کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


درد پس از درمان ایمپلنت دندان:


هنگامی که از ایمپلنت دندان به عنوان جایگزین دندان از دست رفته استفاده میشود، متخصص همه رباطها و پالپ را که دندان قبلی را به استخوان فک متصل میکردند، خارج میکند. پالپ و رباطها همان بخشهایی هستند که گاهی در برخی افراد موجب حساسیت نسبت به غذاها و نوشیدنیهای سرد و داغ میشوند. هنگامی که این بخشها خارج میشوند بیمار دیگر نباید حساسیتی احساس کند. در صورتی که بیمار پس از ایمپلنت حساسیت دندان را تجربه میکند، عامل آن مستقیما ارتباطی با دندان ندارد بلکه منشا آن جای دیگری است. حساسیت به ایمپلنت دندان علامت خوبی نیست. در صورتی که پس از جایگذاری ایمپلنت، درد را تجربه میکنید حتما هر چه سریعتر به دندانپزشک خود مراجعه کنید. باید پیش از این که مسئله به بافتهای مهم کشیده شود، عامل حساسیت برطرف و درمان شود. در صورت عدم درمان حساسیت ممکن است این وضعیت به عفونت تبدیل شود.
عوامل درد و حساسیت پس از درمان ایمپلنت:
دندان درد هنگامی اتفاق می افتد که درمان ایمپلنت دندان موفقیت آمیز نبوده است. همچنین ممکن است درد ناشی واکنش نسبت به سیمان دندان باشد که پری سمنتیت (pericementitis) نامیده میشود. در هر حالت استخوان اطراف ایمپلنت ممکن است حل شود. در صورتی که فرد فورا به این وضعیت رسیدگی نکند، احتمال آسیب دائمی در استخوان فک وجود دارد. همین که درد شروع شد اگر مراقبتهای لازم صورت بگیرد به راحتی وضعیت کنترل و درمان میشود اما هر چه بیشتر درنگ کنید، درد و هزینه بیشتری را باید متقبل شوید. بهترین اقدام هنگام مقابله با حساسیت به ایمپلنت این است که فورا ایمپلنت خارج شود. دندانپزشک شما به راحتی این کار را انجام میدهد و میتوانید پس از درمان، ایمپلنت دیگری بگذارید. در صورتی که بیمار پری سمنتیت را تجربه میکند، باید جراحی برای خارج کردن سیمان باقی مانده از لثه ها صورت بگیرد. اگر سیمان به درستی خارج نشود، ممکن است موجب التهاب و عفونت لثه شود. هنگامی که بیمار در مراحل اولیه به دندانپزشک مراجعه میکند، ممکن است بدون نیاز به خارج کردن ایمپلنت و تنها با برداشتن سیمان وضعیت را درمان کرد. اگر مدت زیادی از آن بگذرد باید ایمپلنت خارج شود بنابراین هر چه زودتر با تجربه درد به دندانپزشک مراجعه کنید. حساسیت و درد پس از ایمپلنت دندان چند عامل بی ضرر نیز میتواند داشته باشد که به راحتی درمان میشود. عفونت موضعی لثه در اطراف ایمپلنت ممکن است عامل حساسیت و درد شده باشد. دندانپزشک با ملایمت قاعده ایمپلنت و لثه اطراف ایمپلنت را تمیز میکند و آنتی بیوتیک به بیمار تجویز میکند تا گسترش عفونت متوقف و رفع شود. در صورتی که درمان آنتی بیوتیکی پس از یک هفته پاسخ نداد، باید بیمار جراحی خارج کردن ایمپلنت دندان را پشت سر بگذارد.

1  |  شفاگستر  |  بازدید: 1237



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر زهره سادات نوروز زاده

دکتر زهره سادات نوروز زاده

جراح دندانپزشک

021-88583040

دکتر علی بخشنده فر

دکتر علی بخشنده فر

متخصص جراحی دهان و فک

021-77729100

دکتر الهام حاتم زاده

دکتر الهام حاتم زاده

متخصص دندانپزشکی کودکان

021-22250678

دکتر رضا افتخار آشتیانی

دکتر رضا افتخار آشتیانی

متخصص پروتز و زیبایی

021-88065656

دکتر محمد علی فیاض‌ مهر

دکتر محمد علی فیاض‌ مهر

فلوشیپ ایمپلنت

021-44010079

دکتر رضا نادری

دکتر رضا نادری

جراح دندانپزشک

021-44041266

دکتر حنانه قدیریان

دکتر حنانه قدیریان

متخصص ارتودنسی دندان

021-88811744

دکتر موفق فولادگر

دکتر موفق فولادگر

دندانپزشک زیبایی

021-22089003

دکتر مهدی سمیعی

دکتر مهدی سمیعی

ایمپلنتولوژیست

021-88300177

دکتر میلاد افشار قاسملو

دکتر میلاد افشار قاسملو

جراح دندانپزشک

021-26140134

کلینیک ماهرو

کلینیک ماهرو


کلینیک دندانپزشکی

کلینیک دندانپزشکی دروس

کلینیک دندانپزشکی دروس


کلیه خدمات دندانپزشکی

دندانپزشکی آراد

دندانپزشکی آراد


جراح دندانپزشک - فلوشیپ ایمپلنت

کلینیک دندانپزشکی فروردین

کلینیک دندانپزشکی فروردین


خدمات دندانپزشکی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional