کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


نشانه‌های عفونت گوش:


بزرگ‌ ترین نشانه خطر عفونت، درد تیز گوش است. در این صورت، شما به احتمال زیاد زمانی که دراز می‌ کشید درد بیشتری را حس خواهید کرد و به همین دلیل ممکن است دچار مشکل خوابیدن شوید. مشکلات دیگری که باید به آن‌ها توجه داشته باشید:
مشکل شنیداری
تب
خارج شدن مایعات از گوش
سرگیجه
بینی بسته
نشانه‌های عفونت گوش در نوزادان:
برای کودکان و نوزادانی که نمی‌توانند به شما بگویند که چه چیزی درد می‌کند، تشخیص عفونت گوش ممکن است سخت باشد. در خیلی از موارد، آن‌ها گوش خود را خواهند کشید. بچه‌های کوچک ممکن است عصبانی شده، مشکل خواب پیدا کرده و کم غذا بخورند. نوزادان ممکن است بطری‌ های شیر را به عقب بزنند، برای اینکه فشار موجود در گوش آن‌ها عمل بلعیدن را برایشان مشکل می‌کند.
مراقبت‌های خانگی برای عفونت گوش:
درحالی‌که سیستم ایمنی بدن، با عفونت مبارزه می‌کند، کارهایی وجود دارد که می‌توانید انجام دهید تا با درد فرزندتان مبارزه کنید. استفاده از یک لیف حمام گرم در خارج از گوش می‌تواند تسکین دهنده باشد. قطره‌های گوش می‌توانند باعث تسکین سریع شوند، اما قبل از استفاده از آن‌ها با پزشک خود مشورت کنید. مسکن‌های بدون نسخه و تب برها، مانند ایبوبروفن و استامینوفن، نیز یک گزینه محسوب می‌شود. به هیچ‌ وجه به کودکان آسپیرین ندهید.
آنتی‌بیوتیک‌ها برای عفونت گوش:
عفونت‌های گوش اغلب به خودی خود از بین می روند، بنابراین اگر پزشک شما روش "صبر کنیم و ببینیم چه می‌شود" را پیشنهاد کرد خیلی تعجب نکنید. هر چقدر بیشتر از آنتی‌بیوتیک‌ها مصرف کنیم، تأثیر آن‌ها کمتر می‌شود. دلیلش این است که باکتری‌ها یاد می‌گیرند که با داروهای پرمصرف مقابله کنند. همچنین، برخی از عفونت‌های گوش توسط ویروس‌ها ایجاد می‌شوند و آنتی‌ بیوتیک‌ ها تنها بر روی باکتری‌ها موثر هستند. بله، آنتی‌ بیوتیک‌ ها می‌توانند کمک کنند، اما پزشک شما می‌داند بهترین زمان برای استفاده از آن‌ ها چه زمانی است.
مشکلات و موانع در عفونت گوش:
اگر عفونت‌های گوش فرزند شما به طور پیاپی عود می‌کنند، آن‌ها ممکن است باعث ایجاد زخم در پرده گوش و از بین رفتن شنوایی، مشکلات گفتاری و حتی ایجاد مننژیت شوند. اگر او به تعداد زیادی از عفونت‌های گوش دچار شده است، شاید بد نباشد که حتی برای یک‌ بار هم که شده، شنوایی وی را چک کنید.
لوله‌ های گوش:
برای عفونت‌ های گوش لجباز که درمان نمی‌شوند، پزشکان گاهی اوقات لوله‌های کوچک را در پرده گوش قرار می‌دهند. لوله‌ها، مایعات را از گوش میانی خارج کرده و جلوی تجمع مجدد آن را می‌گیرد. استفاده از لوله، می‌تواند فشار یا درد را تسکین دهد و مشکلات شنوایی را از بین ببرد. لوله‌ها معمولاً بین ۸ تا ۱۸ ماه در گوش باقی می‌مانند. در اغلب موارد، آن‌ ها به خودی خود بیرون میفتند.
لوزه‌ها می‌توانند علت باشند:
گاهی اوقات لوزه‌های یک کودک آن‌ قدر متورم می‌شود که بر روی شیپور استاش، که گوش میانی را به گلو ارتباط می‌دهد، فشار وارد کرده و موجب بسته شدن آن می‌شوند. این امر باعث تجمع مایعات در گوش میانی و ایجاد عفونت می‌شود. در صورتی که این اتفاق زیاد تکرار شود، ممکن است لازم باشد که لوزه‌ها خارج شوند.

1  |  آفتاب  |  بازدید: 1292



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر سروش پیام یار

دکتر سروش پیام یار

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22580759

دکتر محسن نراقی

دکتر محسن نراقی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88881376

دکتر محمد بهادرمنش

دکتر محمد بهادرمنش

متخصص گوش و حلق و بینی

0910-7011070

دکتر هادی سرمست

دکتر هادی سرمست

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22793025

دکتر علی دهقانی

دکتر علی دهقانی

متخصص گوش و حلق و بینی

0936-9127582

دکتر علی ابراهیمی

دکتر علی ابراهیمی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88622443

دکتر رضا فرسا

دکتر رضا فرسا

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22541509

دکتر عباس قنبریان

دکتر عباس قنبریان

متخصص گوش حلق و بینی

021-88140985

دکتر بهزاد عابدین

دکتر بهزاد عابدین

متخصص گوش و حلق و بینی

021-26601967

دکتر سعید الله نوحی

دکتر سعید الله نوحی

فوق تخصص گوش

021-88719848

کلینیک راشا

کلینیک راشا


گوش و حلق و بینی

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional