کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


داروی کوئتیاپین (کوتیاپین):


داروی کوئتیاپین ( کوتیاپین) یک داروی ضد جنون است که مواد شیمیایی در مغز را که مسبب این بیماری روانی هستند را تحت تأثیر قرار می‌دهد. این دارو برای درمان نشانه‌های بیماری‌های روانی مانند اسکیزوفرنی (شیزوفرنی) را  در کودکان و بزرگ‌سالان که حداقل ۱۳ سال سن دارند، استفاده می‌شود. همچنین این دارو برای درمان نشانه‌های بیماری‌ اختلال دو قطبی ( افسردگی – شیدایی) را  در کودکان و بزرگ‌سالان که حداقل ۱۰ سال سن دارند، نیز استفاده می‌شود.  جدای از موارد فوق این دارو می­تواند به همراه دیگر داروهای مصرفی برای درمان اختلال افسردگی در افراد بزرگ سال مورد استفاده قرار گیرد. فرم گسترده رهش این دارو با (Seroquel XR) صرفا باید توسط افراد بزرگ­سال مصرف شود و مصرف آن توسط افراد زیر ۱۸ سال ممنوع است.  این دارو ممکن است برای اهداف غیر از مواردی که در این راهنمای دارویی ذکرشده، استفاده شود. در این مقاله به معرفی، چگونگی کارکرد و نکات طلایی حین مصرف این دارو می‌پردازیم.

اطلاعات مهم مربوط به داروی کوئتیاپین:
برخی از افراد، وقتی از داروهای ضد افسردگی برای اولین بار استفاده می‌کنند، دچار افکار خودکشی می‌شوند. بنابراین توجه داشته باشید که ممکن است دچار تغییرات روحی و خلق و خویی شوید. هر گونه علائم جدید و یا بدتر شدن علائم قبلی خود را به پزشک اطلاع دهید. مصرف  این دارو برای افرادی که دچار مشکلات مربوط به دمانس هستند مورد تایید نمی­باشد. استفاده از این دارو ممکن خطر مرگ و میر را در افرادی که دچار مشکلات مرتبط با دمانس ( زوال عقل ) هستند ، را ممکن است افزایش دهد.

نکاتی  که باید  قبل از استفاده از این دارو  بدانید:
اگر شما به این دارو آلرژی دارید، نباید از این دارو استفاده کنید.
در این موارد برای اینکه مطمئن شوید،  مصرف این دارو برای شما ایمن است و خطری در پی ندارد، با پزشک مشورت کنید:
بیماری­های کبدی یا کلیوی؛
بیماری های قلبی – عروقی، مشکلات مربوط به ضربان قلب، سابقه حمله قلبی یا سکته مغزی؛
فشار خون بالا یا پایین؛
سابقه کم بودن میزان گلبول های سفید خونی (WBC)؛
نتایج غیر طبیعی  تست­های تیروئید یا سطوح پرولاکتین؛
تشنج و یا صرع؛
ابتلا به آب مروارید؛
ابتلا به عارضه کلسترول یا تری گلیسیرید بالا؛
سابقه شخصی یا خانوادگی ابتلای به بیماری دیابت؛
مشکل در فرایند خوردن و بلع.

برخی از افراد، وقتی از داروهای ضد افسردگی برای اولین بار استفاده می‌کنند، دچار افکار خودکشی می‌شوند. بنابراین توجه داشته باشید که ممکن است دچار تغییرات روحی و خلق و خویی شوید. هر گونه علائم جدید و یا بدتر شدن علائم قبلی خود را به پزشک اطلاع دهید. مصرف داروهای ضد جنون در طول ۳ ماه آخر بارداری ممکن است  باعث ایجاد مشکلاتی در نوزادان مانند علائم ترک، مشکلات تنفسی، مشکلات تغذیه، نق نق کردن، لرزش، و عضلات شل یا سفت شود. با این حال، شما ممکن است علائم ترک و یا مشکلات دیگر اگر از متوقف کردن مصرف دارو خود را در دوران بارداری. اگر شما در حالی مصرف  این دارو باردار شدید،  مصرف آن را بدون مشورت با پزشک معالج خود متوقف نکنید. این دارو می تواند از طریق شیر مادر منتقل شود و به کودک شیرخوار آسیب برساند. لذا توصیه می‌شود که در حین مصرف این دارو، کودک شیرخوار خود را با شیر تغذیه نکنید. این دارو  را بدون مشورت با پزشک به یک کودک ندهید. داروی کوئتیاپین تنها برای درمان توسط افراد بزرگ سال تجویز شده و نباید به افراد زیر ۱۸ سال داده شود.

نحوه مصرف داروی کوئتیاپین:
مصرف داروی کوئتیاپین معمولاً به صورت دوبار در روز است. راهنمایی‌های بر روی برچسب نسخه خود را خوانده و براساس آن عمل کنید. این دارو  را در دوز های بیشتر  و یا کمتر از مقادیر  توصیه شده، مصرف نکنید. مصرف دوزهای بالا و یا مصرف طولانی مدت این دارو می­تواند زمینه ابتلای به مشکلات جدی حرکتی که ممکن است برگشت پذیر نباشد را فراهم کند. علائم ابتلای به این عارضه می تواند شامل لرزش ( ترمور) و یا حرکات کنترل نشده عضلانی در فرد مبتلای به این عارضه باشد.
شما می‌توانید این دارو را با و یا بدون غذا مصرف کنید.
هرگز فرم گسترده رهش این دارو را نشکنید، نجوید و این دارو را به صورت کامل مصرف کنید.
طریقه مصرف داروی کوئتیاپین:
این دارو ممکن است باعث شود  که شما دچار قند خون بالا (هیپر گلیسمی) شوید. نشانه های قندخون بالا  شامل افزایش تشنگی، افزایش ادرار، گرسنگی، خشکی دهان،  تنفس دارای بوی میوه ای، خواب آلودگی، خشکی پوست، و تاری دید است. اگر مبتلا به دیابت هستید، سطح قند خون خود را به صورت منظم در حین مصرف این دارو چک کنید.
شما نباید به‌ طور ناگهانی استفاده از این دارو را متوقف کنید. توقف ناگهانی مصرف این دارو ممکن است وضعیت ابتلای شما را بدتر کند.
ممکن است نیاز به اندازه گیری منظم فشار خون در افراد نوجوان و کودکی که داروی کوئتیاپین را مصرف می­کنند، وجود داشته باشد.
در صورت نیاز شما به تست ها و غربالگری­های اعتیاد، این دارو ممکن است که به اشتباه باعث مثبت شدن آزمایش اعتیاد شود.  از این دارو در هنگام آزمایش به مسئولین آزمایشگاه در مورد استفاده از داروی کوئتیاپین اطلاع دهید.
داروی کو.تیاپین  باید در دمای اتاق و  به‌ دور از گرما و رطوبت نگهداری شود.

1  |  مجله قرمز  |  بازدید: 1547



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر میلاد افشار قاسملو

دکتر میلاد افشار قاسملو

جراح دندانپزشک

021-26140134

دکتر زهره سادات نوروز زاده

دکتر زهره سادات نوروز زاده

جراح دندانپزشک

021-88583040

دکتر امید ثابت مهر

دکتر امید ثابت مهر

جراحی پلاستیک و زیبایی

021-22927266

دکتر علی بخشنده فر

دکتر علی بخشنده فر

متخصص جراحی دهان و فک

021-77729100

دکتر کامران جلالی

دکتر کامران جلالی

فوق دکترای هومیوپاتی

021-22800703

دکتر محمدرضا آخوندی نسب

دکتر محمدرضا آخوندی نسب

فوق تخصص جراحی پلاستیک

021-22657984

دکتر میترا اسماعیلی

دکتر میترا اسماعیلی

متخصص پوست و مو و زیبایی

0936-1194640

دکتر نسرین ابراهیمی

دکتر نسرین ابراهیمی

پوست و مو و زيبايى

021-77866186

دکتر علی ابراهیمی

دکتر علی ابراهیمی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88622443

دکتر رضا نادری

دکتر رضا نادری

جراح دندانپزشک

021-44041266

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

مرکز فوق تخصصی گلبرگ

مرکز فوق تخصصی گلبرگ


پوست، مو و لیزر

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

کلینیک تخصصی آپاما

کلینیک تخصصی آپاما


پوست و مو و زيبايى

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional