کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


درمان احتقان و گرفتگی بینی:


احتقان بینی را می توان از طریق برخی روش های خانگی درمان کرد. این روش ها شامل موارد زیر می شوند:
1- آب فراوان بنوشید:
مصرف مایعات باعث رقیق شدن ترشحات بینی، خروج راحت تر مخاط و جلوگیری از انسداد بینی می شود. یادتان باشد که هنگام احتقان بینی از بین بردن مخاط بیش از حد اهمیت زیادی دارد چون ممکن است سینوس ها با این ترشحات پر شوند و مشکلات جدی تری برایتان بوجود بیاید.
2- از کمپرس گرم استفاده کنید:
برای درمان احتقان بینی حوله یا کمپرس گرم را روی بینی و پیشانی تان بمالید.
3- درمان گرفتگی بینی با بخور دادن:
استنشاق بخار آب به رقیق شدن مخاط کمک می کند و باعث خروج آسانتر آن از مجاری بینی می شود. علاوه بر این بخار آب درد قفسه سینه و بینی را هم کاهش می دهد و به روان کردن دستگاه تنفسی کمک می کند. سعی کنید دو بار در روز بخار آب داغ را استنشاق کنید یا حمام بخار بگیرید.
هنگام استنشاق بخار آب حتما باید احتیاط را رعایت کنید تا از سوختگی احتمالی پوست جلوگیری شود. علاوه بر این توصیه می شود که کودکان زیر 12 سال، خانم های باردار، بیماران مبتلا به فشار خون بالا و همچنین افرادی که از مشکلات قلبی یا اختلالات سیستم عصبی رنج می برند از این روش استفاده نکنند.
4- از دستگاه بخور استفاده کنید:
برای افزایش میزان رطوبت محیط به خصوص هنگام شب از دستگاه بخور استفاده کنید. این کار باعث رقیق شدن مخاط بینی و بهبود تنفس شما می شود. یادتان باشد دستگاه بخور نباید در مجاورت کودکان باشد چون باعث سوختگی پوستشان می شود.
5- سیگار نکشید:
قرار گرفتن در معرض دود سیگار و سایر دخانیات باعث تشدید احتقان و گرفتگی بینی شما می شود. این دود به عنوان یک عامل تحریک کننده عمل می کند و التهاب اعصاب بینی را افزایش می دهد. همین مساله باعث تولید بیشتر مخاط و افزایش گرفتگی بینی می شود.
6- برای رفع گرفتگی بینی ، از اسپری ها، محلول ها و یا قطره های نمکی بینی استفاده کنید:
نمک موجود در اسپری ها، محلول ها و قطره های مخصوص بینی در کاهش احتقان و گرفتگی موثر است. مصرف این محصولات در فواصل منظم می تواند مخاط را رقیق کند و التهاب بینی را کاهش بدهد. اسپری های بینی بدون نسخه هم عرضه می شوند اما می توانید خودتان در خانه هم محلول نمکی مخصوص شستن بینی را تهیه کنید. از این اسپری ها 3 تا 4 بار در روز و به مدت 3 روز استفاده کنید و سپس برای 3 روز آن را کنار بگذارید. توصیه می شود که اسپری نمکی بینی برای کودکان زیر 2 سال استفاده نشود.
7- روغن های گیاهی استنشاق کنید:
استنشاق بخار روغن و عصاره های گیاهی و یا اضافه کردن آنها به حمام بخار باعث تسکین گرفتگی بینی می شود. برای این کار از روغن های گیاهی زیر می توانید استفاده کنید:
روغن اکالیپتوس:
تحقیقات نشان می دهند که ماده موثر موجود در روغن اکالیپتوس یعنی سینولول در برطرف کردن علت های زمینه ای احتقان و گرفتگی بینی موثر است. از این دارو برای درمان برخی اختلالات تنفسی مثل آسم، رینوسینوزیت و بیماری مزمن انسدادی ریه (COPD) استفاده می شود. علاوه بر این برخی یافته نشان می دهند سینولول در معالجه بیماران مبتلا به برونشیت نیز موثر است. مصرف روغن اکالیپتوس می تواند بعد از 4 روز تعداد دفعات سرفه را کاهش بدهد.
روغن نعنا:
برای استخراج روغن برگ های نعنا از روش تقطیر بخار استفاده می شود. این روغن می تواند به تسکین سرفه، کاهش ترشح مخاط و همچنین درمان آسم، سرماخوردگی، آنفولانزا و برونشیت کمک کند. روغن نعنا دارای خواص ضد اسپاسم و ضد عفونی کننده بوده می توان از آن به صورت هم به صورت موضعی استفاده کرد و هم در آب داغ ریخت و بخار ناشی از آن را استنشاق کرد.
8- از ویکس استفاده کنید:
استفاده از ویکس برای درمان گرفتگی بینی به خصوص بین والدین بسیار رایج است. ویکس می تواند عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی کودکان را که باعث سرفه، احتقان بینی و اختلالات خواب شده درمان کند. در مقایسه با بخار آب، ویکس در تسکین علائم گرفتگی بینی و کمک به خواب راحت تر و بهتر اثر بهتر و موثرتری دارد.
9- گیاهان دارویی مصرف کنید:
زنجبیل و سیر جزو گیاهان موثر و مفیدی هستند که به دلیل دارا بودن خواص ضد اسپاسم و ضد ویروسی می توان از آنها برای درمان گرفتگی بینی استفاده کرد. علاوه بر این از این گیاهان در درمان سرفه، گلودرد و گرفتگی بینی ناشی از سرماخوردگی نیز استفاده می شود. البته هنوز شواهد علمی کافی و مستندی درباره اثربخشی این گیاهان در درمان احتقان بینی موجود نیست.

0  |  دکتر سلام  |  بازدید: 1048



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر علی ابراهیمی

دکتر علی ابراهیمی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88622443

دکتر رضا فرسا

دکتر رضا فرسا

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22541509

دکتر عباس قنبریان

دکتر عباس قنبریان

متخصص گوش حلق و بینی

021-88140985

دکتر بهزاد عابدین

دکتر بهزاد عابدین

متخصص گوش و حلق و بینی

021-26601967

دکتر محسن نراقی

دکتر محسن نراقی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88881376

دکتر علی دهقانی

دکتر علی دهقانی

متخصص گوش و حلق و بینی

0936-9127582

دکتر سروش پیام یار

دکتر سروش پیام یار

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22580759

دکتر هادی سرمست

دکتر هادی سرمست

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22793025

دکتر عباس غفاری

دکتر عباس غفاری

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88140985

دکتر سعید الله نوحی

دکتر سعید الله نوحی

فوق تخصص گوش

021-88719848

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

کلینیک راشا

کلینیک راشا


گوش و حلق و بینی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional