کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


آپنه در بیماری های تنفسی:


آپنه یک اصطلاح پزشکی است و به معنی این است که نفس کشیدن قطع شود. آپنه نا به هنگام شرایطی است که نوزادان نارس در طی خواب 15 تا 20 ثانیه از تنفس خود داری می کنند. این مشکل معمولا 2 روز تا 1 هفته بعد از تولد نوزاد رخ می دهد. هر چه وزن نوزاد در هنگام تولد کمتر باشد و تا دودی نارس باشد درصد ابتلا به آپنه بیشتر می شود. اگرچه نمی توان از برخی از بیماری های تنفسی جلوگیری کرد اما بسیاری از بیماری های مزمن ریوی و تنفسی با جلوگیری از استعمال سیگار، دور ماندن از آلاینده ها و تحریک کننده ها، شستن دست ها برای جلوگیری از عفونت ها و انجام منطم معاینات پزشکی قابل پیشگیری است.
Bronchopulmonary dysplasi  یا BPD:
این بیماری شامل گسترش غیر طبیعی بافت ریه است. گاهی اوقات بیماری مزمن ریه یا CLD نامیده می شود. این بیماری در نوزادان با التهاب و زخم در ریه ها مشخص می شود. این بیماری اغلب در نوزادان نارسی که بافت های ریوی آنها به طور کامل تشکیل نشده است رخ می دهد.
استنشاق مکونیوم:
یکی از دلایل ایجاد مشکل تنفسی زمانی است که یک نوزاد تازه متولد شده مخلوطی از مکونیوم (اولین مدفوع کودک که در زمان تولد ایجاد می شود) و مایعات آمونیوتیک را در حین زایمان یا وضع حمل استنشاق کند که باعث انسداد راه های تنفسی نوزاد می شود.
فشار خون ریوی مداوم در نوزاد(PPHN):
در رحم، گردش خون نوزاد از ریه ها رد می شود. به طور معمول، هنگامی که نوزاد به دنیا می آید و شروع به تنفس هوا می کند بدن او به سرعت سازگار می شود و روند تنفس را شروع می کند. PPHN زمانی رخ می دهد که بدن نوزاد نتواند این سازگاری را انجام دهد. این وضعیت می تواند علائمی مانند تنفس سریع، ضربان قلب سریع، مشکلات تنفسی و کبودی پوست را ایجاد کند.
بیماری های تنفسی:
این بیماری زمانی ایجاد می شود که نوزاد بیش از 60 تنفس در دقیقه انجام دهد. اختلالات دستگاه تنفسی معمولا توسط یک متخصص قلب و عروق یا پزشک متخصص داخلی انجام می گیرد.
مطابق گزارشات وضعیت جهانی WHO در NCDs2010، تخمین زده شده است که سیگار کشیدن عامل 71 درصد از مرگ و میرهای جهان و 42 درصد از بیماری های مزمن تنفسی در سراسر جهان است. از 6 بخش WHO، بالاترین میزان شیوع مصرف سیگار در سال 2008، تقریبا 29 درصد در منطقه اروپا تخمین زده شده است. طبق مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC)، COPD چهارمین علت اصلی مرگ در ایالات متحده است. شیوع آن با افزایش سن افزایش می یابد. احتمال ابتلا در مردان بیشتر است اما میزان مرگ و میر در مردان و زنان تقریبا یکسان است.
بیماری های ریوی و مجاری نفسی شایع ترین علت بیماری های تنفسی در کودکان در کشورهای توسعه یافته و عامل اصلی مرگ کودکان در کشورهای در حال توسعه است. در کشورهای در حال توسعه میزان شیوع عفونت های حاد تنفسی که تهدید کننده ی زندگی هستند در طی 50 سال گذشته کاهش یافته است. این امر شاید به دلیل بهبود شرایط زندگی و مراقبت های بهداشتی است. در اروپا بیماری های آسم و حساسیت ها بیشتر وجود دارد و بیماری های عفونی بیشتر در شرق است.
در ایالات متحده هر ساله تقریبا 1 بیلیون سرماخوردگی معمولی اتفاق می افتد. مشکلات و بیماری های  تنفسی از علل شایع و قابل توجه بیماری و مرگ و میر در سراسر جهان هستند. بیماری های تنفسی (از جمله سرطان ریه) علت بیش از 10 درصد بستری ها و بیش از 16 درصد از مرگ و میرا در کانادا است. تحقیقات نشان داده است که در سال 2010 تقریبا 6.8 میلیون نفر زیر 18 سال به دلیل اختلالات تنفسی به اورژانس مراجعه کرده اند. در انگلیس، از هر 7 نفر به نوعی بیماری مزمن ریوی مبتلا است که شامل آسم، برونشیت مزمن و امفیزم است.

0  |  دکتر سلام  |  بازدید: 777



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر عباس قنبریان

دکتر عباس قنبریان

متخصص گوش حلق و بینی

021-88140985

دکتر محمد بهادرمنش

دکتر محمد بهادرمنش

متخصص گوش و حلق و بینی

0910-7011070

دکتر بهزاد عابدین

دکتر بهزاد عابدین

متخصص گوش و حلق و بینی

021-26601967

دکتر هادی سرمست

دکتر هادی سرمست

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22793025

دکتر علی ابراهیمی

دکتر علی ابراهیمی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88622443

دکتر عباس غفاری

دکتر عباس غفاری

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88140985

دکتر محسن نراقی

دکتر محسن نراقی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88881376

دکتر رضا فرسا

دکتر رضا فرسا

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22541509

دکتر علی دهقانی

دکتر علی دهقانی

متخصص گوش و حلق و بینی

0936-9127582

دکتر سروش پیام یار

دکتر سروش پیام یار

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22580759

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

کلینیک راشا

کلینیک راشا


گوش و حلق و بینی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional