کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


سلامت دهان و دندان سالمندان:


 با افزایش سن برخی مشکلات پزشکی تمام توجه ما را به سمت خود می کشانند. اما فراموش نکنید که در این میان برای حفظ سلامت عمومی بدن، سلامت دهان و دندان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ما تنها یک مجموعه دندان دائمی داریم بنابراین مراقبت درست از آنها در تمام طول زندگی حیاتیست. طبق گزارش بنیاد خدمات دندانپزشکی واشینگتن، حدود 75 درصد از بزرگسالان 60 سال به بالا تنها بخشی از دندان های دائمی خود را توانسته اند حفظ کنند. مشکلاتی مانند عفونت شدید لثه که در 23 درصد از افراد بین 65 تا 74 سال شایع است، نقش مهمی در از دست دادن دندان طبیعی دارد. خطر بیماریهایی مانند دیابت و بیماری قلبی با عدم رعایت بهداشت دهان افزایش می یابد.
بیماری الزایمر:
بیماری الزایمر یکی از شایعترین انواع زوال عقل (دمانس) است که در آن عملکرد مغز کاهش می یابد و به تدریج و با گذشت زمان بر تفکر، رفتار و حافظه تاثیر میگذارد. بیماری آلزایمر ممکن است باعث شود فرد مسواک زدن را فراموش کند یا نحوه مسواک زدن را به خاطر نداشته باشد یا نداند اصلا چرا باید این کار را انجام دهد، بنابراین اطرافیان آنها باید صبور بوده و مراقب سلامت دهان و دندان او باشند.
پوکی استخوان:
پوکی استخوان یک مشکل پزشکی شایع در میانسالی است که در آن تراکم استخوانهای بدن کاهش یافته و مستعد شکستگی میشوند. زنانی که یه سن یائسگی رسیده اند، در بیشترین خطر پوکی استخوان قرار دارند. هنگامی که تراکم استخوانها در دهان کاهش می یابد، دندانها لق میشوند. طبق گزارش موسسه ملی سلامت، زنان مبتلا به پوکی استخوان سه برابر سایر زنان در معرض لقی دندان قرار دارند. بسیاری از افرادی که پوکی استخوان دارند، برای درمان پوکی استخوان یا پیشگیری از آن، داروهای ضد باز جذب استخوان مصرف میکنند. با این حال برخی از این داروها عارضه ای نادر اما جدی به نام نکروز استخوان فک ایجاد میکنند که باعث تخریب استخوان فک میشود.
عوامل موثر بر سلامت دهان و دندان در افراد میانسال و سالمند:
بیماری لثه، پوسیدگی دندان و ریشه دندان، حساسیت دندان، دیابت و خشکی دهان تنها برخی از مشکلاتی است که اهمیت سلامت دهان در افراد میانسال و سالمند را نشان میدهد.
بیماری لثه: عفونت لثه در شرایطی اتفاق می افتد که بافتهای لثه اطراف دندان به واسطه تجمع پلاک و باکتری در روی دندان و خط لثه دچار عفونت میشوند. ژنژیویت اولین مرحله بیماری لثه است که با تورم، قرمزی و خونریزی لثه ها مشخص میشود. بیماری لثه به دلایل متعدد در سالمندان محتمل است. از جمله دلایل عفونت لثه در سالمندان تجمع جرم در دندانها و لثه ها به خاطر عادات نامناسب بهداشتی یا ناتوانی در رعایت بهداشت است. با درمان مناسب توسط دندانپزشک ژنژیویت برگشت پذیر است. پوسیدگی دندان یا ریشه: افراد بالای 55 سال به واسطه پسروی لثه ممکن است دچار کرم خوردگی دندان شوند. در این سن تمیز کردن کامل لثه و دندانها و بخشهای بیرون زده ریشه دندان برای پاک کردن جرم و ذرات غذا بسیار مهم است. همچنین دندانپزشک با جرمگیری میتواند زیر خط لثه و سطح ریشه دندان را با جرمگیری، از پلاک و باکتری تمیز کرده و ریشه را صاف و هموار کند تا کمتر در معرض جرم قرار بگیرد.
حساسیت دندانها: فاکتورهای زیادی باعث حساسیت دندانها میشوند از جمله مسواک زدن شدید با مسواک سفت، از بین رفتن مینای دندان و بروز شکستگی یا ترک خوردگی در دندانها. لازم به ذکر است این موارد با افزایش سن محتمل تر بوده و بیشتر اتفاق می افتند. با روش درست مسواک زدن با خمیر دندان مخصوص دندانهای حساس میتوان به تدریج حساسیت را کاهش داد.
خشکی دهان: هنگامی که جریان بزاق در دهان کافی نباشد دچار خشکی دهان میشویم. در افراد سالمند معمولا داروها و برخی بیماریها موجب خشکی دهان میشوند به همین علت این وضعیت در آنها بیشتر رخ میدهد. از جمله مهمترین عوارض خشکی دهان پوسیدگی دندان و ریشه است که میتواند به از دست دادن دندان منتهی شود.

1  |  شفاگستر  |  بازدید: 1333



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر علی بخشنده فر

دکتر علی بخشنده فر

متخصص جراحی دهان و فک

021-77729100

دکتر میلاد افشار قاسملو

دکتر میلاد افشار قاسملو

جراح دندانپزشک

021-26140134

دکتر مصطفی صولتی

دکتر مصطفی صولتی

متخصص جراحی لثه و ایمپلنت

021-77736804

دکتر الهام حاتم زاده

دکتر الهام حاتم زاده

متخصص دندانپزشکی کودکان

021-22250678

دکتر زهره سادات نوروز زاده

دکتر زهره سادات نوروز زاده

جراح دندانپزشک

021-88583040

دکتر حنانه قدیریان

دکتر حنانه قدیریان

متخصص ارتودنسی دندان

021-88811744

دکتر رضا افتخار آشتیانی

دکتر رضا افتخار آشتیانی

متخصص پروتز و زیبایی

021-88065656

دکتر ژاله باقری

دکتر ژاله باقری

دندانپزشک عمومی

021-44033679

دکتر محمد علی فیاض‌ مهر

دکتر محمد علی فیاض‌ مهر

فلوشیپ ایمپلنت

021-44010079

دکتر طاهره معصوم

دکتر طاهره معصوم

دندانپزشک کودکان

021-22785752

دندانپزشکی آراد

دندانپزشکی آراد


جراح دندانپزشک - فلوشیپ ایمپلنت

کلینیک دندانپزشکی دروس

کلینیک دندانپزشکی دروس


کلیه خدمات دندانپزشکی

کلینیک ماهرو

کلینیک ماهرو


کلینیک دندانپزشکی

کلینیک دندانپزشکی فروردین

کلینیک دندانپزشکی فروردین


خدمات دندانپزشکی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional