کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


تسکین دندان درد:


مسلما اولین پاسخی که هر دندان‌پزشک به این سوال شما خواهد داد این است که به یک دندان‌پزشک مراجعه کنید. درد دندان شما ممکن است علل مختلفی داشته باشد. ممکن است شما در بین جلسات درمان یا بعد از تمام شدن درمان به درد دچار شوید. لذا دندان‌پزشک ممکن است برای کنترل درد شما، تمهیدات متفاوتی در هر مرحله در نظر بگیرد. امروزه با وجود کلینیک‌ها و مراکز شبانه روزی احتمال اینکه در بیشتر ساعات شبانه روز دسترسی به درمان‌های اورژانس دندانپزشکی داشته باشید بسیار محتمل است. اما شرایطی وجود دارد که واقعا به یک دندان‌پزشک دسترسی ندارید یا امکان مراجعه برایتان به مراکز در دسترس ممکن نیست.
۱- داروهای خوراکی اولین و بهترین گزینه برای کنترل درد دندان شما هستند. به شرطی که منع مصرفی در مورد داروهای خوراکی ضد درد که به آن‌ها اشاره می‌شود، نداشته باشید. قرص‌های روی پیشخوان دارو خانه‌ها (OTC) در کنترل درد‌های دندانی موثرند. ایبوپروفن و استامینوفن شایع‌ترین و موثر‌ترین این دسته از دارو‌ها هستند. برخلاف تصور عمومی که در مورد قرص دندان درد بودن مفنامیک اسید وجود دارد (و نسخه پیچ‌های دارو خانه‌ها بیشتر به آن دامن می‌زنند) قرص یا شکل ژلاتینی/کپسولی ایبوپروفن مناسب‌ ترین دارویی است که می‌توانید به قیمت ارزان و بدون نسخه برای دندان درد ناغافل خود تهیه کنید. قرص‌های ترکیبی ضد درد حاوی ایبوپروفن هم برای این منظور بسیار مناسبند. این دارو‌ها را می‌توانید با مصرف دو قرص یا کپسول شروع کنید و تا زمان مراجعه به دندان‌پزشک هر شش ساعت تا چهارساعت یکبار ادامه دهید.
۲- در درد‌های نبض دار که موقع خوابیدن شما شروع می‌شود یا از خواب بیدارتان می‌کند، یک بالش بلند طوری که سرتان بلند‌تر از بدنتان قرار گیرد ممکن است اجازه بدهد که تا صبح بتوانید بخوابید!
۳- اسپری‌های بی‌ حس کننده، خمیردندان، قطره‌ های گیاهی ضد درد و برخی داروهای گیاهی سنتی مانند گل می‌خک ممکن است در کنترل درد موثر باشند. سیر، عسل، فلفل، نمک، پونه، پوست انار، ریشه زنجبیل، برگ چای و موادی از این دست هم در قدیم برای تسکین دندان درد استفاده می‌شده‌اند. استفاده از این‌ها در موارد اورژانس ممکن است در تسکین درد شما موثر باشد هرچند که از نظر علمی کارآیی دقیق یا مکانیسم ضد درد این مواد اثبات نشده باشد، تا زمانی که اطمینان دارید سمی یا مضر نیستند می‌توانید از آن‌ها کمک بگیرید. (تانین موجود در چای و اوژنول می‌خک اثرمشخص ضد درد دارند ولی اثر آن‌ها به صورتی که شما می‌توانید استفاده کنید در منابع دندان‌پزشکی به اثبات نرسیده است) یادتان باشد که دندان درد شدید موجب نشود که به مواد شیمیایی و چیزهای عجیب و غریب مثل روغن ترمز (!)، اسید باطری و… متوسل شوید! سمیت این مواد ممکن است خطرناک باشد. خمیردندان می‌تواند در مواردی که حفره ایجاد شده است با قرار گرفتن روی حفره درد را کاهش دهد.
۴- اگر داخل دندانتان حفره ایجاد شده و درد دندانتان با حرارت یا برخورد غذا تحریک می‌شود، می‌توانید با آدامس (ترجیحا بدون قند) یا پنبه تمیز داخل اتاقک حفره را به طور موقت بپوشانید. از خوردن غذا‌ها و نوشیدنی‌های خیلی گرم، خیلی سرد و شیرین اجتناب کنید.
۵- سعی کنید از تحریک حرارتی دندانتان زمانی که درد‌های متناوب دارد خودداری کنید. بسیاری از اوقات دمای پایین یا بالا می‌تواند عامل محرک دندان درد باشد. اما مواردی هم وجود دارند که درد دندان فقط با سرما آرام می‌شود. در این حالت (Hot tooth) می‌توانید از کمپرس آب سرد یا یخ برای پایین آوردن دما در ناحیه و کاهش درد استفاده کنید!
۶- الکل، مواد مخدر یا سیگار راه‌های کنترل درد دندان نیستند. داروهای خواب آور و آرامبخش هم در صورتی که از سوی پزشک قبلا تجویز نشده باشند، برای استفاده در مواقع دندان درد مجاز نیستند. این مواد و دارو‌ها صرف نظر از اعتیاد آور بودن، ممکن است اثرات مضر جبران ناپذیری داشته باشند.
۷- قطع شدن درد به معنی عدم نیاز به مراجعه نیست. درد در واقع یک اخطار از سوی بدن در مورد آسیب یا احتمال آسیب می‌باشد. پس حتی در صورت قطع شدن درد، به دندان‌پزشک مراجعه کنید تا علت درد مشخص شده و برای درمان قطعی آن اقدام شود. تاخیر در مراجعه علاوه بر تخریب بیشتر دندان و تحمیل هزینه‌های بیشتر مالی، درمان شما را پیچیده‌تر کرده و حتی ممکن است به از دست رفتن دندان شما منجر شود.

1  |  مجله دندانپزشکی  |  بازدید: 1247



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر مهدی سمیعی

دکتر مهدی سمیعی

ایمپلنتولوژیست

021-88300177

دکتر میلاد افشار قاسملو

دکتر میلاد افشار قاسملو

جراح دندانپزشک

021-26140134

دکتر رضا افتخار آشتیانی

دکتر رضا افتخار آشتیانی

متخصص پروتز و زیبایی

021-88065656

دکتر رضا نادری

دکتر رضا نادری

جراح دندانپزشک

021-44041266

دکتر مصطفی صولتی

دکتر مصطفی صولتی

متخصص جراحی لثه و ایمپلنت

021-77736804

دکتر طاهره معصوم

دکتر طاهره معصوم

دندانپزشک کودکان

021-22785752

دکتر حنانه قدیریان

دکتر حنانه قدیریان

متخصص ارتودنسی دندان

021-88811744

دکتر ژاله باقری

دکتر ژاله باقری

دندانپزشک عمومی

021-44033679

دکتر محمد علی فیاض‌ مهر

دکتر محمد علی فیاض‌ مهر

فلوشیپ ایمپلنت

021-44010079

دکتر الهام حاتم زاده

دکتر الهام حاتم زاده

متخصص دندانپزشکی کودکان

021-22250678

کلینیک ماهرو

کلینیک ماهرو


کلینیک دندانپزشکی

کلینیک دندانپزشکی دروس

کلینیک دندانپزشکی دروس


کلیه خدمات دندانپزشکی

دندانپزشکی آراد

دندانپزشکی آراد


جراح دندانپزشک - فلوشیپ ایمپلنت

کلینیک دندانپزشکی فروردین

کلینیک دندانپزشکی فروردین


خدمات دندانپزشکی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional