کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


داروی پرولیا (denosumab):


داروی پرولیا (denosumab) یک آنتی‌بادی منوکلونال است. آنتی بادی‌های منوکلونال به این منظور ساخته می‌شوند تا تنها سلول‌های خاصی را در بدن هدف قرار دهند و تخریب کنند. این نحوه عملکرد آنتی‌بادی منوکلونال  ممکن است به محافظت از سلول‌های سالم از آسیب ناشی از این درمان، کمک کند. مارک Prolia denosumab برای درمان پوکی استخوان در زنان بعد از یائسگی استفاده می‌شود که دارای ریسک خطر بالایی برای ابتلا به شکستگی استخوان هستند. پرولیا همچنین برای افزایش توده استخوانی در زنان و مردان با خطر بالای شکستگی استخوان ناشی از درمان برای انواع خاصی از سرطان استفاده می شود.
اطلاعات مهم مربوط به داروی پرولیا:
این راهنمای دارویی اطلاعاتی در مورد داروی پرولیا را به شما ارائه می‌دهد. Xgeva نام تجاری دیگری از داروی denosumab است که برای جلوگیری از شکستگی‌های استخوانی و سایر مشکلات اسکلتی در افراد مبتلابه تومورهایی که به استخوان گسترش‌یافته‌اند، استفاده می‌شوند.
اگر میزان کلسیم در خون شما کم باشد (هیپوکلسمی)، نباید شما این دارو را مصرف کنید.
داروی پرولیا می‌تواند به یک نوزاد متولد نشده آسیب برساند یا نقایص مادرزادی را در جنین ایجاد کند. اگر باردار بودید، از این دارو استفاده نکنید.
قبل از اینکه پرولیا را مصرف کنید، اگر بیماری کلیوی (اگر دیالیزی هستید)، یک سیستم ایمنی ضعیف، سابقه هیپوپاراتیروئید یا عمل جراحی بر روی تیروئید، سابقه جراحی روده، وضعیتی جذب مواد مغذی از غذا برای بدن شما سخت است، یا اگر به لاتکس حساسیت دارید، به پزشک خود اطلاع دهید.
عفونت‌های شدید ممکن است در طول درمان با این دارو رخ دهد. درصورتی‌که علائم عفونت مانند سوزش شدید پوست تورم یا قرمزی در هرجایی در بدن شما درد یا سوزش هنگام ادرار کردن درد شدید معده؛ درد گوش، شنیدن درد سرفه، احساس تنگی نفس؛ لکه‌های بنفش یا قرمز زیرپوست شما؛ یا تب، لرز، عرق شبانه، علائم آنفولانزا یا کاهش وزن را داشته باشید، با پزشک خود تماس بگیرید.
برخی از افرادی که از این دارو استفاده می‌کنند، ممکن است از دست دادن استخوان را در فک تجربه کنند که همچنین به نام استئونکروز فک نامیده می‌شود. علائم این عارضه ممکن است شامل درد فک، تورم، بی‌حسی، دندان‌های شل، عفونت لثه، یا بهبودی آهسته پس از آسیب یا جراحی مربوط به لثه‌ها باشد. اگر سرطان دارید یا با شیمی‌درمانی، اشعه یا استروئید درمان شده‌اید، ممکن است به‌احتمال‌زیاد به علت این درمان، پوکی استخوان فک وجود داشته باشد. سایر شرایط مرتبط با استئونکروز فک شامل اختلالات لخته شدن خون، کم‌خونی (کمبود گلبول قرمز) و یک مشکل دندانی قبلی است.
اگر شما نیاز به اعمال دندانپزشکی (به‌ویژه جراحی) دارید، قبل از اینکه این دارو را دریافت کنید، به دندان‌پزشک خود درزمینهٔ مصرف این دارو اطلاع دهید. ممکن است لازم باشد مصرف این دارو را برای مدت کوتاهی متوقف کنید.
اطلاعات مهمی که باید قبل از استفاده از داروی پرولیا بدانید:
اگر شما به این دارو آلرژی دارید، نباید از این دارو استفاده کنید. اگر میزان کلسیم در خون شما کم باشد (هیپوکلسمی)، نباید شما این دارو را مصرف کنید.
برای اطمینان از اینکه مصرف این دارو برای شما خطری ندارد، در موارد زیر با پزشک خود مشورت کنید:
• بیماری کلیوی (اگر شما دیالیزی هستید)؛
• یک سیستم ایمنی ضعیف دارید (ناشی از ابتلای به بیماری یا در اثر استفاده از داروهای خاص)؛
• سابقه کم‌کاری تیروئید (کاهش عملکرد غدد پاراتیروئید)؛
• سابقه عمل جراحی تیروئید؛
• سابقه جراحی برای حذف بخشی از روده شما؛
• هر شرایطی که باعث می‌شود بدن شما مواد مغذی را از مواد غذایی جذب کند (سو جذب)؛
•  یا اگر به لاتکس حساسیت دارید.
مصرف این دارو ممکن است باعث از دست رفتن استخوان (osteonecrosis) در فک شود. علائم این مشکل عبارت‌اند از درد شکم یا بی‌حسی، لثه قرمز یا تورم، دندان‌های شل، عفونت لثه، یا بهبودی آهسته پس از کار دندان.
استئونکروز فک ممکن است به‌احتمال‌زیاد در صورت ابتلا به سرطان یا شیمی‌درمانی، اشعه یا مصرف داروهای استروئیدی ایجاد شود. سایر عوامل خطر شامل اختلالات لخته شدن خون، کم خونی (کمبود گلبول‌های قرمز) و یک مشکل دندانی قبلی است.
داروی پرولیا می‌تواند به یک نوزاد متولد نشده آسیب برساند یا نقایص مادرزادی را در جنین ایجاد کند. اگر باردار بودید، از این دارو استفاده نکنید. اگر شما باردار هستید یا قصد در حین استفاده از این دارو قصد باردار شدن را دارید به پزشک خود اطلاع دهید.
معلوم نیست که این از دارو ممکن است که از  طریق شیر مادر عبور کند و به کودک شیرخوار انتقال یافته و آسیب برساند یا نه. این دارو تولید شیر را در دوران شیردهی کم می‌کند. درصورتی‌که در حال تغذیه نوزاد شیرخوار با شیر مادر هستید، از این دارو استفاده نکنید.
چگونه باید داروی پرولیا را استفاده کنید؟
پرولا در زیرپوست معده، بالای ران یا بازو تزریق می‌شود. یک مراقب سلامت برای شما این تزریق را انجام می‌دهد.
پرولا معمولا یک بار در هر ۶ ماه داده می شود.
پزشک شما ممکن است کلسیم و ویتامین D را درحالی‌که با این دارو درمان می‌شوید، برای شما تجویز کند. فقط مقدار کلسیم و ویتامین D را که پزشک شما تجویز کرده است را مصرف کنید و از مصرف بیش‌ازحد اندازه بپرهیزید.
توجه ویژه‌ای به بهداشت دهان و دندان خود داشته باشید. هنگام مصرف این داروها، دندان‌های خود را به‌طور مرتب مسواک بزنید و آن‌ها را با نخ دندان تمیز نگه‌دارید. قبل از شروع درمان با این دارو، ممکن است نیاز به آزمایش دندان داشته باشید. دستورالعمل‌های پزشک خود را در این زمینه دنبال کنید.
خطر ابتلا به شکستگی استخوان در هنگام استفاده از این دارو افزایش می‌یابد. قبل از مشورت با پزشک خود در این زمینه، از این دارو استفاده نکنید.
اگر این دارو را در خانه نگه می‌دارید، آن را در ظرف اصلی‌اش در یخچال قرار دهید؛ و این دارو را به‌دوراز نور آفتاب نگه‌داری کنید و آن را فریز نکنید.
شما می‌توانید سرنگ Prolia را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید تا قبل از تزریق، در دمای اتاق قرار گیرد. قبل از مصرف، دارو را گرم نکنید.
سرنگ تزریقی را تکان ندهید چون ممکن است باعث خرابی دارو شود. اگر به نظر می‌رسد موادی غبارآلود یا ذراتی در آن وجود دارد، از دارو استفاده نکنید. به یک دکتر داروساز خود برای یک گرفتن داروی جدید مراجعه کنید.
هر سرنگ پر از این دارو فقط برای یک‌بار استفاده است. بعد از یک‌بارمصرف، حتی پس از تزریق اگر مقداری از دارو باقیمانده بود، آن را دور بیندازید.
پس‌ازاینکه داروی پرولیا را از یخچال خارج کردید، می‌توانید آن را در دمای اتاق تا ۱۴ روز نگه‌دارید. این دارو را در ظرف اصلی، دور از حرارت و نور نگهداری کنید.
فقط یک‌بار از سوزن و سرنگ یک‌بارمصرف استفاده کنید. قوانین ایالتی یا محلی راجع به سرنگ استفاده‌شده و دفع بهداشتی آن را دنبال کنید. از جعبه safety box برای دفع بهداشتی سرنگ استفاده کنید. این جعبه را به دور در دسترس کودکان و حیوانات خانگی نگه‌دارید.
این دارو را با فرد دیگری به اشتراک نگذارید، حتی اگر علائم مشابهی را با شما داشته باشد.
روش مصرف داروی پرولیا:
چه اتفاقی می افتد اگر شما یک دوز از این دارو را فراموش کنید؟
به محض اینکه شما دوز فراموش شده را به یاد آوردید، آن را مصرف کنید. اگر تقریباً موقع نوبت بعدی مصرف دوز بعدی است، از مصرف دوز فراموش شده اجتناب کنید. برای جبران دوز از دست رفته قبلی در دوز بعدی از داروی اضافه استفاده نکنید.
اگر از این دارو بیش از حد مصرف کنید، چه اتفاقی می افتد؟
با مراقبت‌های پزشکی اورژانس و یا کمک‌های اضطراری برای مسمومیت، تماس بگیرید.
در هنگام مصرف این دارو  باید از چه مواردی اجتناب کنید؟
دستورالعمل‌های پزشک خود را در مورد هرگونه محدودیت در مواد غذایی، نوشیدنی‌ها یا فعالیت‌های خود را رعایت کنید.
عوارض جانبی داروی پرولیا:
اگر شما نشانه هایی از یک واکنش آلرژیک به داروی پرولیا مانند: راش پوستی یا کهیر (با یا بدون تب یا درد مفاصل)؛ اشکال در تنفس؛ تورم صورت، لب ها، زبان یا گلو، را مشاهده کنید با اورژانس پزشکی تماس بگیرید.
اگر موارد زیر را مشاهده کردید به پزشک خود اطلاع دهید:
• درد جدید یا غیر معمول در ران، لگن یا کشاله ران؛
• درد شدید در مفاصل، عضلات یا استخوان های شما؛
• مشکلات پوستی مانند خشکی، تاول، قرمزی، خارش،  لرزش پوستی، خارش، یا پوسته پوسته شدن؛
• سطوح پایین کلسیم در خون شما (هیپوکلسمی) ، بی حسی یا احساس خارش در اطراف دهان یا انگشتان یا انگشتانتان، تنگی عضلات یا انقباض، رفلکس های بیش فعالی.
عفونت های شدید ممکن است در طول درمان با پرولیا رخ دهد. در صورتی که علائم عفونت مانند موارد زیر را داشتید، به پزشک خود اطلاع دهید:
• تب، لرز، تعریق شبانه؛
• تورم، درد، حساسیت، گرما، یا قرمزی در هر جایی از بدن شما؛
• درد یا سوزش هنگام ادرار کردن
• افزایش یا اضطراردر ادرار کردن؛
• درد شدید معده؛
• سرفه، احساس تنگی نفس.
عوارض جانبی شایع این دارو  عبارت اند از:
• عفونت مثانه (ادرار دردناک و دشوار)
• درد کمر، درد عضلانی؛
• درد در بازوها یا پاها.
این یک لیست کامل از عوارض جانبی این دارو نیست و موارد  دیگری  ممکن است رخ  دهد. برای توصیه‌های پزشکی در مورد عوارض جانبی با پزشک خود تماس بگیرید. در صورت  مشاهده عوارض جانبی به FDA این موارد را گزارش کنید.

1  |  مجله قرمز  |  بازدید: 1264



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر زهرا آزادی

دکتر زهرا آزادی

جراحی پلاستیک و زیبایی

021-22764249

دکتر امید ثابت مهر

دکتر امید ثابت مهر

جراحی پلاستیک و زیبایی

021-22927266

دکتر کامران محمدی جنیدی

دکتر کامران محمدی جنیدی

پوست و مو و زيبايى

021-36032216

دکتر میلاد افشار قاسملو

دکتر میلاد افشار قاسملو

جراح دندانپزشک

021-26140134

دکتر حسین احمدی

دکتر حسین احمدی

متخصص پوست مو و زیبایی

021-22229478

دکتر موفق فولادگر

دکتر موفق فولادگر

دندانپزشک زیبایی

021-22089003

دکتر علی ابراهیمی

دکتر علی ابراهیمی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88622443

دکتر رضا افتخار آشتیانی

دکتر رضا افتخار آشتیانی

متخصص پروتز و زیبایی

021-88065656

دکتر نسرین ابراهیمی

دکتر نسرین ابراهیمی

پوست و مو و زيبايى

021-77866186

دکتر علی بخشنده فر

دکتر علی بخشنده فر

متخصص جراحی دهان و فک

021-77729100

مرکز فوق تخصصی گلبرگ

مرکز فوق تخصصی گلبرگ


پوست، مو و لیزر

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

کلینیک تخصصی آپاما

کلینیک تخصصی آپاما


پوست و مو و زيبايى

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional