کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


لک و تیرگی های مادرزادی عروقی:


لک و تیرگی ماکولا:
لک و تیرگی ماکولا می تواند روی هر قسمت بدن به عنوان لک و تیرگی های خفیف قرمز نمایان شود. این لک و تیرگی ها برآمده نیستند. به علاوه رایج ترین لک و تیرگی های مادرزادی عروقی در نظر گرفته می شوند. این نوع لک و تیرگی می تواند در دو شکل ایجاد شود: “لک و تیرگی بوسه فرشته” که روی پیشانی و پلک چشم ها ایجاد می شود و معمولا بعد از دو سالگی برطرف می شود.
نوع دیگر این لک و تیرگی ها “لک و تیرگی استورک بایت” است که روی پشت گردن ظاهر می شود و می تواند تا بزرگسالی هم باقی بماند. از آن جایی که این لک و تیرگی ها معمولا خفیف و بدون خطر هستند، نیازی به درمان ندارند.
همانژیوم:
همانژیوم توده ای است که به علت تجمع رگ های کوچک خونی زیادی تشکیل می شود. برخی از انواع همانژیوم جدی تر از سایر انواع آن هستند. احتمال بروز آن ها در زنان و نوزادان زودرس بیشتر است. این نوع لک و تیرگی مادرزادی معمولا لک و تیرگی کوچکی است که روی صورت، بازوها و پاها ایجاد می شود. اما در برخی از کودکان همانژیوم می تواند بزرگ باشد و در طول اولین سال زندگی رشد سریعی داشته باشد.
دو نوع همانژیوم وجود دارد: همانژیوم توت فرنگی (سطحی) که نسبتا برآمده است و می تواند در هر قسمتی از بدن ظاهر شود و نوع دیگر همانژیوم غاری است (عمیق) است که لک و تیرگی های مادرزادی عمیقی هستند و رنگی رو به آبی دارند. خوشبختانه بیشتر موارد همانژیوم به خودی خود برطرف می شوند: ۵۰% از آن ها تا ۵ سالگی بهبود میابند، ۷۰% آن ها تا ۷ سالگی بهبود میابند و ۹۰% از آن ها تا ۹ سالگی برطرف می شوند.
اگر همانژیوم کوچک است و سبب بروز هیچ مشکلی نشده است، پزشک آن را بررسی می کند تا ببیند بهتر شده است یا نه. دلایل درمان همانژیوم شامل مشکلاتی است که همانژیوم در عملکردهای اساسی (همچون بینایی، غذا خوردن، شنوایی یا تخلیه مدفوع) ایجاد می کند. سایر دلایل درمان نیز وجود زخم، خونریزی و درد هستند.
در صورت لزوم، همانژیوم می تواند به روش های مختلفی درمان شود که هر کدام از آن ها خطراتی به دنبال دارند. برای مثال می توان از داروهای کورتیکواستروئید خوراکی یا تزریقی استفاده کرد. خطرات مصرف داروهای کورتیکواستروئید شامل بالا رفتن فشار خون، بالا رفتن قند خون، رشد ضعیف و آب مروارید است.
برخی از انواع همانژیوم های خاص می توانند با لیزر درمان شوند تا رشد آن ها متوقف شود و بهبود پیدا کنند. خطرات مربوط به درمان با لیزر نیز شامل ایجاد زخم و جراحت هستند. به علاوه داروهای بتابلاکر نیز برای درمان همانژیوم استفاده می شوند اما این داروها خطرات خودشان را دارند که باید با متخصص پوست درباره آن ها صحبت کنید. در موارد نادر همانژیوم می تواند با جراحی برداشته شود.
ماه گرفتگی (لک و تیرگی بندر شراب):
لک و تیرگی بندر شراب نوعی لک و تیرگی صورتی، قرمز و بنفش است که روی صورت، بازوها، پاها و سایر قسمت های بدن ایجاد می شود و تا آخر زندگی فرد همراه او خواهد بود. این لک و تیرگی ها توسط رشد غیرعادی رگ های خونی (مویرگ) ایجاد می شوند. با گذر زمان این لک و تیرگی ها برآمده و ضخیم می شوند. وجود این نوع لک و تیرگی ها روی پلک چشم سبب افزایش خطر بروز گلوکوما می شود. متخصصان راه های زیادی برای درمان این لک و تیرگی ها تجویز کرده اند همچون پرتو درمانی، تتو، درمابراسیون و اسکلروتراپی. لیزر درمانی معمولا رایج ترین نوع درمان است.
چون معمولا مویرگ ها را در پوست از بین می برد و سبب آسیب به بقیه پوست نمی شود. این نوع لک و تیرگی های ماه گرفتگی می توانند در برخی اختلالات همچون سندرم استورج وبر دیده شوند که علائم این اختلال شامل لک و تیرگی های ماه گرفتگی روی صورت، مشکلات بینایی، تشنج، عدم رشد فکری و حتی فلج شدن هستند. به علاوه احتمال بروز این لک و تیرگی ها در سندرم کلیپل ترنونه هم وجود دارد که علائم این بیماری شامل لک و تیرگی های ماه گرفتگی و رشد زیاد از حد استخوان ها و بافت نرم است. هر دوی این سندرم ها خیلی نادر هستند.

0  |  دکتر سلام  |  بازدید: 866



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر حسین احمدی

دکتر حسین احمدی

متخصص پوست مو و زیبایی

021-22229478

دکتر علیرضا تقی زاده

دکتر علیرضا تقی زاده

متخصص پوست مو و زیبایی

021-33257983

دکتر کامران محمدی جنیدی

دکتر کامران محمدی جنیدی

پوست و مو و زيبايى

021-36032216

دکتر عباس خیرخواه

دکتر عباس خیرخواه

پوست و مو و زيبايى

021-22172657

دکتر میترا اسماعیلی

دکتر میترا اسماعیلی

متخصص پوست و مو و زیبایی

0936-1194640

دکتر کامران جلالی

دکتر کامران جلالی

فوق دکترای هومیوپاتی

021-22800703

دکتر پروین نوابی

دکتر پروین نوابی

متخصص پوست مو و زیبایی

021-88690529

دکتر زهرا اکبری

دکتر زهرا اکبری

پوست و مو و زيبايى

021-26450199

دکتر محمد باقر دریاباری

دکتر محمد باقر دریاباری

پوست و مو و زيبايى

021-22949095

دکتر نسرین ابراهیمی

دکتر نسرین ابراهیمی

پوست و مو و زيبايى

021-77866186

كلینیك تخصصی سیب سبز

كلینیك تخصصی سیب سبز


پوست و مو و لیزر

مرکز فوق تخصصی گلبرگ

مرکز فوق تخصصی گلبرگ


پوست، مو و لیزر

مطب گلدن رویال

مطب گلدن رویال


پوست مو و زیبایی

کلینیک تخصصی آپاما

کلینیک تخصصی آپاما


پوست و مو و زيبايى

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional