کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


نحوه استفاده از دهانشویه‌:


سومین بهداشت دهان در کنار مسواک و نخ دندان را میتوان دهانشویه دانست که دندانپزشکان روی استفاده از ان از دوره کودکی تاکید دارند. دهان‌شویه‌ها انواع مختلفی دارند و هر یک کارکرد خاص خود را دارند. به همین دلیل مهم است که انواع دهانشویه‌ها را بشناسیم و با کاربرد و شیوه استفاده از آن‌ها آشنا باشیم چراکه انتخاب اشتباه دهان‌شویه و شیوه مصرف غلط آن می‌تواند نتیجه عکس داشته باشد و حتی باعث افزایش زردی دندان‌ها و افزایش احتمال ابتلا به سرطان دهان شود.
توصیه‌های دکتر آرش عزیزی، متخصص بیماری‌های دهان فک و صورت و معاون پزوهشی دانشکده دندانپزشکی ازاد تهران، به شما در انتخاب یک‌ دهان‌شویه مناسب کمک می‌کند:
آقای دکتر! اگر بخواهیم دهان‌شویه‌ها را بر اساس نوع کاربردشان تقسیم‌بندی کنیم، چند نوع دهانشویه داریم؟
گروه اول دهانشویه‌ها، اثر ضد میکروبی قوی دارند؛ مانند کلروهگزیدین که برای درمان بیماری‌های لثه و پس از جراحی دهان تجویز می‌شود.
گروه دوم از این دهان‌شویه‌ها که باهدف پیشگیری از پوسیدگی دندان‌ها استفاده می‌شود، این نوع از دهان‌شویه‌ها حاوی فلوراید است و توانایی توقف و ترمیم پوسیدگی را در مراحل اولیه دارد، همچنین می‌توانند از پوسیدگی بقیه دندان‌ها جلوگیری کنند.
آیا با وجود استفاده از مسواک و نخ دندان باز هم لزومی به استفاده از دهان‌شویه وجود دارد؟
بله، دهان‌شویه اغلب به‌عنوان روش‌ کمکی محسوب می‌شود و جایگزین مسواک، خمیردندان و نخ دندان نیست اما در بعضی از افراد برای کاهش بار میکروبی یا مهار پوسیدگی کاربرد دارد.
آیا دندان‌پزشکان روی استفاده منظم از دهان‌شویه تأکید می‌کنند؟
کسانی که پوسیدگی دندان‌ هایشان به‌ کندی پیشرفت می‌کند هفته‌ای یک‌ بار، از دهان‌شویه فلوراید استفاده کنند ولی اگر پوسیدگی دندان‌ها پیشرفت سریعی دارد توصیه می‌شود باید یک‌ شب در میان از دهان‌شویه استفاده کنید.
دهان‌شویه‌های حاوی الکل اثر بهتری دارند یا دهان‌شویه‌های بدون الکل؟
مزیت دهان‌شویه‌های حاوی الکل این است که راحت‌ تر جذب مخاط دهان، لثه و… می‌شوند و اثرگذاریشان بیشتر است. اما مضراتی هم دارند ازجمله اینکه می‌توانند دهان را خشک کنند و استفاده طولانی مدت از آن می‌تواند ریسک ابتلا به سرطان‌های داخل دهانی را بیشتر کند، بنابراین دهان‌شویه‌های فاقد الکل گرچه مزیت الکل را ندارند اما مضرات حاصل از آن را نیز ایجاد نمی‌کنند و ایمن‌ تر هستند.
آیا زیاده‌روی در استفاده از دهان‌شویه می‌تواند عوارض جانبی برای فرد داشته باشد؟
مصرف درازمدت دهان‌شویه‌های حاوی آب‌اکسیژنه موجب تحریک بافت نرم، از دست رفتن کلسیم سطوح دندان‌ها و رویش موهای سیاه‌روی زبان می‌شود. اگر از دوز غیرمجاز استفاده شود؛ تهوع، استفراغ، دردهای شکمی، تنگی نفس و اختلال هوشیاری از عوارض بلع اتفاقی کلرهگزیدین و استیل پیریدینیوم است که با مشاهده این علائم باید بلافاصله با مرکز فوریت پزشکی تماس گرفت.
کودکان از چه سنی باید دهان‌شویه فلوراید استفاده کنند؟
پیشنهاد می‌شود کودکان از ۶سالگی از دهان‌شویه فلوراید دار استفاده کنند.
استفاده از دهان‌شویه پس از جراحی‌های ناحیه دهان چه خاصیتی دارد؟ چه نوع دهان‌شویه‌ای برای این کار مناسب است؟
۱. بعضی از دندان‌پزشکان به‌عنوان درمان کمکی برخی از بیماری‌های دهان و دندان یا پاک‌ سازی و بهبود سریع‌تر، پس از جراحی، دهان‌ شویه‌ های حاوی آب‌ اکسیژنه یا سرم شستشو را تجویز می‌کنند.
۲. استیل پیریدینویم از محلول‌های دهان‌شویه است که می‌توان برای ضدعفونی یا خوش‌بو کردن دهان خود، ۲۰ قطره از آن را در نصف فنجان آب حل کرد و هر سه ساعت یک‌ بار، دهان را با آن شست.
۳. کلروهگزیدین از دیگر محلول‌های دهان‌شویه است که می‌توان روزی دو بار، در صبح و شب، پس از مسواک زدن مقدار کمی از آن را به مدت ۳۰ ثانیه دردهان قرقره کرد. این محلول برای ضدعفونی کردن و التیام بخشیدن به بافت لثه به کار می‌رود.
۴. برای تأثیر بهتر دهان‌شویه باید تا ۳۰ دقیقه پس از مصرف، از شستن دهان و نوشیدن مای عات پرهیز کرد.
روش صحیح استفاده از دهان‌شویه چگونه است؟
۱. روش صحیح مسواک زدن، غذا‌ها و پلاک میکروبی را از سطح دندان‌ها و لثه‌ها از بین می‌برد و سطح آن‌ها را آماده پذیرش مواد دهان‌شویه می‌کند.
۲. مقدار کافی از دهان‌شویه را مطابق دستور دندان‌پزشک یا از طریق شیوه مصرف روی بطری، درون درب بطری دهان‌شویه ریخت.
۳. دهان‌شویه را وارد دهان کنید و با فشار در دهانتان بچرخانید تا تمام سطوح دندان‌ها و لثه‌ها و سطوح بین‌دندانی با دهان‌شویه تماس یابد.
۴. معمولاً ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه زمان برای نگه‌ داشتن دهان‌شویه در دهان کافی است، پس از پایان این زمان بقیه دهان‌شویه را از دهان خارج کنید.
۵. پس از مصرف دهان‌شویه باید تا نیم ساعت از شستن دهان، خوردن غذا و نوشیدن مایعات پرهیز کرد تا مواد مؤثر آن در تماس با س طح دندان‌ها و لثه‌ها باقی بماند.

1  |  مجله دندانپزشکی  |  بازدید: 1825



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر رضا افتخار آشتیانی

دکتر رضا افتخار آشتیانی

متخصص پروتز و زیبایی

021-88065656

دکتر موفق فولادگر

دکتر موفق فولادگر

دندانپزشک زیبایی

021-22089003

دکتر علی بخشنده فر

دکتر علی بخشنده فر

متخصص جراحی دهان و فک

021-77729100

دکتر مهدی سمیعی

دکتر مهدی سمیعی

ایمپلنتولوژیست

021-88300177

دکتر مصطفی صولتی

دکتر مصطفی صولتی

متخصص جراحی لثه و ایمپلنت

021-77736804

دکتر محمد علی فیاض‌ مهر

دکتر محمد علی فیاض‌ مهر

فلوشیپ ایمپلنت

021-44010079

دکتر میلاد افشار قاسملو

دکتر میلاد افشار قاسملو

جراح دندانپزشک

021-26140134

دکتر طاهره معصوم

دکتر طاهره معصوم

دندانپزشک کودکان

021-22785752

دکتر الهام حاتم زاده

دکتر الهام حاتم زاده

متخصص دندانپزشکی کودکان

021-22250678

دکتر ژاله باقری

دکتر ژاله باقری

دندانپزشک عمومی

021-44033679

کلینیک دندانپزشکی فروردین

کلینیک دندانپزشکی فروردین


خدمات دندانپزشکی

کلینیک ماهرو

کلینیک ماهرو


کلینیک دندانپزشکی

کلینیک دندانپزشکی دروس

کلینیک دندانپزشکی دروس


کلیه خدمات دندانپزشکی

دندانپزشکی آراد

دندانپزشکی آراد


جراح دندانپزشک - فلوشیپ ایمپلنت

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional