کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


گزوپنکس برونکودیلاتور کوتاه‌مدت :


داروی گزوپنکس (Xopenex) یک برونکودیلاتور کوتاه‌مدت است که ماهیچه‌ها را در راه‌های هوایی شل کرده و جریان هوا را به ریه‌ها افزایش می‌دهد. استنشاق این دارو برای درمان یا جلوگیری از برونکو اسپاسم در افراد مبتلا به بیماری‌های انسداد مجاری هوایی فعال است. محلول گزوپنکس برای استفاده در افراد بزرگ‌سال و کودکان ۶ ساله و بالاتر است. آئروسل HFA گزوپنکس برای استفاده در افراد بزرگ‌سال و کودکان ۴ ساله و بالاتر است. در این مقاله به معرفی این دارو و بررسی ویژگی ها، نکات کلیدی در مورد مصرف آن و عوارض احتمالی ناشی از مصرف این دارو خواهیم پرداخت.

اطلاعات مهم در مورد داروی گزوپنکس:
اگر به داروهایی مثل (Accuneb، ProAir، Proventil، Ventolin) حساسیت دارید، نباید از داروی گزوپنکس استفاده کنید.
قبل از استفاده از این دارو، اگر دچار بیماری قلبی، فشارخون بالا، نارسایی احتقانی قلب، اختلال ریتم قلب، اختلال تشنج، دیابت یا پرکاری تیروئید هستید، به پزشک خود در این زمینه اطلاع دهید. به پزشک خود در مورد تمام داروهای دیگر که استفاده می‌کنید، به خصوص داروهای مصرفی برای بیماری‌های قلبی یا فشارخون، دیورتیک ها (قرص‌های آب)، داروهای ضد افسردگی یا سایر برونکو دیلاتورهای استنشاقی اطلاع دهید. اگر به نظر میرسد که داروهای مصرفی برای کنترل بیماری آسم در شما در درمان یا پیشگیری از حملات آسم در شما مؤثر نیستند، با پزشک خود صحبت کنید. اگر به نظر می‌رسد که شما باید مقدار بیشتری از هر یک از داروهای خود را در یک دوره ۲۴ ساعته استفاده کنید، با پزشک خود صحبت کنید. افزایش نیاز به دارو می‌تواند یک نشانه اولیه از یک حمله شدید آسم باشد.

نکات کلیدی در مورد داروی گزوپنکس:
بسیار مهم است که از این دارو به طور مناسب استفاده کنید، به طوری که دارو به ریه‌ها وارد شود. در مورد استفاده مناسب از نبولایزر با پزشک خود صحبت کنید.
مصرف بیش از حد از این دارو می‌تواند کشنده باشد، در صورت وقوع این حالت به اورژانس پزشکی مراجعه کنید.

نکاتی  که باید  قبل از استفاده از این دارو  بدانید:
اگر به داروهایی مثل (Accuneb، ProAir، Proventil، Ventolin) حساسیت دارید، نباید از داروی گزوپنکس استفاده کنید.
برای اطمینان از اینکه این دارو برای شما خطری را در پی ندارد، به پزشک خود اگر موارد زیر را داشتید مشورت کنید:
بیماری قلبی، فشار خون بالا یا نارسایی احتقانی قلب؛
اختلال تشنج؛
دیابت؛
اختلال تیروئید.
معلوم نیست که مصرف این دارو در دوران بارداری ممکن است به جنین آسیب برساند یا نه. اگر باردار هستید یا قصد بارداری دارید، به پزشک خود اطلاع دهید. معلوم نیست که این دارو می‌تواند از طریق تغذیه با شیر مادر به نوزاد انتقال یابد و ممکن است به یک کودک شیرخوار آسیب برساند. اگر کودک خود را با شیر مادر تغذیه می‌کنید، به پزشک خود دراین‌باره اطلاع دهید. یک داروی استنشاقی گزوپنکس نباید به کودکان زیر ۴ سال داده شود. محلول گزوپنکس در یک نبولایزر نیز نباید به کودکان زیر ۶ سال داده شود.
 
نحوه مصرف داروی گزوپنکس
این دارو را دقیقاً همان طور که توسط پزشک شما تجویز می‌شود، مصرف کنید. راهنمایی‌های بر روی برچسب نسخه خود را خوانده و براساس آن عمل کنید. این دارو  را در مقادیر بزرگتر و یا کوچکتر از مقادیر توصیه شده مصرف نکنید. تمام اطلاعات ارائه شده به بیمار، راهنماهای دارویی و ورق‌های آموزشی ارائه شده به شما را بخوانید. اگر سؤالی دارید، از پزشک یا از یک  دکتر داروساز بپرسید. در هنگام استفاده از این دارو، کودکانی که از این دارو استفاده می‌کنند، باید توسط افراد بزرگ‌سال کنترل شوند. قبل از استفاده از دستگاه استنشاقی گزوپنکس، ۴ بار اسپری را به سمت هوا، دور از چهره خود پاف کنید. حداقل ۵ ثانیه قبل از هر اسپری، دستگاه استنشاق را تکان دهید. هر بار که بیش از ۳ روز از این دارو استفاده نکردید، دوباره این سیر را تکرار کنید.
برای استفاده از این داروی استنشاقی:
درست قبل از استفاده از هر اسپری، آن را تکان دهید. کلاه پوش موجود در دستگاه استنشاقی را بردارید. نفس کامل بکشید. قطعه دهانی دستگاه را به داخل دهان بگذارید و لب‌هایتان را ببندید. در حالی که روی کاتنور فشار می‌دهید، به آرامی نفس بکشید. نفس خود را برای ۱۰ ثانیه نگه دارید، سپس به آرامی نفس بکشید.
اگر بیش از یک استنشاق را در یک زمان استفاده کنید، قبل از استفاده از استنشاق دوم حداقل یک دقیقه صبر کنید و دوباره دستگاه استنشاقی را تکان دهید. دستگاه استنشاقی خود را تمیز و خشک نگه دارید و کلاه پوش آن‌ها بر روی دهانه‌اش قرار دهید. نبولایزر خود را یک بار در هفته با برداشتن کانتور و قرار دادن دهانه آن در آب گرم برای حداقل ۳۰ ثانیه به صورت یک بار در هفته تمیز کنید. آب اضافی را از بین ببرید و قبل از قرار دادن قطعات در کنار هم قطعات را کاملاً خشک کنید.

نبولایزر گزوپنکس را با دهانه بسته نگهداری کنید. این دارو را در دمای اتاق دور از گرما، نور خورشید یا دمای فریزر نگه دارید. اگر نبولایزر شما دارای یک عدد نشانگر دوز در آن است، هنگامی که عدد “۰” را نشان می‌دهد که به معنی آن همه اسپری آن استفاده شده است، آن را دور بیندازید. انسولین را از شعله‌های باز یا گرمای زیاد، مانند یک ماشین در یک روز گرم دور نگه دارید. کانتور اگر خیلی گرم شود ممکن است منفجر شود. محفظه خالی یک کانتور را سوراخ نکنید یا آتش نزنید. محلول کنسانتره گزوپنکس با یک نبولایزر تهیه شده است. کنسانتره باید قبل از استفاده از آن با یک مایع (رقیق کننده) مخلوط شود. از یک دکتر داروساز بپرسید که کدام یک از رقیق‌کننده‌ها باید برای این منظور استفاده شود و شما می‌توانید آن را خریداری کنید. اطمینان حاصل کنید که چگونگی به درستی مخلوط کردن دارو و قرار دادن آن در نبولایزر را بدانید.

برای استفاده از محلول گزوپنکس با یک نبولایزر:
کیسه فویل را باز کنید و دارو را داخل محفظه نبولایزر خالی کنید. مقدار درستی از رقیق کننده را به صورت مستقیم توسط پزشک خود تجویز شده را به آن اضافه کنید.
قطعه دهان یا ماسک صورت را بزنید، سپس محفظه دارو را به کمپرسور وصل کنید.
در موقعیت راحتی بنشینید. قطعه دهانی را به داخل دهان خود قرار دهید و روی ماسک صورت قرار دهید، بینی و دهانتان را بپوشانید. کمپرسور را روشن کنید.
به آرامی و یکنواختی تا زمانی که مایع ناپیوسته به وجود نمی‌آید و محفظه مواد خالی شود، نفس بکشید.
بعد از هر بار مصرف نبولایزر را تمیز کنید. دستورالعمل‌های تمیز کردن نبولایزر خود را پیگیری کنید.

از محلول نبولایزر اگر روشن و بی‌رنگ نباشد، استفاده نکنید.
ویال کنسانتره گزوپنکس را در کیسه فویل محافظ در دمای اتاق، دور از رطوبت، گرما و نور نگهداری کنید. هر بطری را در کیسه فویل نگه دارید تا زمانی نیاز داشته باشید که دوز مورد نیاز در نبولایزر تهیه کنید.
هر ویال پلاستیکی تک پودر از کنسانتره گزوپنکس تنها برای یک بار استفاده است. پس از یک بار استفاده، اگرچه هنوز مقداری از داروها پس از استنشاق دوز وجود داشته باشد با این وجود، آن را دور بیندازید.
بیماری آسم اغلب با ترکیبی از داروها درمان می‌شود. از تمام داروهای تجویز شده توسط پزشک خود استفاده کنید. دوزهای یا برنامه دارویی خود را بدون مشاوره با پزشک معالج خود تغییر دهید.
مصرف زیاد یا استفاده از مقادیر بیش ازحد از داروی گزوپنکس اغلب می‌تواند عوارض جانبی تهدیدکننده زندگی را در فرد مصرف‌کننده ایجاد کند. اگر فکر می‌کنید داروهای آسم شما نیز عمل نمی‌کنند، به پزشک خود مراجعه کنید. افزایش نیاز به دارو می‌تواند یک نشانه اولیه از یک حمله شدید آسم باشد.

1  |  مجله قرمز  |  بازدید: 918



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر زهره سادات نوروز زاده

دکتر زهره سادات نوروز زاده

جراح دندانپزشک

021-88583040

دکتر محمدرضا آخوندی نسب

دکتر محمدرضا آخوندی نسب

فوق تخصص جراحی پلاستیک

021-22657984

دکتر نسرین ابراهیمی

دکتر نسرین ابراهیمی

پوست و مو و زيبايى

021-77866186

دکتر سروش پیام یار

دکتر سروش پیام یار

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22580759

دکتر هادی سرمست

دکتر هادی سرمست

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22793025

دکتر میلاد افشار قاسملو

دکتر میلاد افشار قاسملو

جراح دندانپزشک

021-26140134

دکتر امید ثابت مهر

دکتر امید ثابت مهر

جراحی پلاستیک و زیبایی

021-22927266

دکتر رضا افتخار آشتیانی

دکتر رضا افتخار آشتیانی

متخصص پروتز و زیبایی

021-88065656

دکتر علی بخشنده فر

دکتر علی بخشنده فر

متخصص جراحی دهان و فک

021-77729100

دکتر میترا اسماعیلی

دکتر میترا اسماعیلی

متخصص پوست و مو و زیبایی

0936-1194640

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

کلینیک تخصصی آپاما

کلینیک تخصصی آپاما


پوست و مو و زيبايى

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

مرکز فوق تخصصی گلبرگ

مرکز فوق تخصصی گلبرگ


پوست، مو و لیزر

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional