

کلینیک تخصصی آپاما

کلینیک تخصصی آپاما


پوست و مو و زيبايى

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional