کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


خونریزی گوش:


ما وقتی از گوش پاک کن استفاده می کنیم انتظار داریم یک موم قهوه ای رنگ چسبناک ببینیم. دیدن خون برای بیشتر افراد نگران کننده است. البته دیدن خون علت مشخص و قابل قبولی برای نگرانی است اما همیشه به معنی این نیست که مشکل جدی در گوش شما وجود دارد. در واقع خونریزی گوش همیشه به این معنی نیست که خون از گوش نشات گرفته است. اگر فقط چند قطره خون باشد ممکن خیلی جدی نباشد اما اگر با نشانه هایی مانند درد، کاهش شنوایی و سرگیجه همراه باشد امکان دارد ناشی از یک شرایط خطرناک و بسیار جدی باشد.
خونریزی گوش:
بهتر است قبل از هر چیز یک آشنایی کلی درباره ی آناتومی گوش داشته باشیم. گوش را می توان به سه قست تقسیم کرد، گوش خارجی، گوش میانی و گوش داخلی. کانال گوش در گوش خارجی، امواج صدا را به پرده ی گوش منتقل می کند و پرده ی گوش نیز نیروی مکانیکی وارد شده را به سه استخوان کوچک (استخوانچه، استخوان رکابی، سندان) در گوش داخلی انتقال می دهد. این نیروها نیز پس از آن به پنجره ی بیضی شکل در گوش داخلی انتقال داده می شود. نیروی مکانیکی که به این مکان رسیده است نیز به وسیله ی حلزون گوش به سیگنال های عصبی منتقل می شود و در مغز دوباره پخش می شود. جایی ما این نیرو را به عنوان صدا دریافت می کنیم.
خونریزی در هر قسمت از بدن نشانه ی پاره شدن رگ های خونی است. منشا خونریزی همیشه همان محلی نیست که خون در آنجا دیده شده است به عنوان مثال شما ممکن است ببینید که خون از داخل سوراخ گوش شما بیرون می آید اما این به این معنی نیست که منشا خونریزی همین جا باشد یا حتی منشا آن از داخل کانال گوش باشد. خونریزی ممکن است از اعماق گوش آمده باشد یا مربوط به نواحی اطراف گوش میانی یا گوش داخلی باشد.
علل خونریزی گوش:
در قسمت بعدی به تعدادی از دلایل خونریزی ناخالص (خون آغشته به مایع یا جرم گوش) اشاره می کنیم. ممکن است شرایط غیر معمول دیگری نیز وجود داشته باشد که با خونریزی گوش نمایان شود. بنابراین بهترین کار این است که به دنبال توصیه های پزشکی باشیم.
پارگی پرده ی گوش:
پاره شدن پرده ی گوش یکی از معمول ترین دلایل خونریزی گوش می باشد. پارگی پرده ی گوش می تواند به دلیل سوراخ شدن پرده ی گوش به وسیله ی یک جسم خارجی، صدای بلند، عفونت و تغییرات ناگهانی در فشار هوا باشد که می تواند به وسیله ی سیلی زدن ایجاد شود. با این حال، یک پرده ی گوش سوراخ ممکن است همیشه توسط خونریزی از گوش نمایان نشود، گاهی اوقات سوراخ های کوچک قابل درک نیستند و به مرور زمان خود به خود درمان می شوند.
شکستگی جمجمه:
یک شکستگی در پایه ی جمجمه می تواند باعث ایجاد خونریزی از ناحیه ی گوش بشود. گاهی اوقات مایعات مغزی و نخاعی از بینی و گوش نشت می کند. خون تنها در صورتی آشکار خواهد بود که در رگ های خونی پارگی ایجاد بشود و خون با مایعات مغزی نخاعی مخلوط شده و از گوش خارج بشود. این یک اتفاق نادر است و عمدتا با ضربه ی شدید به سر اتفاق می افتد.
وارد شدن جسم خارجی در گوش:
جسم خارجی به وسیله ای اطلاق می شود که به طور طبیعی نباید در منطقه ی خاصی قرار گیرد. در مورد گوش این نوع وسایل خارجی شامل گوش پاک کن، چوب کبریت، خودکار، مداد و غیره می باشد. یک جسم خارجی ممکن است لزوما باعث خونریزی نشود مگر اینکه پرده ی گوش را پاره کند یا باعث ایجاد یک برش در پوست کانال گوش بشود. کودکان همچنین ممکن است عروسک های کوچک، مهره یا غذا را در گوش خود قرار دهند.
تب خونریزی دهنده:
تب خونریزی دهنده ی ویروسی اخیرا یکی از نگرانی های بزرگ به دلیل شیوع ابولا از سال ۲۰۱۴ شده است. در اواخر مراحل این بیماری ،ویروس آن باعث از کار افتادگی رگ های خونی می شود که ممکن است منجر به خونریزی از روزنه ها مانند دهان، بینی، گوش و مقعد بشود. نرخ مرگ و میر بیماری هایی مانند ابولا ممکن است به ۹۰% هم برسد در حالی که همه ی تب های خونریزی دهنده ی ویروسی کشنده نیستند.
پولیپ سمعی:
یک پولیپ سمعی یا شنیداری یک توده ی خوش خیم می باشد که از پوست کانال گوش خارجی و پرده ی گوش توسعه می یابد .این عارضه معمولا توسط التهاب های مکرر آن ناحیه که اغلب به عفونت مزمن مربوط می شود ایجاد می شود. خونریزی از پولیپ یک نشانه ی معمول نیست اما ممکن است آسیب توسط یک جسم خارجی باعث خونریزی شود.این توده ها را نباید با کلستئاتوم اشتباه گرفت.
گوش درد میانی بدخیم:
عفونت گوش خارجی،که بیشتر به عنوان گوش درد شناگران شناخته می شود، معمولا با خونریزی از گوش معرفی نمی شود. یک نوع شدید از این عفونت که ممکن است به استخوان جمجمه برسد گوش درد خارجی بدخیم نامیده می شود. در این صورت احتمال خونریزی از گوش وجود دارد.
انعقاد داخل عروقی:
انعاد داخل عروقی یک اختلال وخیم می باشد که در آن خون به صورت غیر طبیعی لخته شده و سپس به خونریزی غیر طبیعی حتی از یک آسیب بسیار کوچک منجر خواهد شد. در موارد خیلی وخیم خونریزی ممکن است حتی بدون ایجاد آسیب رخ دهد. انعقاد داخل عروقی ممکن است با التهاب گسترده، بعضی عفونت ها و سرطان همراه باشد .این جزو علل نادر در خونریزی گوش می باشد.

1  |  دکتر طاهریان  |  بازدید: 2257



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر عباس غفاری

دکتر عباس غفاری

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88140985

دکتر سعید الله نوحی

دکتر سعید الله نوحی

فوق تخصص گوش

021-88719848

دکتر محمد بهادرمنش

دکتر محمد بهادرمنش

متخصص گوش و حلق و بینی

0910-7011070

دکتر رضا فرسا

دکتر رضا فرسا

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22541509

دکتر سروش پیام یار

دکتر سروش پیام یار

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22580759

دکتر هادی سرمست

دکتر هادی سرمست

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22793025

دکتر علی دهقانی

دکتر علی دهقانی

متخصص گوش و حلق و بینی

0936-9127582

دکتر بهزاد عابدین

دکتر بهزاد عابدین

متخصص گوش و حلق و بینی

021-26601967

دکتر عباس قنبریان

دکتر عباس قنبریان

متخصص گوش حلق و بینی

021-88140985

دکتر محسن نراقی

دکتر محسن نراقی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88881376

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

کلینیک راشا

کلینیک راشا


گوش و حلق و بینی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional