کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


سلامت دهان و دندان کودکان:


 مراقبت از سلامت دهان و دندان کودک از زمان بارداری مادر آغاز میشود چون دندانهای کودک پیش از تولد تشکیل میشوند. اگر باردار هستید رژیم غذایی متعادل و مغذی مصرف کنید و مقدار کافی ویتامین و مواد معدنی دریافت کنید. معاینه کامل دهان و دندان زنان باردار برای سلامت جنین امری بسیار مهم است. در اینجا با اصول مراقبت از سلامت دهان و دندان کودکان آشنا میشوید.
چگونه مراقبت سلامت دهان و دندان کودکانمان باشیم؟
مراقبت از سلامت دهان و دندان کودک از زمان بارداری مادر  آغاز میشود چون دندانهای کودک پیش از تولد تشکیل میشوند. اگر باردار هستید رژیم غذایی متعادل و مغذی مصرف کنید و مقدار کافی ویتامین و مواد معدنی دریافت کنید. معاینه کامل دهان و دندان زنان باردار برای سلامت جنین امری بسیار مهم است. در اینجا با اصول مراقبت از سلامت دهان و دندان کودکان آشنا میشوید
سلامت دهان و دندان:
علائم دندان در آوردن کودک   و تعداد دندانهای شیری و دائمی  و سن بیرون زدن دندانها در مقالات دیگر این سایت به تفصیل آمده است. کودک در سن 6 ماهگی باید به دندانپزشک نشان داده شود تا احتمال مشکلات دندانی در آینده توسط دندانپزشک ارزیابی شود. معاینه کامل شامل معاینه دهان مادر و بررسی سابقه دندانپزشکی او نیز میشود چون وضعیت دندانهای مادر میتواند وضعیت دندانهای کودک را پیش بینی کند. کارشناسان توصیه میکنند کودک را از یک سالگی به دندانپزشک ببرید. کودکانی که مشکلات دندانی ناشی از حوادث، بیماریها یا مشکلات رشدی دارند باید فورا به دندانپزشک اطفال نشان داده شوند. اگر این مشکلات دندانی به سطح دندانها محدود نباشد، ممکن است مشکلات جدی تری در آینده برای او ایجاد کند.
مراقبت از لثه و دندانهای کودک:
بهتر است پیش از بیرون زدن دندانهای دائمی کودک، عادات بهداشتی دهان او را شروع کنید. لثه های کودک را با حوله یا دستمال نرمی تمیز کنید تا پیش از بیرون زدن اولین دندان شیری، پلاکها مرتبا پاک شوند. والدین اغلب قاشق، چنگال و ظروف مشترک دیگری با کودکان خود دارند. بزاق دهان والدین که حاوی باکتریهای زیاد از جمله باکتریهای عامل پوسیدگی دندان است، بر روی قاشق باقی میماند. گاهی اوقات بوسیدن کودک نیز باکتریها را به او منتقل میکند. با برگزیدن عادات بهداشتی میتوانید از پوسیدگی زود هنگام دندان کودک پیشگیری کنید. سلامت دندانها و لثه های خود را نیز حفظ کنید تا خطر انتقال باکتریهای عامل پوسیدگی دندان به کودک کاهش یابد. نوزاد یا نونهال خود را با شیشه شیر، آبمیوه یا محصولات دیگر حاوی شکر در رختخواب رها نکنید. شکر و اسید موجود در این محصولات باعث پوسیدگی دندان نوزاد میشوند. نگذارید شیشه شیر در دهان کودک بماند. همین که کودک به خواب رفت شیشه را از دهان او در بیاورید. بهتر است پیش از خواب کودک را از شیر خود تغذیه کنید. کودک خود را تشویق کنید از 4 تا 6 ماهگی شروع به نوشیدن از فنجان کند. نیاز فلوراید کودک را از دندانپزشک جویا شوید. اگر کودکتان نیاز به فلوراید بیشتری دارد ممکن است دندانپزشک مکمل یا ژل حاول فلوراید را برای او توصیه کند. مکمل را تنها طبق دستور پزشک میتوانید مصرف کنید. هرگز این محصولات را در دسترس کودک قرار ندهید. فلوراید بیش از حد میتواند مسمومیت ایجاد کند. همچنین فلوراید زیادی باعث تغییر رنگ دندان میشود. به کودک خود غذاهای مقوی بدهید تا سلامت لثه و دندانهایش حفظ شود. غذاهای سالم عبارتند از غلات کامل (غلاتی که تصفیه نشده)، سبزیجات و میوه ها. از دادن غذاهای پر شکر و حاوی کربوهیدراتهای فراوری شده مانند برنج سفید، ماکارونی و نان سفید به کودک پرهیز کنید. به کودک دهان شویه حاوی الکل ندهید. اگر کودک شما 6 سال یا بیشتر دارد از دندانپزشک در مورد مصرف دهان شویه حاوی فلوراید برای کودک، سوال کنید. مراقب باشید کودک آن را نبلعد.
کودک خود را از دود سیگار دور نگه دارید. دود تنباکو در پوسیدگی دندان، بیماری لثه و مشکلات دیگر پزشکی نقش دارد. هنگامی که کودک بزرگتر میشود به او خطرات سیگار و دود سیگار را یاد بدهید.
کودکان ممکن است بازیهای فیزیکی شدیدی انجام دهند که گاهی منجر به شکستگی دندان آنها میشود. یاد بگیرید چطور مانع از آسیب رسیدن به دهان کودک بشوید و در صورت لزوم از محافظ دهان استفاده کنید. اگر کودک انگشت خود را میمکد، به او کمک کنید این عادت را کنار بگذارد. تمیز کردن دهان کودک با مسواک را به محض بیرون زدن دندانهای شیری شروع کنید. مقدار بسیار کمی از خمیر دندانی که فلوراید دارد، استفاده کنید. هنگامی که کودک به دو سالگی رسید، میتوانید به اندازه یک نخود از خمیر دندان بر روی مسواک بمالید. به کودک یاد بدهید خمیر دندان را هرگز نبلعد. نخ دندان کشیدن کودک را به محض این که دندانهایی در مجاور هم بیرون زدند، شروع کنید.

1  |  شفاگستر  |  بازدید: 1101



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر ژاله باقری

دکتر ژاله باقری

دندانپزشک عمومی

021-44033679

دکتر مصطفی صولتی

دکتر مصطفی صولتی

متخصص جراحی لثه و ایمپلنت

021-77736804

دکتر زهره سادات نوروز زاده

دکتر زهره سادات نوروز زاده

جراح دندانپزشک

021-88583040

دکتر مهدی سمیعی

دکتر مهدی سمیعی

ایمپلنتولوژیست

021-88300177

دکتر طاهره معصوم

دکتر طاهره معصوم

دندانپزشک کودکان

021-22785752

دکتر رضا نادری

دکتر رضا نادری

جراح دندانپزشک

021-44041266

دکتر علی بخشنده فر

دکتر علی بخشنده فر

متخصص جراحی دهان و فک

021-77729100

دکتر محمد علی فیاض‌ مهر

دکتر محمد علی فیاض‌ مهر

فلوشیپ ایمپلنت

021-44010079

دکتر موفق فولادگر

دکتر موفق فولادگر

دندانپزشک زیبایی

021-22089003

دکتر وحید عارفی

دکتر وحید عارفی

جراح و متخصص بیماری های لثه

021-22894247

کلینیک ماهرو

کلینیک ماهرو


کلینیک دندانپزشکی

دندانپزشکی آراد

دندانپزشکی آراد


جراح دندانپزشک - فلوشیپ ایمپلنت

کلینیک دندانپزشکی دروس

کلینیک دندانپزشکی دروس


کلیه خدمات دندانپزشکی

کلینیک دندانپزشکی فروردین

کلینیک دندانپزشکی فروردین


خدمات دندانپزشکی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional