کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


داروی فنیل افرین:


داروی فنیل افرین متعلق به دسته کلی داروهای خانواده دکونژستانت ( داروهای ضد احتقان) است. مکانیسم عمل این دارو از طریق انقباض گذرگاه‌های بینی است. با توجه به اینکه اتساع عروق بینی ممکن است باعث گرفتگی بینی و علایم و عوارض درگیر کننده در فرد شود، مصرف این دارو در بهبود و رهایی از این وضعیت کمک بسیاری خواهد کرد. ان دارو به جز موردی که گفته شد یعنی گرفتگی بینی برای رفع گرفتگی سینوس و همچنین تخلیه مایع از درون گوش افراد که مجرای الاستیکی دارد، کاربرد دارد. این دارو ممکن است برای اهداف غیر از مواردی که در این راهنمای دارویی ذکر شده، استفاده شود. در این مقاله به معرفی، چگونگی کارکرد و نکات طلایی حین مصرف این دارو می‌پردازیم.
اطلاعات مهم مربوط به داروی  فنیل افرین:
اگر شما یک مهار کننده مونوآمین اکسیداز (MAO) در ۱۴ روز گذشته مصرف کرده‌اید از این دارو استفاده نکنید. ممکن است که یک تداخل دارویی خطرناک رخ دهد. مهار کننده‌های مونوآمین اکسیداز ( MAO) شامل ایزوکاربوکسازید، لینزولید، فنلزین، رزاژیلین،سلژیلین و ترانیل سیپرومین هستند.
اگر فرد مصرف کننده به  این دارو آلرژی داشته باشد ، نباید از این دارو استفاده کند.
در این موارد برای اینکه مطمئن شوید،  مصرف این دارو برای شما ایمن است و خطری در پی ندارد، با پزشک مشورت کنید:
بیماری قلبی یا فشار خون بالا،
ابتلای به بیماری دیابت یا،
هرگونه اختلال در عملکرد تیروئید.
مشخص نیست که این دارو به یک جنین آسیب برساند یا نه . اگر باردار یا در حین درمان، باردار شدید، به پزشک خود اطلاع دهید و بدون اطلاع پزشک ان دارو را مصرف نکنید. این دارو می تواند از طریق شیر مادر منتقل شود و به کودک شیرخوار  آسیب برساند. لذا توصیه می‌شود که برای مصرف این دارو همزمان با تغذیه کودک شیرخوار خود، به پزشک معالج خود اطلاع دهید و  بدون اطلاع ایشان این دارو را مصرف نکنید.
این دارو ممکن است حاوی اسید آمینه ضروری؛ فنیل آلانین باشد. با توجه به اینکه در بدن بیماران مبتلا به فنیل کتونوری این ترکیب تجزیه نشده و باعث بروز مشکلاتی در بدن فرد می‌شود، در صورت ابتلای به عارضه فنیل کتونوری (PKU) لازم است که فرد بیمارقبل از استفاده از این دارو با پزشک خود در مورد استفاده از این دارو مشورت کند.
نحوه مصرف داروی فنیل افرین:
داروی فنیل افرین را دقیقاً همان‌طور که توسط پزشک شما تجویز می‌شود، مصرف کنید.  راهنمایی‌های بر روی برچسب نسخه خود را خوانده و بر اساس آن عمل کنید. پزشک شما ممکن است گاهی اوقات دوز داروی شما  را برای اطمینان از حصول بهترین نتایج،  تغییر دهد. این دارو را در دوزهای بیشتر و یا کمتر از مقادیر توصیه شده، مصرف نکنید. با توجه به اینکه خوراندن داروهای بر طرف کننده علائم سرماخوردگی و سرفه به کودکان خطرناک و در مواقعی در اثر مصرف نادرست می‌تواند حتی منجر به مرگ در خردسالان شود، مصرف این دارو در کودکان زیر ۴ سال ممنوع است و نباید این دارو را به کودکانی به سنینی کمتر از ۴ سال بدهید.
این دارو را به همراه یک لیوان پر از آب، میل نمایید.
از خرد کردن یا شکستن یک  قرص این دارو اجتناب و آن را به صورت کامل مصرف کنید.
سوسپانسیون( مایع) خوراکی این دارو را قبل از اندازه گیری و مصرف، تکان دهید. داروی مایع را با سرنگ دوز، و یا با یک قاشق‌های خاص اندازه گیری دوز و یا فنجان پزشکی، اندازه گیری کنید. اگر شما یک دستگاه اندازه گیری دوز دارو را نداشته باشید، باید از یک داروساز آن را درخواست کنید.
فرم جویدنی این دارو باید قبل از قورت دادن، کاملا جویده شده باشد.
اگر نیاز به عمل جراحی دارید، قبل از انجام آن لازم است که به پزشک معالج خود در مورد استفاده از این دارو اطلاع دهید. شاید نیاز باشد که برای دوره کوتاهی مصرف این دارو را متوقف کنید و یا دوز مصرفی آن را با مشورت با پزشک خود، تغییر دهید.
داروی فنیل افرین باید در دمای اتاق و به‌ دور از گرما و رطوبت نگهداری شود.
چه اتفاقی می افتد اگر شما یک دوز از این دارو را فراموش کنید؟
باتوجه به اینکه این دارو معمولا در هنگام ضرورت استفاده می‌شود ، به ندرت مصرف این دارو فراموش می‌شود. به محض اینکه شما دوز فراموش شده را به یاد آوردید، آن را مصرف کنید. اگر تقریباً موقع نوبت بعدی مصرف دوز بعدی است، از مصرف دوز فراموش شده اجتناب کنید. برای جبران دوز از دست رفته قبلی در دوز بعدی از داروی اضافه استفاده نکنید. اگر چند ساعت زمان کافی برای استراحت و خواب دارید، دوز فراموش شده این دارو را به محض یادآوری مصرف کنید.
اگر از این دارو بیش از حد مصرف کنید، چه اتفاقی می افتد؟
با مراقبت‌های پزشکی اورژانس و یا کمک‌های اضطراری برای مسمومیت، تماس بگیرید.
در هنگام مصرف این دارو  باید از چه مواردی اجتناب کنید؟
قبل از استفاده از داروی های مصرفی برای کنترل سرفه یا درمان بیماری سرماخوردگی از پزشک یا داروساز در این زمینه مشورت بخواهید. فنیل آفرین یا دیگر داروهای ضد احتقان در بسیاری از داروهای ترکیبی موجود هستند. مصرف برخی از این داروها به همراه می‌تواند شما باعث دریافت بیش از حد یک دارو در بدن فرد مصرف کننده شود. از این رو نیاز است که برچسب‌های بر روی دارو را بررسی کنید تا ببینید آیا داروی مصرفی شما دارای ترکیب فنیل آفرین هست یا نه.
عوارض جانبی داروی فنیل افرین:
با توجه به اینکه مصرف این دارو ممکن است باعث واکنش آلرژیک شدیدی در فرد مصرف کننده شود، از این رو اگر شما نشانه هایی از یک واکنش آلرژیک به این دارو مانند : راش پوستی یا کهیر ( با یا بدون تب یا درد مفاصل ) ؛ اشکال در تنفس؛ تورم صورت، لب ها، زبان یا گلو ، را مشاهده کردید، با اورژانس پزشکی تماس بگیرید.
اگر عوارض جانبی نظیر موارد زیر را مشاهده کردید، فورا به پزشک خود اطلاع دهید :
ضربان سریع قلبی، تپش قلب، یا ضربان قلب نامعمول؛
سرگیجه شدید یا اضطراب؛
کبودی یا خونریزی، ضعف غیرمعمول، تب، لرز، دردهای بدنی، علائم آنفلوآنزا؛ یا
علائم ابتلا به فشار خون خطرناک (شامل سردرد شدید، تاری دید، احساس زنگ در گوش، اضطراب، سردرگمی و گیجی، درد قفسه سینه، وجود مشکل در هنگام نفس کشیدن، ضربان قلب نامعمول، تشنج).

0  |  مجله قرمز  |  بازدید: 1217



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر رضا افتخار آشتیانی

دکتر رضا افتخار آشتیانی

متخصص پروتز و زیبایی

021-88065656

دکتر علی ابراهیمی

دکتر علی ابراهیمی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88622443

دکتر مجید نداف‌ کرمانی

دکتر مجید نداف‌ کرمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک

021-22134997

دکتر محمدرضا آخوندی نسب

دکتر محمدرضا آخوندی نسب

فوق تخصص جراحی پلاستیک

021-22657984

دکتر منوچهر قدیمی

دکتر منوچهر قدیمی

تزریق ژل و بوتاکس

021-88613200

دکتر نسرین ابراهیمی

دکتر نسرین ابراهیمی

پوست و مو و زيبايى

021-77866186

دکتر هادی سرمست

دکتر هادی سرمست

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22793025

دکتر میلاد افشار قاسملو

دکتر میلاد افشار قاسملو

جراح دندانپزشک

021-26140134

دکتر زهرا آزادی

دکتر زهرا آزادی

جراحی پلاستیک و زیبایی

021-22764249

دکتر سروش پیام یار

دکتر سروش پیام یار

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22580759

مرکز فوق تخصصی گلبرگ

مرکز فوق تخصصی گلبرگ


پوست، مو و لیزر

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

کلینیک تخصصی آپاما

کلینیک تخصصی آپاما


پوست و مو و زيبايى

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional