کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


جراحی اندوسکوپی حنجره:


اغلب سرطان هاي حنجره در افراد بالاي ۶۰ سال اتفاق مي ا فتند. از علائم اوليه رايج آن زخيم شدن دائمي صدا است. اغلب در مراحل اوليه شناسايي مي شود و شانس خوبي براي درمان وجود دارد. در كل، هر چه سرطان پيشرفته تر باشد (بيشتر رشد كرده و منتشر شده باشد)، شانس موثر بودن درمان كمتر است. در ادامه با بخش مقالات گوش و حلق و بینی کلینیک مروستی همراه ما باشید.
حنجره چيست؟
حنجره قسمت بالايي ناي (مجراي هوا) است. حدودا ۵ سانتي متر طول دارد و گاهي چعبه صدا نيز ناميده مي شود. شما مي توانيد قسمت جلوي حنجره را كه با عنوان “سيب آدم” شناخته مي شود را در جلوي گردن، درست زير چانه احساس كنيد.
حنجره شامل تارهاي صوتي مي شود. اين تارها بافت ماهيچه اي V شكل شياردار در جداره داخلي حنجره هستند. زماني كه هوا از ميان آنها عبور مي كند مرتعش شده و صدا توليد مي كنند. در زمان دم، هوا از درون حنجر گذشته و از ناي به سمت ريه ها پايين مي رود. وقتي آب دهان خود را قورت مي دهيد، حنجره كمي به بالا مي آيد و يك زبانه غضروفي در انتهاي زبان كه اپى گلوت ناميده مي شود جلوي ورودي حنجره را مي بندد. با اين كار اطمينان حاصل مي شود كه غذا يا آشاميدني ها وارد مري (ازوفاگوس) شده و وارد ناي نمي شود.
سرطان چيست؟
سرطان بيماري سلول ها در بدن است. بدن از ميليون ها سلول كوچك تشكيل شده است. سلول ها در بدن انواع مختلفي دارند و به خاطر همين تنوع سلول ها سرطان ها نيز انواع مختلفي دارند. آن چه كه در همه سرطان ها مشترك است اين است كه سلولهاي سرطاني ناهنجار بوده و خارج از كنترل تكثير مي شوند. يك تومور بدخيم، توده يا بافت رشد يافته اي تشكيل شده از سلوهاي سرطاني است كه همچنان به تكثير شدن ادامه مي دهند. وقتي تورمورهاي بدخيم رشد مي كنند، به بافت ها و اندامهاي مجاور حمله كرده و سبب آسيب رساندن به آنها مي شوند.
تومورهاي بدخيم همچنين ممكن است به ديگر قسمت هاي بدن منتشر شوند. اين اتفاق زماني مي افتد كه برخي از سلول ها از تومور اوليه (ابتدايي) جدا شده و با جريان خون يا كانال هاي لنفاوي به ديگر قسمت هاي بدن منتقل شود. اين گروه هاي كوچك سلولي سپس مي توانند تكثير شده و تومورهاي ثانويه (متاستاز) را در يك يا چند جاي ديگر بدن شكل دهند. سپس اين تومورهاي ثانويه ممكن است رشد كرده و به بافت هاي مجاور حمله و به آنها آسيب برساند و دوباره گسترش يابد. برخي از سرطان ها جدي تر از بقيه بوده و برخي راحت تر درمان مي شوند (مخصوصا اگر در مراحل اوليه شناسايي شوند) و برخي نسبت به بقيه دورنماي بهتري دارند. بنابراين، سرطان فقط يك بيماري نيست. در هر مورد مهم اين است كه دقيقا بدانيم سرطان از چه نوعي است، تا چه حد بزرگ است و آيا به ديگر جاها سرايت كرده است يا نه. با اين اطلاعات معتبر مي توانيد ديدگاهي در مورد گزينه هاي درماني و دورنماي بيماري داشته باشيد.
سرطان حنجره چيست؟
سرطان حنجره گاهي laryngeal cancer نيز ناميده ميشود. برخي نيز آن را سرطان گلو مي نامند. با اين وجود، گلو شامل حنجره و ديگر ساختارهاي مجاور مي شود. سرطان حنجره نوعي از سرطان است كه فقط مي تواند در گلو اتفاق افتد. سرطان حنجره در كشورهاي توسعه يافته مثل انگلستان نادر بوده و در هر سال حدودا ۲۰۰۰ نفر به اين بيماري مبتلا مي شوند. در مردان چهار برابر متداول تر از زنان است. در افراد كمتر از ۴۰ سال نادر بوده و بيشتر در افراد بالاي ۶۰ سال متداول است.
سرطان حنجره انواع مختلفي دارد:
 از هر ۱۰ مورد سرطان حنجره ۹ مورد از نوع سرطان سلول سنگفرشي حنجره  هستند. اين نوع سرطان از سلول هايي كه در جداره داخلي حنجره قرار دارند به وجود مي آيد.
 انواع ديگر: انواع نادر سرطان هاي حنجره ديگر نيز وجود دارند كه از ديگر سلول هاي موجود در حنجره نشات مي گيرند. براي مثال، آدنوکارسینوم حنجره از سلول هايي كه در غدد كوچك موجود در جداره حنجره وجود دارند و مخاط ايجاد مي كنند، حاصل مي شود. انواع بسيار نادر ديگري نيز وجود دارند.

1  |  دکتر شبنم آذری  |  بازدید: 1700



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر عباس قنبریان

دکتر عباس قنبریان

متخصص گوش حلق و بینی

021-88140985

دکتر رضا فرسا

دکتر رضا فرسا

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22541509

دکتر هادی سرمست

دکتر هادی سرمست

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22793025

دکتر علی ابراهیمی

دکتر علی ابراهیمی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88622443

دکتر بهزاد عابدین

دکتر بهزاد عابدین

متخصص گوش و حلق و بینی

021-26601967

دکتر علی دهقانی

دکتر علی دهقانی

متخصص گوش و حلق و بینی

0936-9127582

دکتر محمد بهادرمنش

دکتر محمد بهادرمنش

متخصص گوش و حلق و بینی

0910-7011070

دکتر سعید الله نوحی

دکتر سعید الله نوحی

فوق تخصص گوش

021-88719848

دکتر محسن نراقی

دکتر محسن نراقی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88881376

دکتر عباس غفاری

دکتر عباس غفاری

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88140985

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

کلینیک راشا

کلینیک راشا


گوش و حلق و بینی

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional