کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


عدم استفاده افراد از سمعک:


۱- هزینه بالا:
سمعک ها گران هستند. کار زیادی نیست که بتوانیم برای هزینه آن ها انجام دهیم. اما چیزی که به افرادی که قرار است در آینده از سمعک استفاده کنند باید گفت این است که بهبود شنوایی، امکان ایجاد تغییرات زیادی در زندگی را دارد. پس بهتر است که افراد ارزش استفاده از سمعک را با توجه هزینه آن بسنجند. خوشبختانه امروزه بسیاری از بیمه های خصوصی و گاهی عمومی بیشتر هزینه های استفاده از سمعک را تقبل می کنند و در نتیجه فشاری که به شخص وارد می شود را کاهش می دهند.
۲- انتظارات غیر واقعی استفاده از سمعک:
اگر شخص انتظارات زیادی از سمعک داشته باشد، قطعا ناامید خواهد شد. استفاده از سمعک، شنوایی عادی را ترمیم نمی کند. گاهی فردی که برای چندین سال با نیاز به سمعک مقابله می کرد و به تازگی از سمعک استفاده کرده، انتظار دارد که سمعک جدید به طور کامل تمام مشکلات شنوایی قبلی را حل کند. اما باید گفت که سمعک این گونه عمل نمی کند. سمعک یک ابزار کمک شنوایی است نه جایگزینی برای گوش!
وقتی مشکلات شنوایی هنوز هم وجود داشته باشند، وقتی صدای فرد برای خودش بیگانه و ناخوشایند است، وقتی ناگهان فرد از دنیایی آگاه می شود که در آن سروصداهای زیادی وجود دارد، وقتی برخی از صداهای بلند سبب درد و آزار فرد می شوند، به راحتی می توان از سمعک ناامید شد. خیلی از این مشکلات با دریافت کمک از ادیولوژیست بهبود می یابند. عادت کردن به برخی از سمعک ها می تواند زمان بر باشد اما باید یاد گرفت که با آن کنار آمد. نکته این است که فرد باید با انتظارات واقعی از سمعک استفاده کند.
۳- استیگما (ننگ و خجالت):
اگر چه آگاهی از این که استفاده از سمعک هیچ چیزی برای خجالت ندارد در حال افزایش است اما خجالت از استفاده از آن هنوز هم وجود دارد. خیلی از افراد به همین دلیل از سمعک استفاده نمی کنند که این موضوع خیلی به ضررشان است. خیلی از افراد فکر می کنند که استفاده از سمعک آن ها را پیر نشان می دهد. خیلی دیگر از افراد تصور می کنند که استفاده از سمعک نشان دهنده کم بودن تیزهوشی است.
این مشکلات برای عینک وجود ندارد چون استفاده از عینک امروزه جزوی از مد و فشن محسوب می شود. در بیشتر موارد، عدم استفاده از سمعک چیزی است که باعث می شود فرد پیرتر به نظر برسند و علت آن محدودیت هایی است که این افراد دارند. امروزه انواع متفاوتی از سمعک وجود دارد. برخی از آن ها خیلی کوچک هستند و برخی دیگر در رنگ ها و شکل های گوناگونی طراحی شده اند تا با لباس ها و سبک فرد هماهنگ شوند.
آیا من به یک سمعک نیاز دارم یا دو سمعک؟
اگر کم شنوایی در هر دو گوش وجود دارد، بهتر است که از این ابزار برای هر دو گوش استفاده کنید. اما همیشه استثناهایی وجود دارد که بهتر است در خصوص آن ها با ادیولوژیست مشورت کنید.
مزایای استفاده از سمعک در هر دو گوش عبارتند از:
افزایش توانایی فهم گفتار با وجود سروصدای پس زمینه
تلاش کمتر برای شنیدن صداهای افراد، در نتیجه در آخر روز خیلی خسته نخواهید بود
افزایش توانایی برای تعیین محل صدا

0  |  دکتر سلام  |  بازدید: 663



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر سعید فراهانی

دکتر سعید فراهانی

متخصص شنوایی و تعادل

021-88870928

دکتر آرزو بیگدلی

دکتر آرزو بیگدلی

شنوایی شناس

021-22005047

دکتر محسن احدی

دکتر محسن احدی

شنوایی شناسی مرکزی

021-22250541

دکتر ایوب ولدبیگی

دکتر ایوب ولدبیگی

شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

021-22648270

دکتر مسلم شعبانی

دکتر مسلم شعبانی

دکترای شنوایی شناسی

021-22180100

دکتر فرنوش جاراللهی

دکتر فرنوش جاراللهی

شنوایی شناسی کودکان

021-22228051

دکتر سعید اعرابی

دکتر سعید اعرابی

متخصص شنوایی سنجی

021-88140985

دکتر نیما رضا زاده

دکتر نیما رضا زاده

شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

021-88058723

دکتر اکرم پوربخت

دکتر اکرم پوربخت

متخصص شنوایی و تعادل

021-22250541

کلینیک شنوایی سعادت آباد

کلینیک شنوایی سعادت آباد


کلینیک شنوایی و زنگ گوش

کلینیک سرگیجه تهران سنترال

کلینیک سرگیجه تهران سنترال


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

کلینیک شنوایی، سرگیجه پاستور

کلینیک شنوایی، سرگیجه پاستور


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

کلینیک شنوایی و تعادل بهار

کلینیک شنوایی و تعادل بهار


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional