کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


انواع فیشور سیلنت ها:


فیشور سیلنت دندان ها سیستم هایی هستند که برای پر کردن و نفوذ در حفره ها و شکاف های سطح دندان ها استفاده می شوند و یک سد فیزیکی بر سطح دندان ایجاد می کنند. مواد تشکیل دهنده فیشور سیلنت را می توان بسته به نوع واکنشی که در دهان ایجاد می کنند، به دو دسته اصلی تقسیم کرد: یونومرهای شیشه ای و ترکیبات رزین (صمغ). یونومرهای شیشه ای اصلاح شده با رزین، و رزین های پلی استر اصلاح شده، و یا ترکیبی از این دو بوجود آمده اند که با ترکیبات رزین و یونومرهای شیشه ای قدیمی تفاوت هایی دارند.
فیشور سیلنت ها عموماً به صورت مایع روی دندان قرار می گیرند و سپس با استفاده از مواد شیمیایی یا با فعال سازی نور، تنظیم می شوند. برای آماده سازی دندان برای اتصال با فیشور سیلنت، ابتدا سطح آن را با یک اِچ (قلم) اسید می شویند. فیشور سیلنت ها همچنین باید از چسبندگی و رطوبت کافی برخوردار باشند تا به راحتی در حفره ها و شکاف های سطح دندان نفوذ کنند.
مزایا و خطرات فیشور سیلنت دندان:
فیشور سیلنت ها ابزاری ساده و مؤثر برای کاهش پوسیدگی دندان هستند. آنها حتی برای افرادی که آب فلوئوریده می نوشند و با خمیردندان فلوراید مسواک میزنند نیز محافظت بیشتری در برابر پوسیدگی به عمل می آورد. فلوراید موجود در آب و خمیردندان به راحتی به شیارهای عمیق یا حفره ها نمی رسد. حتی ممکن است برس مسواک به آن عمق نرسد. عوارض این اثر بسیار کم است اما ممکن است شامل واکنش های آلرژیک به فیشور سیلنت یا در صورت ضخیم بودن لایه فیشور سیلنت، احتمال تغییر در روند جوییدن، وجود داشته باشد.
جایگزین های فیشور سیلنت دندان:
لاک فلوراید می تواند توسط یک دندانپزشک روی دندان ها کشیده شود. با این حال، لاک های فلوراید بیشتر در کودکان خردسال در معرض خطر ابتلا به حفره ها استفاده می شوند. آنها باید سالانه ۲ تا ۴ بار استفاده شوند.
ارزیابی کودک:
ارزیابی دقیق دندانهای دائمی جدید فرزند شما مشخص می کند که آنها چاله و شکاف هایی دارند یا خیر و خطر بیشتری برای ایجاد پوسیدگی دندان وجود دارد یا خیر. همه دندان هایی که حفره و شیار دارند، نیاز به فیشور سیلنت بندی ندارند، به همین دلیل است که یک دندانپزشک کودکان می تواند آزمایشی انجام دهد تا ببیند آیا این امر ضروری است یا خیر. با این حال، این تصمیم به عهده والدین است. اگر می توانید شیارها و حفره های سطح دندانهای پشتی را ببینید، انجام این عمل ضروری است.
حفظ بهداشت دهان و دندان:
مطمئن شوید که کودک سلامت دهان و دندان خود را حفظ می کند. برنامه ای که شامل مسواک زدن روزانه باشد، خمیر دندان های خاص و نخ دندان زدن، به محافظت از دندان ها در برابر تجمع میکروب ها کمک می کند. به خاطر داشته باشید که آب آشامیدنی فلورایده، احتمال بروز مشکلات باکتریایی در دندان های جدید را به شدت کاهش می دهد. بعد از استفاده از فیشور سیلنت دندان، حفظ بهداشت دهان و دندان بسیار مهم است تا از بروز سایر مشکلات، چه در داخل دهان و چه در خارج از دهان جلوگیری شود.
یک گزینه مقرون به صرفه:
فیشور سیلنت ها یک گزینه کم هزینه برای محافظت از دندانهای آسیاب و بخصوص در جوامع کم درآمد است. هزینه ها با توجه به مواد استفاده شده متفاوت است. اگر فرزند شما به تازگی صاحب دندان های آسیاب جدید دائمی شده است، زمان مناسبی است که آنها را معاینه کنید تا مشخص شود که آیا آنها نیازمند سیلانت دندان هستند یا خیر.

0  |  دکتر سلام  |  بازدید: 1177



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر مصطفی صولتی

دکتر مصطفی صولتی

متخصص جراحی لثه و ایمپلنت

021-77736804

دکتر رضا افتخار آشتیانی

دکتر رضا افتخار آشتیانی

متخصص پروتز و زیبایی

021-88065656

دکتر حنانه قدیریان

دکتر حنانه قدیریان

متخصص ارتودنسی دندان

021-88811744

دکتر محمد علی فیاض‌ مهر

دکتر محمد علی فیاض‌ مهر

فلوشیپ ایمپلنت

021-44010079

دکتر موفق فولادگر

دکتر موفق فولادگر

دندانپزشک زیبایی

021-22089003

دکتر میلاد افشار قاسملو

دکتر میلاد افشار قاسملو

جراح دندانپزشک

021-26140134

دکتر الهام حاتم زاده

دکتر الهام حاتم زاده

متخصص دندانپزشکی کودکان

021-22250678

دکتر مهدی سمیعی

دکتر مهدی سمیعی

ایمپلنتولوژیست

021-88300177

دکتر ژاله باقری

دکتر ژاله باقری

دندانپزشک عمومی

021-44033679

دکتر زهره سادات نوروز زاده

دکتر زهره سادات نوروز زاده

جراح دندانپزشک

021-88583040

کلینیک دندانپزشکی فروردین

کلینیک دندانپزشکی فروردین


خدمات دندانپزشکی

کلینیک ماهرو

کلینیک ماهرو


کلینیک دندانپزشکی

دندانپزشکی آراد

دندانپزشکی آراد


جراح دندانپزشک - فلوشیپ ایمپلنت

کلینیک دندانپزشکی دروس

کلینیک دندانپزشکی دروس


کلیه خدمات دندانپزشکی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional