کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


معاينه حنجره و حلق:


مشاهده حلق و حنجره بخش مهمي از يک معاينه کامل سر و گردن است. اگر چه موقعيت اين ساختمان‌ها اغلب مانع از مشاهده مستقيم آنها مي‌شود، اما در شرايط باليني از تکنيک‌هاي ساده‌اي مي‌توان به منظور ارزيابي آنها استفاده كرد. در ادامه با بخش مقالات گوش و حلق و بینی کلینیک مروستی همراه ما باشید.
لارنگوسکوپي غيرمستقيم را مي‌توان با يک آينه دندانپزشکي ساده يا يک اندوسکوپ فيبراپتيک قابل انعطاف انجام داد. اين کار را مي‌ توان هنگامي که بيماران بيدار هستند انجام داد و اين عمل به طور معمول به خوبي تحمل مي‌شود. لارنگوسکوپي قادر است اختلالات بسيار متنوعي را اعم از حاد يا مزمن و خوش‌ خيم يا بد خيم شناسايي نمايد.
انديکاسيون‌ها:
انديکاسيون‌هاي شايع براي لارنگوسکوپي شامل سرفه مزمن، تنگي نفس لارنگوتراکئال، ديسفوني، تغييرات صدا، گلودرد مزمن، گوش درد پايدار، مشکلات بلع، ديسفاژي و علايم آسپيراسيون هستند. لارنگوسکوپي را مي‌توان براي آشکار ساختن موقعيت تشريحي اختلال مورد نظر و در برخي موارد علت آن به کار برد.
بيماراني که در معرض خطر بالاي سرطان‌ هاي سر و گردن هستند از معاينات غربالگري به‌ وسيله لارنگوسکوپي غيرمستقيم با آينه يا لارنگوسکوپي با استفاده از اندوسکوپ قابل انعطاف سود مي‌برند. هر بيمار بزرگسال با گوش‌ درد، خشونت صدا يا گلودردي که بيش از دو هفته طول کشيده باشد، به واسطه احتمال وجود سرطان، بايد تحت يک معاينه کامل لارنگوفارنژيال قرار گيرد. بيماران داراي سابقه مصرف درازمدت دخانيات و الکل، شايسته توجه ويژه و نيازمند معاينه دقيق هستند.
لارنگوسکوپي همچنين براي ارزيابي بيماران دچار مشکلات راه هوايي حايز اهميت است. اين معاينه را مي‌توان در بخش‌هاي اورژانس هنگامي که کنترل به موقع راه هوايي اجباري است انجام داد. بيماراني که با آنژيوادم، اپيستاکسي غيرقابل کنترل، تروماي گردن و صورت، استريدور يا شک به بلع يک جسم خارجي مراجعه مي‌ کنند بايد به منظور ارزيابي مشکل فعلي و رد کردن نارسايي راه تنفسي به وسيله لارنگوسکوپي معاينه شوند.
درنهايت، لارنگوسکوپي ممکن است در تشخيص بيماري‌ هاي گوناگون نظير ريفلاکس معده به مري، سل، سارکوييدوز، آلرژي يا بيماري‌هاي نورولوژيک نيز سودمند باشد.
کنترانديکاسيون‌ها:
کنترانديکاسيون‌هاي معدودي براي انجام لارنگوسکوپي به وسيله لارنگوسکوپ بيني فيبراپتيک وجود دارد. با اين حال، شما بايد در هنگام انجام لارنگوسکوپي در يک بيمار دچار نارسايي قريب‌ الوقوع راه هوايي (براي مثال اپيگلوتيت) مراقبت ويژه‌اي مبذول داريد. تنها فردي ماهر بايد معاينه با لارنگوسکوپ را در اين گونه شرايط باليني انجام دهد. تروماي غيرعمدي به حنجره و حلق ممکن است تورم ناحيه را تشديد کند و ايست تنفسي را تسريع نمايد.
لارنگوسکوپي را به طور معمول مي‌توان در کودکان کم‌ سال انجام داد، اگر چه تحمل و پذيرش بيمار ممکن است دامنه معاينه را محدود سازد.
تجهيزات:
براي لارنگوسکوپي با آينه، يک آينه منحني دندانپزشکي، يک منبع نور خارجي، يک گاز چهارلا و يک محلول ضد بخار گرفتگي مورد نياز است.
براي معاينه با لارنگوسکوپ قابل انعطاف شما نيازمند يک نازولارنگوسکوپ قابل انعطاف استاندارد، دستکش، يک اسپکولوم بيني، ماده لغزان‌ ساز جراحي، محلول ضد بخار گرفتگي، اسپري ضد احتقان، اسپري بي‌حس‌کننده و يک دستگاه ساکشن ديواري با يک کاتتر ساکشن داراي نوک از نوع فريزير (Frazier) خواهيد بود. همچنين در دسترس بودن پارچه و گاز نيز مفيد است. ضد احتقان‌ها نظير اکسي‌ متازولين 05/0 يا فنيل‌افرين 0/1-1/0 براي ايجاد انقباض عروقي مخاطي مسيرهاي بيني به کار مي‌روند؛ بنابراين، اندوسکوپ را مي‌توان راحت‌ تر عبور داد. از ليدوکايين (0/4) به منظور بي‌ حس‌ کردن حلق و حنجره استفاده مي‌شود. اندوسکوپ منعطف يک قسمت کنترل‌ کننده شستي دارد که به معاينه‌‌ کننده اين امکان را مي‌دهد که نوک اندوسکوپ را به سمت بالا يا پايين منحرف کند. هنگامي که اين بخش کنترل‌ کننده 90 درجه بچرخد، به معاينه‌ کننده اجازه مي‌دهد تا به گوشه‌ها دسترسي پيدا كند و علاوه بر بالا و پايين از سمتي به سمت ديگر حرکت کند.

1  |  راسخون  |  بازدید: 1669



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر هادی سرمست

دکتر هادی سرمست

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22793025

دکتر علی ابراهیمی

دکتر علی ابراهیمی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88622443

دکتر عباس غفاری

دکتر عباس غفاری

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88140985

دکتر محمد بهادرمنش

دکتر محمد بهادرمنش

متخصص گوش و حلق و بینی

0910-7011070

دکتر بهزاد عابدین

دکتر بهزاد عابدین

متخصص گوش و حلق و بینی

021-26601967

دکتر علی دهقانی

دکتر علی دهقانی

متخصص گوش و حلق و بینی

0936-9127582

دکتر سعید الله نوحی

دکتر سعید الله نوحی

فوق تخصص گوش

021-88719848

دکتر عباس قنبریان

دکتر عباس قنبریان

متخصص گوش حلق و بینی

021-88140985

دکتر سروش پیام یار

دکتر سروش پیام یار

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22580759

دکتر محسن نراقی

دکتر محسن نراقی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88881376

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

کلینیک راشا

کلینیک راشا


گوش و حلق و بینی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional