کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


داروی انترستو:


داروی انترستو (Entresto) با نام عمومی ساکیوبیتریل و والزارتان نیز شناخته می‌شود. انترستو در واقع حاوی ترکیبی از ساکیوبیتریل و والزارتان است. ساکیوبیتریل یک داروی فشار خون است و میزان پروتئین‌های خاصی در بدن را که باعث منبسط شدن (باز شدن) رگ‌های خونی می‌شوند را افزایش می‌دهد. این کار، باعث کاهش فشار خون با استفاده از کاهش سطح سدیم در خون می‌شود. والزارتان نیز یک ARB (Angiotensin Receptor Blocker) است که مانع از باریک شدن رگ‌های خونی می‌شود. در نتیجه فشار خون کاهش پیدا می‌کند و جریان یافتن خون در بدن بهبود می‌یابد. داروی انترستو را بیمارانی که نارسایی مزمن قلبی دارند مورد استفاده قرار می‌دهند. مصرف این دارو، زمانی که علائم بیمار بدتر می‌شود، احتمال بستری شدن وی را کاهش می‌دهد و خطر مرگ را در افرادی که از نارسایی‌های قلبی رنج می‌برند، کاهش می‌دهد. داروی انترستو معمولاً به همراه سایر داروهای مربوط به فشار خون، با هم استفاده می‌شود. داروی انترستو (Entresto) با نام عمومی ساکیوبیتریل و والزارتان نیز شناخته می‌شود.
اطلاعات مهم درباره انترستو:
اگر باردار هستید، داروی انترستو را مصرف نکنید. اگر در دوره مصرف این دارو نیز باردار شدید، بلافاصله مصرف آن را قطع کرده و به دکتر اطلاع دهید. اگر در سه ماهه‌ی دوم یا سوم بارداری خود انترستو را مصرف کنید، این دارو می‌تواند باعث ایجاد آسیب یا حتی مرگ در نوزاد شود. در صورتی که به دیابت مبتلا هستید، داروی انترستو را به همراه هیچ دارویی که حاوی السکیرن (مثلاً Tekturna, Tekamlo) است استفاده نکنید. داروی انترستو را بیمارانی که نارسایی مزمن قلبی دارند مورد استفاده قرار می‌دهند.
نکات مهمی که قبل از مصرف انترستو باید رعایت کرد:
اگر نسبت به ساکیوبیتریل یا والزارتان (یا دیووان) آلرژی (حساسیت) دارید، یا تا به حال تجربه‌ی واکنش آلرژیکی شدید نسبت به یک داروی فشار خون – مانند داروهایی که در ادامه لیست شده- داشته‌اید، از انترستو استفاده نکنید.
داروی مهارکننده‌ی ACE – مانند: بنازپریل، انالاپریل، فوسینوپریل، لیزینوپریل، موکسیپریل، پریندوپریل، کوئیناپریل، رامیپریل، تراندولاپریل (لوتنسین، واسوتک، آکیوپریل، ماویک و غیره)؛
داروهای ARB – مانند: آزیلزارتان، کاندزارتان، اپروزارتان، ایربزارتان، لوزارتان، اولمزارتان، تلمیزارتان، والزارتان (Atacand, Avapro, Benicar, Diovan, Edarbi, Micardis, Teveten و غیره)؛
نباید داروی انترستو را ۳۶ ساعت قبل یا بعد از مصرف یک داروی مهارکننده‌ی ACE مورد استفاده قرار دهید.
یادآوری می‌شود که اگر به دیابت مبتلا هستید، داروی انترستو را به همراه هیچ دارویی که حاوی السکیرن (مثلاً Tekturna, Tekamlo) است استفاده نکنید. همچنین اگر به بیماری‌های کلیوی مبتلایید، ممکن است لازم باشد که از داروی انترستو استفاده نکنید.

برای اطمینان از اینکه مصرف داروی انترستو برای شما خطری در پی ندارد، اگر تا کنون تجربه‌ی موارد زیر را داشته‌اید، به دکترتان اطلاع دهید:
بیماری کبدی؛
دیابت؛
آنژیوادم ارثی؛
اگر تحت رژیم کم‌نمک قرار دارید؛
اگر میزان زیادی از آب بدنتان از دست رفته و به اصطلاح دی‌هیدراته شده‌اید؛
اگر باردار هستید، داروی انترستو را مصرف نکنید.
مصرف در دوران بارداری و یا شیردهی:
اگر باردار هستید، نباید از دارو ی انترستو استفاده کنید. اگر هم در دوره مصرف این دارو باردار شدید، مصرف انترستو را متوقف کرده و بلافاصله به دکتر اطلاع دهید. اگر در سه ماهه‌ی دوم یا سم بارداری خود انترستو را مصرف کنید، این دارو می‌تواند باعث ایجاد آسیب یا حتی مرگ در نوزاد شود. هنوز مشخص نشده که آیا انترستو در شیر مادر نفوذ پیدا کرده و باعث ایجاد آسیب در نوزاد می‌شود یا خیر؛ بنابراین نباید در دوره مصرف انترستو به شیردهی بپردازید.

1  |  مجله قرمز  |  بازدید: 1117



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر میلاد افشار قاسملو

دکتر میلاد افشار قاسملو

جراح دندانپزشک

021-26140134

دکتر مجید نداف‌ کرمانی

دکتر مجید نداف‌ کرمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک

021-22134997

دکتر میترا اسماعیلی

دکتر میترا اسماعیلی

متخصص پوست و مو و زیبایی

0936-1194640

دکتر زهرا آزادی

دکتر زهرا آزادی

جراحی پلاستیک و زیبایی

021-22764249

دکتر منوچهر قدیمی

دکتر منوچهر قدیمی

تزریق ژل و بوتاکس

021-88613200

دکتر علی ابراهیمی

دکتر علی ابراهیمی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88622443

دکتر رضا نادری

دکتر رضا نادری

جراح دندانپزشک

021-44041266

دکتر کامران جلالی

دکتر کامران جلالی

فوق دکترای هومیوپاتی

021-22800703

دکتر نسرین ابراهیمی

دکتر نسرین ابراهیمی

پوست و مو و زيبايى

021-77866186

دکتر محمدرضا آخوندی نسب

دکتر محمدرضا آخوندی نسب

فوق تخصص جراحی پلاستیک

021-22657984

کلینیک تخصصی آپاما

کلینیک تخصصی آپاما


پوست و مو و زيبايى

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

مرکز فوق تخصصی گلبرگ

مرکز فوق تخصصی گلبرگ


پوست، مو و لیزر

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional