کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


فلج شدن تارهای صوتی:


فلج تارهای صوتی که با عنوان ضعف عضلانی تارهای صوتی نیز شناخته می شود، شامل ناتوانایی در حرکت یک یا هر دو تار صوتی (پرده های صوتی) است. این حالت می‌تواند تاثیر زیادی بر روی زندگی روزمره فرد بیمار داشته باشد، از جمله شغل، انتخاب شغل، فعل و انفعالات اجتماعی و فعالیت ‌های اوقات فراغت. در این مقاله، علل، تشخیص و درمان فلج تارهای صوتی را مورد بررسی قرار می دهیم.
در اینجا نکات کلیدی در مورد فلج تارهای صوتی ذکر شده است که عبارتند از:
فلج تارهای صوتی ناشی از آسیب عصبی
این بیماری می تواند باعث بروز برخی از مشکلات از جمله ناتوانایی در صحبت کردن می شود.
سرفه و عطسه ممکن است بی نتیجه باشد و باعث می شود که مایعات و عفونت های احتمالی وجود داشته باشد.
صدا درمانی می تواند در برخی از شرایط خاص کمک کننده باشد.
گاهی اوقات، هیچ دلیل اصولی برای این شرایط وجود ندارد.
فلج تارهای صوتی زمانی رخ می دهد که اعصابی که به سمت تارهای صوتی می روند، آسیب می بینند و پالس‌ های عصبی در حنجره (جعبه صوتی) قطع می‌شود و منجر به فلج شدن عضلات تارهای صوتی می‌شود. فلج تارهای صوتی همچنین می‌تواند ناشی از آسیب مغزی باشد. بیمارانی که به فلج تارهای صوتی مبتلا هستند، معمولا دچار گرفتگی صدا، خستگی صدا، کاهش خفیف تا شدید در حجم و ظرفیت گفتار، درد گلو در هنگام صحبت کردن و بلعیدن چیزهایی به یک روش نادرست و خفگی می شوند.
تارهای صوتی این اجازه را به ما می دهند که کلمات گفتاری و صوت تولید کنیم (صحبت کردن و غیره). تارهای صوتی از مسیرهای هوایی نیز محافظت کرده و از ورود غذا، نوشیدنی و بزاق به داخل نای (لوله هوایی) جلوگیری می کند. در موارد شدید، خفگی می تواند منجر به مرگ شود. اثر بخشی سرفه، بلع و عطسه در از بین بردن مواد زائد در ناحیه حنجره و همچنین تحرک تارهای صوتی در افرادی که به فلج تارهای صوتی مبتلا هستند، کاهش پیدا می کند.
که همین امر باعث تجمع این مواد زائد در این ناحیه می شود و به زیستگاهی برای باکتری ها و ویروس ها تبدیل می شود که می تواند به عفونت های بعدی و ناراحتی گلو منجر شود.
علائم فلج شدن تارهای صوتی چیست؟
نشانه ‌ها و علائم فلج تارهای صوتی می تواند از فردی به فرد دیگر فرق داشته باشد و به میزان ضعف و موقعیت فلج تارهای صوتی بستگی دارد. بعضی تغییرات در کیفیت صدا ممکن است بروز کند، از جمله ضعیف شدن، صدای نفس آلود، خستگی صوتی و ناراحتی ناشی از فشار صوتی و یا کاهش توانایی در کنترل کردن زیر و بم بودن صدا و یا بلندی صدا. وجود مشکل در بلع، به ویژه سرفه کردن در زمان نوشیدن و یا خوردن نیز ممکن است رخ دهد. وارد شدن آسیب به هر دو تار صوتی،اگر چه که به ندرت اتفاق می افتد، مشکل بیشتری را در تنفس ایجاد می کند زیرا مسیر هوا به سمت نای مسدود می شود.
چه اعصابی گرفتار فلج تارهای صوتی هستند؟
در نتیجه انقباض هماهنگ ماهیچه های مختلف، پرده های صوتی به حرکت در می آیند که توسط مغز و از طریق یک سری از اعصاب کنترل می‌شوند. عصب حنجره ای فوقانی (SLN) سیگنال هایی را به ماهیچه کریکوتیروئید ارسال می کند. از آنجایی که این ماهیچه، فشار را برای نت های بالا در هنگام آواز خواندن تنظیم می کند، فلج شدن عصب حنجره ای فوقانی (SLN ) و فلج شدن و از کارافتادگی منجر به بروز ناهنجاری در صدا و ناتوانایی در آواز خواندن با تغییری ملایم به هر نت بالاتر می شود.
گاهی اوقات بیماران مبتلا به فلج شدن عصب حنجره ای فوقانی (SLN)، ممکن است با صدایی طبیعی صحبت کنند اما صدای آوازی غیر عادی داشته باشند. عصب حنجره برگشت پذیر (RLN) سیگنال هایی را به عضلات مختلف جعبه صوتی(حنجره) ارسال می کند که مسئول باز کردن پرده های صوتی هستند(تنفس و سرفه کردن)، بستن پرده های صوتی در برابر ارتعاش در هنگام استفاده از صدا و بستن آن ها در هنگام عمل بلع. عصب RLN وارد قفسه سینه می شود و با یک انحنا به سمت گردن برمیگردد تا به حنجره برسد.
از آنجایی که این عصب، یک عصب نسبتا بلند است و یک انحراف به سمت جعبه صوتی دارد، در معرض خطر و آسیب بیشتری ناشی از عفونت ها و تومورهای مغزی، گردن، قفسه سینه و یا جعبه صوتی قرار دارد. همچنین می تواند به دلیل جراحی در ناحیه سر، گردن و یا قفسه سینه آسیب ببیند که به طور مستقیم به عصب آسیب وارد می کند، کشیده و یا فشرده می شود. در نتیجه،در اکثر موارد، عصب RLN در فلج شدن پرده های صوتی دخالت دارد.
درمان فلج شدن تارهای صوتی:
درمان فلج تارهای صوتی به چندین عامل بستگی دارد از جمله این که چه چیزی عامل به وجود آورنده فلج تارهای صوتی است، شدت علائم فلج تارهای صوتی چقدر است و این علائم چه مدت است که وجود دارند. ممکن است به بیمار توصیه شود که صدا درمانی، عمل جراحی و یا هر دو درمان را انجام دهد.
صدا درمانی:
صدا درمانی مشابه فیزیوتراپی برای درمان فلج عضلات بزرگ است. متخصص درمانگر از بیمار می خواهد که ورزش های مخصوصی را انجام دهد و برخی از فعالیت های دیگر را برای تقویت تارهای صوتی، بهبود عملکرد تنفسی و کنترل تنفس در هنگام صحبت کردن، پیشگیری از تنش های غیرمعمول در دیگر عضلاتی که در نزدیکی تارهای صوتی آسیب دیده قرار دارند انجام دهد و از ورود مایعات و مواد غذایی جامد به درون مجاری هوایی محافظت کند. <a href="https://www.hidoctor.ir/">&nbsp;</a>

0  |  دکتر سلام  |  بازدید: 1180



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر عباس غفاری

دکتر عباس غفاری

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88140985

دکتر سعید الله نوحی

دکتر سعید الله نوحی

فوق تخصص گوش

021-88719848

دکتر عباس قنبریان

دکتر عباس قنبریان

متخصص گوش حلق و بینی

021-88140985

دکتر علی دهقانی

دکتر علی دهقانی

متخصص گوش و حلق و بینی

0936-9127582

دکتر سروش پیام یار

دکتر سروش پیام یار

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22580759

دکتر محسن نراقی

دکتر محسن نراقی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88881376

دکتر علی ابراهیمی

دکتر علی ابراهیمی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88622443

دکتر رضا فرسا

دکتر رضا فرسا

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22541509

دکتر هادی سرمست

دکتر هادی سرمست

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22793025

دکتر بهزاد عابدین

دکتر بهزاد عابدین

متخصص گوش و حلق و بینی

021-26601967

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

کلینیک راشا

کلینیک راشا


گوش و حلق و بینی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional