کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


عوامل خطر عفونت گلو:


اگرچه هر کسی می تواند دچار گلودرد شود، برخی از عوامل شما را مستعدتر می کند، از جمله:
کودکان و نوجوانان به احتمال زیاد دچار گلودرد می شوند. کودکان 3 تا 15 ساله نیز احتمال ابتلا به گلودرد استرپ، شایع ترین عفونت باکتریایی مرتبط با عفونت گلو است.
قرار گرفتن در معرض دود تنباکو. سیگار کشیدن و دود دست دوم می تواند گلو را تحریک کند. استفاده از محصولات دخانی نیز خطر ابتلا به سرطان دهان، گلو و حنجره را افزایش می دهد.
آلرژی. آلرژی های فصلی یا واکنش های حساسیتی مداوم به گرد و غبار، ها یا حیوانات اهلی و حیوان خانگی باعث ایجاد عفونت گلو می شوند.
قرار گرفتن در معرض مواد محرک شیمیایی. ذرات موجود در هوا از سوختن سوخت های فسیلی و مواد شیمیایی رایج خانگی می توانند باعث تحریک گلو شوند.
عفونت های مزمن یا مکرر سینوس. تخلیه بینی شما می تواند گلو شما را تحریک کند یا عفونت را گسترش دهد.
یک چهارم پایانی. عفونت های ویروسی و باکتریایی در هر مکانی که افراد جمع می شوند، چه در مراکز مراقبت از کودک، چه در کلاس ها، در مطب ها یا در هواپیما، به راحتی گسترش می یابد.
ایمنی ضعیف. اگر مقاومت شما کم باشد، بیشتر در معرض ابتلا به عفونت ها هستید. علل شایع ایمنی کاهش یافته شامل HIV، دیابت، درمان با استروئیدها یا داروهای شیمی درمانی، استرس، خستگی و رژیم غذایی ضعیف است.
تشخیص عفونت گلو:
تاریخچه و معاینه جسمی مهمترین ابزار تشخیص هستند. وقتی مشکوک به اپیگلوتیت یا گاهی اوقات کروپ است، ممکن است اشعه X گردن مفید باشد. شمارش خون و آزمایش آنتی بادی ممکن است مفید باشد که به عنوان مونونوکلئوز تشخیص داده شود. سواب گلو برای بررسی عفونت گلو استرپتوپک (گلو استرپو نامی رایج برای فارنژیت استرپتوکوکی است) در موارد منتخب مفید است. آزمایش به اصطلاح “جریان سریع” گاهی غیرقابل اعتماد است، با این حال، اغلب پزشک آنتی بیوتیک ها را بر اساس تاریخ و معاینه به تنهایی تجویز می کند. کشت گلو یک آزمایش قابل اطمینان تر است، اما به دست آوردن نتایج 24 ساعت طول می کشد. درمان با آنتی بیوتیک ها می توانند به صورت تاخیری آغاز شوند یا در صورت شروع بر اساس این نتیجه نهایی، قطع شوند.
معاینه بدنی:
اگر علائم بیماری فارنژیت را تجربه کرده اید، پزشک معالجه گلو را بررسی می کند. آنها هرگونه لکه های سفید، خاکستری و تورم و قرمزی را بررسی می کنند. همچنین ممکن است پزشک در گوش و بینی شما نگاه کند. برای بررسی گره های لنفاوی متورم، طرفین گردن شما را لمس می کنند.
نمونه برداری از گلو:
اگر پزشک شما مشکوک باشد که شما به این بیماری مبتلا هستید، احتمالاً نمونه برداری می کند. این شامل استفاده از سواب پنبه ای برای گرفتن نمونه ای از ترشحات از گلو است. بیشتر پزشکان قادر به انجام تست استریپ سریع در مطب هستند. در صورت مثبت بودن تست استرپتوکوک، این آزمایش طی چند دقیقه به پزشک اطلاع می دهد. در بعضی موارد، سواب برای آزمایش بیشتر به آزمایشگاه فرستاده می شود و نتایج حداقل برای 24 ساعت در دسترس نیست.
آزمایش خون:
اگر پزشک شما به علت دیگری از ابتلا به فارنژیت شما مشکوک باشد، ممکن است دستور خون دهد. نمونه کوچکی از خون از بازو یا دست شما گرفته شده و برای آزمایش به آزمایشگاه فرستاده می شود. این آزمایش می تواند تعیین کند که آیا شما مونونوکلئوز دارید یا خیر. ممکن است یک آزمایش کامل برای شمارش خون (CBC) انجام شود تا مشخص شود که آیا نوع دیگری از عفونت دارید.

0  |  دکتر سلام  |  بازدید: 897



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر عباس غفاری

دکتر عباس غفاری

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88140985

دکتر علی دهقانی

دکتر علی دهقانی

متخصص گوش و حلق و بینی

0936-9127582

دکتر رضا فرسا

دکتر رضا فرسا

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22541509

دکتر سروش پیام یار

دکتر سروش پیام یار

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22580759

دکتر سعید الله نوحی

دکتر سعید الله نوحی

فوق تخصص گوش

021-88719848

دکتر عباس قنبریان

دکتر عباس قنبریان

متخصص گوش حلق و بینی

021-88140985

دکتر بهزاد عابدین

دکتر بهزاد عابدین

متخصص گوش و حلق و بینی

021-26601967

دکتر محمد بهادرمنش

دکتر محمد بهادرمنش

متخصص گوش و حلق و بینی

0910-7011070

دکتر محسن نراقی

دکتر محسن نراقی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88881376

دکتر هادی سرمست

دکتر هادی سرمست

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22793025

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

کلینیک راشا

کلینیک راشا


گوش و حلق و بینی

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional