کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


برونشیت نوعی عفونت تنفسی:


برونشیت شرایطی است که برونش ها (مجاری عبور هوا در ریه ها) ملتهب می شوند. گاهی اوقات به آن سینه سرد نیز گفته می شود. در این عفونت، ریه ها متورم شده و مخاط ایجاد می کنند که با سرفه همراه است. همچنین ممکن است احساس خستگی و درد خفیف بدن، سردرد، گلودرد و آبریزش بینی و چشم داشته باشید.
برونشیت ممکن است حاد باشد. در این حالت می تواند از پنج روز تا سه هفته دوام داشته باشد. یا ممکن است مزمن باشد، که به نظر می رسد که برونشیت در طول دو سال متوالی و حداقل تا سه ماه طول می کشد. استعمال دخانیات شایع ترین علت برونشیت مزمن است، اما گرد و غبار، آلرژن ها و گازهای سمی نیز می توانند در ایجاد آن نقش داشته باشند. شکل حاد معمولاً توسط ویروسی ایجاد می شود که به دنبال عفونت تنفسی فوقانی به ریه ها منتقل می شود.
سرماخوردگی نوعی عفونت تنفسی:
همه افراد گاهی سرما می خورند. این عفونت تنفسی فوقانی بسیار رایج، معمولاً توسط یکی از 57 نوع آدنو ویروسی ایجاد می شود. افراد آلوده به سرماخوردگی چند روز قبل از بروز علائم آلوده می شوند و تا زمان بهبودی به عنوان ناقل عمل می کنند. این عفونت درمجموع تا حدود دو هفته ادامه دارد.
به عنوان یک عفونت تنفسی فوقانی، سرماخوردگی باعث آبریزش بینی، گلودرد و سردرد می شود. ممکن است غدد لنفاوی نیز متورم شوند. معمولاً افراد در طی یک هفته بهبود می یابند. با این حال، بهبودی ممکن است تا دو هفته طول بکشد. هیچ درمان خاصی برای سرماخوردگی وجود ندارد. آنتی بیوتیک ها در برابر ویروس سرماخوردگی بی فایده هستند و نباید بیش از حد از آن ها استفاده شود. مسکن های بدون نسخه ممکن است درد بدن را کاهش دهند.
داروهای باز کننده مجاری تنفسی بینی و سینه نیز می توانند کمک کننده باشند. همچنین ممکن است شربت سرفه توسط پزشک تجویز شود. مانند همه داروها، برچسب ها را با دقت بخوانید و دستورالعمل آن ها را دنبال کنید. در خصوص معالجه کودک احتیاط کنید، زیرا بسیاری از داروها برای کودکان نامناسب اند. مهم ترین نکته در بهبود سرماخوردگی، نوشیدن زیاد مایعات است.
این باعث می شود آب بدن افراد مبتلا به سرماخوردگی کاهش پیدا نکند و در نتیجه به جلوگیری از ایجاد عفونت های دیگر کمک می کند. استراحت کافی نیز در بهبود تاثیرگذار است. تقریباً 250 ویروس مختلف می توانند منجر به سرماخوردگی شود. دانشمندان هنوز نتوانسته اند برای محافظت در برابر همه این ویروس ها، واکسنی تولید کنند.
SARS (سندرم تنفسی حاد شدید):
سندرم تنفسی حاد شدید (SARS) یک عفونت تنفسی شدید ویروسی است که توسط کرونا ویروس SARS-CoV ایجاد می شود. شیوع ویروس SARS از سال 2003 در چین آغاز شد و در سراسر جهان گسترش یافت و بیش از 8000 نفر را قبل از مهار آلوده کرد. ویروس SARS عمدتاً از طریق تماس مستقیم فرد به فرد گسترش می یابد. از سال 2004، هیچ مورد ویروس SARS شناخته شده ای گزارش نشده است. SARS می تواند باعث تب، لرز، درد عضلات، تنگی نفس، سردرد و اسهال شود. بیشتر بیماران SARS به بیماری ذات الریه مبتلا می شوند.
درمان SARS:
قربانیان SARS معمولاً به اکسیژن درمانی و احتمالاً تنفس مکانیکی نیاز دارند. در حال حاضر هیچ دارویی برای کمک به درمان SARS وجود ندارد. در صورت تشخیص عفونت SARS، آژانس های محلی، CDC و WHO باید فوراً مطلع شوند.
واکسن و پیشگیری از SARS:
دانشمندان چینی و ایالات متحده در تلاشند تا واكسن SARS را ایجاد كنند، اما تحقیقات به دلیل عدم وجود بیماری فعال برای انجام آزمایشات با دشواری های بسیاری مواجه شده است. تحقیقات پیرامون آنتی بادی های مونوکلونال انجام شده است، که احتمال می رود در آینده به عنوان ابزار تشخیصی برای عفونت تنفسی و درمان SARS استفاده شوند.
اقدامات توصیه شده برای پیشگیری از SARS شامل شستن دست ها با صابون و آب گرم یا مالش دست با الکل، پوشیدن دستکش یکبار مصرف در صورت تماس با مایعات بدن یا مدفوع بدن فرد آلوده و دور انداختن آن دستکش ها، استفاده از ماسک، شستن ظروف شخصی، حوله و ملحفه و لباس و ضد عفونی کردن سطوح خانگی که ممکن است در اثر عرق، بزاق، مخاط، استفراغ، مدفوع یا ادرار حاوی ویروس، آلوده شده باشد.

0  |  دکتر سلام  |  بازدید: 905



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر محسن نراقی

دکتر محسن نراقی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88881376

دکتر عباس غفاری

دکتر عباس غفاری

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88140985

دکتر علی دهقانی

دکتر علی دهقانی

متخصص گوش و حلق و بینی

0936-9127582

دکتر رضا فرسا

دکتر رضا فرسا

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22541509

دکتر سعید الله نوحی

دکتر سعید الله نوحی

فوق تخصص گوش

021-88719848

دکتر محمد بهادرمنش

دکتر محمد بهادرمنش

متخصص گوش و حلق و بینی

0910-7011070

دکتر بهزاد عابدین

دکتر بهزاد عابدین

متخصص گوش و حلق و بینی

021-26601967

دکتر علی ابراهیمی

دکتر علی ابراهیمی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88622443

دکتر سروش پیام یار

دکتر سروش پیام یار

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22580759

دکتر هادی سرمست

دکتر هادی سرمست

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22793025

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

کلینیک راشا

کلینیک راشا


گوش و حلق و بینی

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional