کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


تشخیص تونسیلیت:


برای تشخیص ورم، ابتدا پزشک شرح مفصلی از علائم شما را می گیرد و معاینه انجام می دهد و گوش، بینی و گلو شما را از نظر علائم التهاب یا عفونت کاملاً معاینه می کند. پزشک شما ممکن است یک نمونه سواب از پشت گلو شما جمع کرده و آن را برای آزمایش های بیشتر ارسال کند. در بیشتر موارد، آزمایش استرپ و کشت گلو انجام می شود تا مشخص شود عامل باکتریایی در پشت عفونت وجود دارد یا خیر.
در مقابل آزمایش استرپ که نتایج سریعی دارد کشت گلو معمولاً ۲ تا ۳ روز طول می کشد تا پردازش شود اما نتایج قابل اطمینان تری را ارائه می دهد. پزشک هر دو آزمایش را برای رسیدن به تشخیص قطعی در نظر می گیرد.
چه کسانی در معرض خطرند؟
اگرچه التهاب لوزه ها در بین کودکان بسیار شایع است، اما بندرت در کودکان کمتر از دو سال دیده می شود. کودکان در سنین بین ۵ تا ۱۵ سال بیشتر مستعد ابتلا به تونسیلیت باکتریایی هستند که اغلب از گونه های باکتریایی استرپتوکوک ناشی می شود. نوزادان و کودکان نوپا زیر ۵ سال، به دلیل عفونت های ویروسی اغلب دچار التهاب لوزه ها می شوند. کودکان به ندرت دچار آبسه پریتونیلار می شوند که بیشتر در بزرگسالان رایج است.
اشکال درمان های استاندارد تونسیلیت:
برای کودکان غیر معمول نیست که لوزه ها و آدنوئید هایشان بدون هیچ گونه عفونتی متورم شود. در چنین حالتی التهاب معمولاً بدون مداخله پزشکی یا جراحی برطرف می شود. اگر یک ویروس مسئول التهاب لوزه های شما باشد، طی ۷ تا ۱۰ روز این بیماری به خودی خود از بین می رود.
به گفته دکتر جوردن گلیکسمن؛ درمان لوزه بسته به علت آن است. اگر این عفونت ویروسی باشد اقدامات حمایتی مانند استراحت، مصرف مایعات و کنترل درد بسیار مناسب است. دکتر گلیکسمن می افزاید: به طور کلی ما سعی می کنیم از برداشتن لوزه ها اجتناب کنیم مگر اینکه بیمار دچار عفونت های مکرر شده باشد و یا در مواردی خاص که التهاب لوزه ها توسط استرپتوکوک پنومونیه ایجاد شده باشد.
۱. دارو های بدون نسخه:
در حالی که هیچ دارویی برای کمک به مبارزه با عفونت ویروسی وجود ندارد، می توانید برای کنترل علائم مرتبط با این بیماری مسکن های بدون نسخه را در نظر بگیرید. در مورد لوزه های ویروسی به ندرت نیاز به درمان پزشکی بوجود می آید زیرا ناراحتی ها و علائم معمولاً بسیار کم و زودگذر است.
۲. آنتی بیوتیک ها:
در صورت بروز علائم شدید و یا کست مثبت در گلو پزشک ممکن است آنتی بیوتیک برای بهبودی سریع تر ورم باکتریایی تجویز کند. در تونسیلیت های كودكان از مصرف دوز مناسب در زمان مناسب اطمینان حاصل كنید. دکتر گلیکسمن می گوید : “در صورت بروز تونسیلیت ویروسی از مصرف آنتی بیوتیک ها جلوگیری شود. فقط هنگامی که علت اصلی باکتریایی باشد، به خصوص اگر باکتری استرپتوکوک پنومونیه(استرپ) باشد درمان با آنتی بیوتیک ها توصیه می شود. دکتر گلیکسمن در ادامه می افزاید: آنتی بیوتیک ها شدت و مدت زمان عفونت را کاهش می دهند و در صورت بروز استرپ، آنتی بیوتیک ها برای جلوگیری از عوارضی مانند تب روماتیسمی بسیار مهم هستند. هنگام معالجه کودکتان با داروهای بدون نسخه ضد درد مانند پاراستامول و ایبوپروفن، باید از دستورالعمل پزشک در مورد میزان دوز مصرفی استفاده کنید تا از عوارض جانبی به دور باشید. به هیچ وجه نباید در طی عفونت حاد به کودک زیر ۱۶ سال آسپرین بدهید.
۳. جراحی تونسیلیت:
در صورت بازگشت ورم یا پاسخ ندادن به سایر روش های درمانی و ادامه یافتن آن برای مدت زمان قابل توجهی ممکن است عمل جراحی توصیه شود. تونسیلکتومی (برداشتن لوزه ها با جراحی) یک روش معمول اما تهاجمی جراحی است که معمولاً نیاز به بیهوشی عمومی دارد. لازم است قبل از مراجعه به این گزینه در مورد کلیه جوانب و نکات جراحی با متخصص گوش و حلق و بینی خود صحبت کنید.
در صورت شکل گیری آبسه صفاقی که به مدیریت پزشکی پاسخ ندهد، قبل از اینکه به اندازه ای بزرگ شود که راه های تنفسی شما را مسدود کند ممکن است به درمان جراحی فوری نیاز باشد. افرادی که جراحی می کنند معمولاً گزارش می دهند که به مدت ۴ یا ۵ روز در محل عمل درد قابل توجهی احساس می کنند.

0  |  دکتر سلام  |  بازدید: 1002



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر محمد بهادرمنش

دکتر محمد بهادرمنش

متخصص گوش و حلق و بینی

0910-7011070

دکتر هادی سرمست

دکتر هادی سرمست

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22793025

دکتر رضا فرسا

دکتر رضا فرسا

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22541509

دکتر عباس قنبریان

دکتر عباس قنبریان

متخصص گوش حلق و بینی

021-88140985

دکتر علی دهقانی

دکتر علی دهقانی

متخصص گوش و حلق و بینی

0936-9127582

دکتر علی ابراهیمی

دکتر علی ابراهیمی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88622443

دکتر محسن نراقی

دکتر محسن نراقی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88881376

دکتر عباس غفاری

دکتر عباس غفاری

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88140985

دکتر بهزاد عابدین

دکتر بهزاد عابدین

متخصص گوش و حلق و بینی

021-26601967

دکتر سروش پیام یار

دکتر سروش پیام یار

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22580759

کلینیک راشا

کلینیک راشا


گوش و حلق و بینی

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional