کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


داروی سیتالوپرام یا سلکسا:


داروی سلکسا (Celexa)، که با نام عمومی سیتالوپرام (Citalopram) نیز شناخته می‌شود، یک داروی ضد افسردگی است و برای درمان افسردگی استفاده می‌گردد. این دارو ممکن است در موارد دیگری نیز استفاده شود.
اطلاعات مهم درباره سیتالوپرام:
در صورتی که از داروی پیموزید (pimozide) نیز استفاده می‌کنید و یا متیلن تزریق می‌کنید، نباید سیتالوپرام را مصرف نمائید. اگر در طی ۱۴ روز گذشته، از یک مهار کننده‌ی MAO – شامل ایزوکاربکسازید، لینزولید، فنلزین، رازاگیلین، سلگیلین یا ترانیل سایپرومین و غیره – استفاده کرده‌اید، از این دارو استفاده نکنید. برخی از افراد، وقتی از داروهای ضد افسردگی برای اولین بار استفاده می‌کنند، دچار افکار خودکشی می‌شوند. بنابراین توجه داشته باشید که ممکن است دچار تغییرات روحی و خلق و خویی شوید. هر گونه علائم جدید و یا بدتر شدن علائم قبلی خود را به پزشک اطلاع دهید. گفته شد که هر گونه علائم جدید و یا بدتر شدن علائم قبلی خود را به پزشک اطلاع دهید. مثلاً: تغییرات خلق و خو یا رفتار، اضطراب، مشکلات خواب، یا اگر احساس تحریک پذیری، زودرنجی، تلاطم، احساسات خصومت آمیز یا تهاجمی، بی‌قراری، بیش‌فعالی، بدتر شدن افسردگی، افکار خودکشی یا صدمه به خود دارید. بدون تجویز دکتر، این دارو را در اختیار افراد کمتر از ۱۸ سال قرار ندهید. مصرف داروی سیتالوپرام برای کودکان ممنوع است. سیتالوپرام (Citalopram) یک داروی ضد افسردگی است.
نکات مهمی که قبل از مصرف سیتالوپرام باید رعایت کرد:
اگر نسبت به سیتالوپرام یا اسیتالوپرام (Lexapro) حساسیت دارید و یا از پیموزید استفاده می‌نمائید، نباید داروی سلکسا را مصرف کنید. یادآوری می‌شود که اگر در طی ۱۴ روز گذشته، از یک مهار کننده‌ی MAO – شامل ایزوکاربکسازید، لینزولید، فنلزین، رازاگیلین، سلگیلین یا ترانیل سایپرومین و غیره – استفاده کرده‌اید، از این دارو استفاده نکنید.
برای اطمینان از اینکه مصرف داروی سلکسا برای شما خطراتی را در پی نخواهد داشت، در صورتی که موارد زیر را دارید، با دکتر خود در میان گذارید:
اختلال خونریزی یا اختلالات انعقاد خون؛
بیماری کبدی یا کلیوی؛
تشنج یا صرع؛
بیماری قلبی، سکته‌ی قلبی، اختلالاتی در ضربان قلب، ضربان قلب آهسته، یا سابقه‌ی سکته‌ی قلبی که اخیراً گذرانده‌اید؛
سابقه‌ی شخصی یا خانوادگی سندروم QT؛
عدم تعادل‌های الکترولیتی (مثلاً کمبود میزان پتاسیم یا منیزیم در خون)؛
اختلال دو قطبی (افسردگی جنون آمیز)؛
سابقه‌ی مصرف نادرست داروها یا داشتن افکار خودکشی؛
برخی از افراد، وقتی از داروهای ضد افسردگی برای اولین بار استفاده می‌کنند، دچار افکار خودکشی می‌شوند.
دکتر معالج شما، باید در دوره‌های مرتب، شما را ویزیت کند تا پیشرفت وضعیت شما را بررسی کند. اطرافیان نزدیک شما و خانواده‌تان نیز باید نسبت به تغییرات خلق و خو و رفتار شما آگاه باشند تا در صورت لزوم، از پزشک کمک بگیرند.
مصرف سیتالوپرام برای کودکان ممنوع است.
مصرف در دوران بارداری و شیردهی:
مصرف برخی از داروهای ضد افسردگی در دوران بارداری، ممکن است باعث ایجاد مشکلات ریوی جدی و یا سایر مشکلات در جنین شود. البته در صورتی که مصرف داروی ضد افسردگی را قطع کنید، ممکن است افسردگی شما بازگشت کند. در صورتی که باردار شدید، سریعاً به پزشک خود اطلاع دهید. در دوران بارداری، بدون توصیه‌ی پزشک، سیتالوپرام را شروع به استفاده نکرده و همچنین مصرف داروی سیتالوپرام را خودسرانه قطع نکنید. سیتالوپرام می‌تواند در شیر مادر نفوذ پیدا کرده و باعث آسیب در نوزاد شود. در دوره‌ی مصرف این دارو، از شیردهی به نوزاد بپرهیزید. بدون تجویز دکتر، این دارو را در اختیار افراد کمتر از ۱۸ سال قرار ندهید. مصرف داروی سیتالوپرام برای کودکان ممنوع است.
نحوه مصرف:
سیتالوپرام را حتماً با تجویز پزشک مصرف کنید و قبل از مصرف، تمامی مواردی که روی جلد این دارو نوشته شده است را به دقت مطالعه نمایید. همچنین از مصرف دوز بیشتر یا کمتر از مقداری که برای شما تجویز شده است، خودداری کنید و فقط در همان دوره ی زمانی که برای شما تجویز شده، آن را مصرف کنید. همچنین دکتر شما ممکن است در هر دوره‌ی مصرف، تغییراتی را در دوز مصرفی شما از این دارو اعمال کند. ممکن است تا ۴ هفته طول بکشد تا علائم بهبودی در شما ظاهر شود. به مصرف دارو ادامه دهید ولی اگر بهبودی در وضعیت خود مشاهده نکردید، پزشک خود را در جریان قرار دهید. مصرف داروی سیتالوپرام را به طور ناگهانی قطع نکنید. چرا که ممکن است علادم ناخوشایندی در شما بروز پیدا کند. از دکتر خود در مورد نحوه‌ی قطع مصرف صحیح و بی‌خطر این دارو سوال کنید. دارو را در دمای اتاق نگهداری کرده و دور از گرما و رطوبت قرار دهید.

1  |  مجله قرمز  |  بازدید: 1185



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر علی ابراهیمی

دکتر علی ابراهیمی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88622443

دکتر امید ثابت مهر

دکتر امید ثابت مهر

جراحی پلاستیک و زیبایی

021-22927266

دکتر هادی سرمست

دکتر هادی سرمست

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22793025

دکتر کامران جلالی

دکتر کامران جلالی

فوق دکترای هومیوپاتی

021-22800703

دکتر رضا نادری

دکتر رضا نادری

جراح دندانپزشک

021-44041266

دکتر میلاد افشار قاسملو

دکتر میلاد افشار قاسملو

جراح دندانپزشک

021-26140134

دکتر زهرا آزادی

دکتر زهرا آزادی

جراحی پلاستیک و زیبایی

021-22764249

دکتر منوچهر قدیمی

دکتر منوچهر قدیمی

تزریق ژل و بوتاکس

021-88613200

دکتر نسرین ابراهیمی

دکتر نسرین ابراهیمی

پوست و مو و زيبايى

021-77866186

دکتر حسین احمدی

دکتر حسین احمدی

متخصص پوست مو و زیبایی

021-22229478

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

مرکز فوق تخصصی گلبرگ

مرکز فوق تخصصی گلبرگ


پوست، مو و لیزر

کلینیک تخصصی آپاما

کلینیک تخصصی آپاما


پوست و مو و زيبايى

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional