کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


انواع تومور بینی و سینوس های آن:


شصت تا 70 درصد از این نوع تومورها در سینوس ماگزیلا در گونه رخ می دهد، در حالی که 20 تا 30 درصد در حفره بینی و 10 تا 15 درصد در سینوس های اتموی در هر دو طرف بینی هستند. سرطان در سینوسهای اسفنوئیدی در پشت سینوس های اتموئید و سینوس های پیشانی در پیشانی بسیار نادر است.
چندین نوع سرطان می تواند در حفره بینی یا سینوس ها ایجاد شود ، از جمله:
 کارسینوم سلول سنگفرشی (حدود 70 درصد چنین سرطان هایی) در مجاری تنفسی رخ می دهد.
  آدنوکارسینوما (حدود 10 تا 20 درصد) در آستر سینوس رخ می دهد.
  لنفوم ها (حدود 5 درصد چنین سرطانهایی) در اثر سلول های سیستم ایمنی یا لنفاوی ایجاد می شوند.
  ملانوما (حدود 3 درصد) از سلولهایی که در پوشش سینوس وجود دارد حاوی رنگدانه است و بسیار تهاجمی هستند.
  Esthesioneuroblastoma از اعصاب در پایه جمجمه، جایی که وارد حفره بینی می شود و حس بویایی ایجاد می کند، رشد می کند.
همچنین انواع مختلفی از تومورهای غیر سرطانی وجود دارد که اگرچه گسترش نمی یابند،در صورت عدم درمان ممکن است باعث آسیب شوند.
استئوم معمولاً هیچ علامتی ایجاد نمی کند، اما می تواند سینوس های فرونتال، اتمویید یا ماگزیلار را مختل کند. اگر استئوم باعث ایجاد چنین انسدادی شود، باید جراحی خارج شود.
عفونت های ویروسی می توانند باعث پاپیلوما، رشد زگیل در بینی یا سینوس شوند. اگرچه حدود 10 درصد سرطانی است، اما بیشتر خوش خیم هستند.
تومور بینی غیر سرطانی و سینوس های پارانازال:
تومور غیر سرطانی یا خوش خیم حفره بینی یا سینوس های پارانازال رشدی است که در سایر قسمت های بدن گسترش نمی یابد (متاستاز می شود). تومورهای غیر سرطانی معمولاً تهدید کننده زندگی نیستند. آنها معمولاً با عمل جراحی برداشته می شوند و معمولاً به همان اندازه تومورهای سرطانی باز می گردند (یا عود می کنند).
پولیپ بینی:
پولیپ بینی شایعترین تومور بینی غیر سرطانی و سینوس های پارانازال است. آنها از نظر رشد غیرطبیعی و مخاط بینی و سینوس ها هستند. بعضی اوقات بسیاری از پولیپ ها به طور هم زمان رشد می کنند. این حالت به پولیپ بینی سینوزیت مزمن گفته می شود.
پولیپ بینی می تواند باعث ایجاد موارد زیر شود:
  بینی چرکی، مسدود
  از بین رفتن بو
  از بین رفتن طعم و مزه
  سردرد
  فشار در سر
بیشتر پولیپ های بینی هنگامی ایجاد می شوند که آلرژی، عفونت یا سایر شرایط باعث لکه بینی مخاط بینی یا سینوس های پارانازال شود. پولیپ بینی نیز ممکن است در افراد مبتلا به آسم ایجاد شود.
پولیپ بینی معمولاً هنگام شروع علائم درمان می شود. درمان ها شامل اسپری های استروئیدی بینی، داروهای کورتیکواستروئید خوراکی، داروهای آلرژی و گاهی آنتی بیوتیک ها است. داروهای استروئیدی و حساسیت می توانند به کوچک شدن پولیپ کمک کرده و از رشد مجدد آنها جلوگیری کنند. از آنتی بیوتیک ها برای درمان عفونت استفاده می شود. در صورت بزرگ بودن یا عدم مصرف دارو، بعضی از افراد ممکن است برای برداشتن پولیپ به عمل جراحی نیاز داشته باشند.
وارونگی پاپیلوما:
پاپیلوما معکوس رشد زگیل است که بیشتر در مردان بین 40 تا 70 سال مشاهده می شود. برخی تحقیقات نشان می دهد که پاپیلومای معکوس با عفونت با ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) مرتبط است.
این نوع تومور بینی غیر سرطانی محسوب می شود، اما یک پاپیلوما معکوس می تواند خطرناک باشد. این می تواند استخوان اطراف را از بین ببرد یا عمیقاً در بافتهای نزدیک سینوسها از جمله مغز رشد کند.
در 5٪ – 15٪ موارد، پاپیلوما معکوس ممکن است به کارسینوم سلول سنگفرشی (SCC)،که یک تومور سرطانی است، تبدیل شود. درباره تومورهای سرطانی در حفره بینی و سینوس های پارانازال اطلاعات بیشتری کسب کنید.
از آنجا که برگشت پاپیلومای معکوس می تواند خطرناک باشد و ممکن است سرطانی شود، پزشکان معمولاً با استفاده از آندوسکوپ آنها را با جراحی از بین می برند. پیگیری شامل آندوسکوپی برای یافتن علائم عود است. این امر به این دلیل انجام می شود كه پاپیلوما معكوس در حدود 10 تا 20٪ موارد به بافت های اطراف باز می گردد یا رشد می كند.
 

0  |  دکتر سلام  |  بازدید: 127



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر سعید الله نوحی

دکتر سعید الله نوحی

فوق تخصص گوش

021-88719848

دکتر علی دهقانی

دکتر علی دهقانی

متخصص گوش و حلق و بینی

0936-9127582

دکتر محسن نراقی

دکتر محسن نراقی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88881376

دکتر هادی سرمست

دکتر هادی سرمست

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22793025

دکتر محمد بهادرمنش

دکتر محمد بهادرمنش

متخصص گوش و حلق و بینی

0910-7011070

دکتر سروش پیام یار

دکتر سروش پیام یار

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22580759

دکتر عباس غفاری

دکتر عباس غفاری

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88140985

دکتر رضا فرسا

دکتر رضا فرسا

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22541509

دکتر علی ابراهیمی

دکتر علی ابراهیمی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88622443

دکتر بهزاد عابدین

دکتر بهزاد عابدین

متخصص گوش و حلق و بینی

021-26601967

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

کلینیک راشا

کلینیک راشا


گوش و حلق و بینی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional