کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


داروی ترابکتدین (Yondelis):


داروی ترابکتدین یک داروی سرطانی است که با رشد و گسترش سلول‌های سرطانی بدن تداخل دارد. این دارو برای درمان لیپوسارکوما که یک نوع نادر از سرطان است که در بافت‌های چرب بدن رشد می‌کند، مورداستفاده قرار می‌گیرد. از این دارو همچنین برای درمان لیومیوسارکوما، نوعی سرطان ناقل سریع رشد که در بسیاری از بافت‌های بدن، ازجمله چربی، عضله، استخوان، مفاصل و عروق خونی رشد می‌کند، استفاده می‌شود. از این دارو همچنین برای درمان سرطانی که به سایر قسمت‌های بدن گسترش می‌یابد یا با جراحی درمان نمی‌شود، استفاده می‌شود.این دارو ممکن است برای اهداف غیر از مواردی که در این راهنمای دارویی ذکرشده، استفاده شود. در این مقاله به معرفی، چگونگی کارکرد و نکات طلایی حین مصرف این دارو می‌پردازیم.
اطلاعات مهم در مورد داروی ترابکتدین:
عفونت‌های شدید و گاه مرگبار ممکن است در طول درمان با این دارو رخ دهد. اگر علائم عفونت مثل تب، لرز، علائم آنفلوانزا، پوست پائین، یا کبودی یا خونریزی وجود داشته باشد، با پزشک خود تماس بگیرید.
نکاتی که باید  قبل از استفاده از این دارو  بدانید:
اگر  شما به این دارو حساسیت دارید ، نباید از این دارو استفاده کنید.
برای اطمینان از اینکه مصرف این دارو برای شما خطری ندارد، در موارد زیر به پزشک خود اطلاع دهید:
• بیماری کبدی؛
• بیماری قلبی؛ یا
• بیماری کلیوی.
استفاده از Yondelis در دوران بارداری ممکن است به جنین آسیب برساند. اگر باردار هستید یا باردار شدید، به پزشک خود اطلاع دهید. درحالی‌که این دارو را دریافت می‌کنید و حداقل ۲ ماه پس از پایان درمان، از یک روش جلوگیری از بارداری مؤثر استفاده کنید. اگر یک مرد در هنگام دریافت این دارو صاحب یک کودک شود، ممکن است نوزاد دارای نقایص مادرزادی باشد. استفاده از کاندوم برای جلوگیری از حاملگی در طی درمان شما و حداقل ۵ ماه پس از پایان درمان شما توصیه می شود. معلوم نیست که آیا این دارو به شیر مادر منتقل می‌شود یا اینکه ممکن است به یک کودک شیرخوار آسیب برساند یا نه. هنگام دریافت این دارو نباید به کودک شیرخوار خود را با شیر مادر تغذیه کنید.
نحوه مصرف داروی ترابکتدین:
این دارو از طریق وریدی تزریق می‌شود. یک ارائه‌دهنده خدمات بهداشتی به شما (پزشک، پرستار…) این تزریق را برای شما انجام می‌دهد. قبل از دریافت یک دوز از داروی ترابکتدین، ممکن است به آزمایش خون برای بررسی عملکرد کبد نیاز داشته باشید.
تست های آزمایشگاهی داروی ترابکتدین:
تزریق باید به‌آرامی انجام شود و روند تکمیل شدن تزریق می‌تواند تا ۲۴ ساعت طول بکشد.
این دارو معمولاً یک‌بار در هر ۳ هفته استفاده می‌شود. دکتر شما تعیین خواهد کرد که چه مدت برای درمان از این دارو استفاده کنید. برای جلوگیری از عوارض جانبی این دارو، ممکن است داروهای استروئیدی مصرف شود. وقتی‌که این دارو برای شما تزریق می‌شود، اگر در اطراف محل تزریق احساس سوزش، درد و تورم  مشاهده کردید، به کادر پزشکی مربوطه خبردهید. این دارو می‌تواند سلول‌های خونی را کاهش دهد که این امر به ایجاد عفونت در بدن شما و همچنین لخته شدن خون کمک می‌کند. عفونت‌های شدید و گاه مرگبار ممکن است در طول درمان با داروی ترابکتدین رخ دهد. خون شما باید اغلب مورد آزمایش قرار گیرد. ممکن است نیاز به سنجش کارکرد قلب شما با استفاده از الکتروکاردیوگرافی یا ECG (بعضی‌اوقات به نام EKG) باشد.
طریقه مصرف داروی ترابکتدین:
چه اتفاقی می افتد اگر شما یک دوز از این دارو را فراموش کنید؟
درصورتی‌که تزریق یک دوز مصرفی از این دارو را فراموش کردید، به پزشک خود دراین‌باره اطلاع دهید.
اگر از این دارو بیش از حد مصرف کنید، چه اتفاقی می افتد؟
ازآنجاکه این دارو توسط یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی در یک محیط پزشکی ارائه می‌شود، بعید به نظر می‌رسد که مصرف بیش‌ازحد این دارو اتفاق بیفتد.
در هنگام مصرف داروی ترابکتدین باید از چه مواردی اجتناب کنید؟
مصرف گریپ فروت و آب گریپ فروت، همراه با این دارو ممکن است باعث تداخل با اثر آن شود و در نهایت منجر به عوارض جانبی ناخواسته. از مصرف این محصولات در هنگام مصرف داروی این دارو، اجتناب کنید.
عوارض جانبی داروی ترابکتدین:
اگر شما نشانه هایی از یک واکنش آلرژیک به این دارو مانند : راش پوستی یا کهیر ( با یا بدون تب یا درد مفاصل ) ؛ اشکال در تنفس؛ تورم صورت، لب ها، زبان یا گلو ، را مشاهده کردید، با اورژانس پزشکی تماس بگیرید.
 اگر موارد زیر را داشتید، به پزشک خود اطلاع دهید :
• درد، سوزش، تحریک و یا تغییرات پوستی در محلی که در آن تزریق انجام‌شده است؛
• مشکلات قلبی مانند درد قفسه سینه، ضربان قلب سریع یا تپش قلب، تنگی نفس (حتی با شدت خفیف)، تورم بدن، افزایش سریع وزن؛
• شکستگی بافت ماهیچه‌ای مانند درد عضلانی ناشی از درد، حساسیت یا ضعف (به‌ویژه اگر تب، خستگی غیرعادی و ادرار تیره‌رنگ) باشد.
• مشکلات کبدی، تهوع، درد بیش‌ازحد معده، خارش، خستگی، از دست دادن اشتها، ادرار تیره‌رنگ، مدفوع رنگ خاکستری‌رنگ، زردی (زرد شدن پوست یا چشم‌ها)؛
• کمبود گلبول‌های قرمز، تب، لرز، علائم آنفولانزا، سوزش ، زخم‌های دهانی، زخم‌های پوستی، ضربان قلب سریع، پوست پریده‌رنگ، کبودی، خونریزی غیرمعمول، احساس خستگی یا سرگیجه.
اگر عوارض جانبی خاصی دارید، ممکن است درمان‌های سرطان شما به تعویق افتاد یا به‌طور دائم متوقف شود.
عوارض جانبی شایع این دارو عبارت اند از:
• تهوع، استفراغ، از دست دادن اشتها؛
• اسهال، یبوست؛
• تست عملکرد غیرنرمال کبد یا کلیه؛
• سردرد؛
• احساس تنگی نفس.
این یک لیست کامل از عوارض جانبی این دارو نیست و موارد  دیگری  ممکن است رخ  دهد. برای توصیه‌های پزشکی در مورد عوارض جانبی با پزشک خود تماس بگیرید. در صورت  مشاهده عوارض جانبی به FDA این موارد را گزارش کنید.
چه داروهایی مصرف این دارو را تحت تاثیر قرار می دهند؟
مصرف هم‌زمان بسیاری از داروها می‌تواند با مصرف این دارو تداخل ایجاد کند. این داروها شامل  داروهای تجویزی یا بدون نسخه، ویتامین‌ها و محصولات و داروهای گیاهی است. تمام تداخلات دارویی ممکن در این راهنمای دارویی ذکر نشده است. به پزشک خود در مورد تمام داروهای مصرفی فعلی خود و یا داروهایی که شروع و یا متوقف کرده‌اید،  اطلاع دهید.

1  |  مجله قرمز  |  بازدید: 1285



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر کامران جلالی

دکتر کامران جلالی

فوق دکترای هومیوپاتی

021-22800703

دکتر زهرا آزادی

دکتر زهرا آزادی

جراحی پلاستیک و زیبایی

021-22764249

دکتر حسین احمدی

دکتر حسین احمدی

متخصص پوست مو و زیبایی

021-22229478

دکتر محمدرضا آخوندی نسب

دکتر محمدرضا آخوندی نسب

فوق تخصص جراحی پلاستیک

021-22657984

دکتر سروش پیام یار

دکتر سروش پیام یار

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22580759

دکتر رضا افتخار آشتیانی

دکتر رضا افتخار آشتیانی

متخصص پروتز و زیبایی

021-88065656

دکتر کامران محمدی جنیدی

دکتر کامران محمدی جنیدی

پوست و مو و زيبايى

021-36032216

دکتر میلاد افشار قاسملو

دکتر میلاد افشار قاسملو

جراح دندانپزشک

021-26140134

دکتر زهره سادات نوروز زاده

دکتر زهره سادات نوروز زاده

جراح دندانپزشک

021-88583040

دکتر امید ثابت مهر

دکتر امید ثابت مهر

جراحی پلاستیک و زیبایی

021-22927266

مرکز فوق تخصصی گلبرگ

مرکز فوق تخصصی گلبرگ


پوست، مو و لیزر

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

کلینیک تخصصی آپاما

کلینیک تخصصی آپاما


پوست و مو و زيبايى

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional