کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


دندان قروچه در کودکان:


کارشناسان علت قطعی دندان قروچه (bruxism) را نمیدانند اما تنش یا اضطراب، درد (برای مثال ناشی از گوش درد یا دندان درد) و مال اکلوژن (جفت نبودن دندانها) را از علتهای احتمالی آن میدانند. برخی نیز مشکلات تنفسی ناشی از گرفتگی بینی یا آلرژی را در ایجاد دندان قروچه موثر میدانند. برخی شواهد نشان میدهد کرمک (بیماری انگلی) نیز میتواند باعث دندان قروچه شود. همچنین ممکن است کودک در حال عادت کردن به وجود دندان در دهان خود باشد (در سن دندان در آوردن). دندان قروچه در کودکانی که اولین دندانشان در حال بیرون زدن است (حدود 5 تا 6 ماهگی) امری متداول است. همچنین در کودکانی که دندانهای دائمی شروع به بیرون زدن میکنند (در حدود 6 سالگی) دندان قروچه امری طبیعی است. حدود 38 درصد از کودکان دچار دندان قروچه هستند. متوسط سن شروع این عادت حدود سه و نیم سالگی و متوسط سن پایان این عادت 6 سالگی است اما برخی افراد در همه سنین دندان قروچه دارند. در صورتی که شما نیز دندان قروچه دارید، احتمال دندان قروچه در کودکتان بیشتر میشود. همچنین در صورتی که کودک در خواب حرف میزند یا آب از دهانش جاری میشود، احتمال دندان قروچه در او بیشتر است. تقریبا همه موارد دندان قروچه در شب اتفاق می افتند اما مواردی نیز وجود دارد که در طول روز اتفاق می افتد.
آیا دندان قروچه برای کودک ضرر دارد؟
در بیشتر موارد دندان قروچه بدتر از آن چه واقعا هست، به نظر میرسد. احتمال این که در دندان قروچه آسیبی به دندانهای کودک وارد نشود و با افزایش سن این عادت را ترک کند بسیار زیاد است. هنگام مراجعه کودک به دندانپزشک، وضعیت دندان قروچه او را نیز با دندانپزشک مطرح کنید. دندانپزشک دندانهای کودک را از نظر فرسایش و ساییدگی و مشکلات حاصل از آن مانند رخنمون پالپ، پوسیدگی دندانی یا ترک در دندانها بررسی میکند. همچنین در صورتی که کودک از درد صورت یا فک در طول روز شکایت دارد او را نزد دندانپزشک ببرید چون این وضعیت ممکن است حاصل دندان قروچه شدید باشد.
آیا برای متوقف کردن دندان قروچه، میتوان کاری انجام داد؟
اگر چه ممکن است این پاسخ به نظرتان ناخوشایند بیاید اما بهتر است صبر کنید تا کودک بزرگ شود و این عادت را کنار بگذارد. در عین حال بهتر است سعی کنید کودک هنگام رفتن به رختخواب آرامش داشته باشد مثلا شاید دراز کشیدن در وان آب گرم، ماساژ پشت، موسیقی آرامش بخش یا در آغوش گرفتن او بر روی صندلی گهواره ای، کودک را آرام کند.
در صورتی که کودک در دوران دندان در آوردن است یا عفونت گوش دارد، از پزشک درباره دوز مناسب استامینوفن یا (در صورتی که شش ماهه یا بزرگتر است) ایبوپروفن برای آرام کردن کودک سوال کنید. برخی مادران گزارش میکنند که نوزادانشان با مکیدن پستانک در هنگام دندان قروچه، آرام میشوند. ممکن است این کار کودک را آرام نکند اما احتمالا ترجیح نمیدهد در حالی که پستانک در دهان دارد، دندانهایش را به هم بساید. اگر دندانهای کودک ردیف و مرتب نیستند ممکن است دندانپزشک با کمی پولیش آنها بتواند هماهنگی دندانها را اصلاح کرده و دندان قروچه حاصل از آن را برطرف کند. کودکان بزرگتر که مرتبا دندان قروچه دارند گاهی اوقات با محافظ دهان موقتا درمان میشوند. محافظ دهان قطعه ای پلاستیکی متناسب با دهان است که برای پیشگیری از بهم ساییدن یا فشرده شدن دندانها در حین خواب، در دهان گذاشته میشود. احتمالا دندانپزشک حداقل تا زمانی که دندانهای دائمی کودک در نیامده اند (حدود 5 سالگی)، این گزینه را در نظر نمیگیرد.

1  |  شفاگستر  |  بازدید: 1185



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر طاهره معصوم

دکتر طاهره معصوم

دندانپزشک کودکان

021-22785752

دکتر میلاد افشار قاسملو

دکتر میلاد افشار قاسملو

جراح دندانپزشک

021-26140134

دکتر حنانه قدیریان

دکتر حنانه قدیریان

متخصص ارتودنسی دندان

021-88811744

دکتر الهام حاتم زاده

دکتر الهام حاتم زاده

متخصص دندانپزشکی کودکان

021-22250678

دکتر رضا افتخار آشتیانی

دکتر رضا افتخار آشتیانی

متخصص پروتز و زیبایی

021-88065656

دکتر زهره سادات نوروز زاده

دکتر زهره سادات نوروز زاده

جراح دندانپزشک

021-88583040

دکتر محمد علی فیاض‌ مهر

دکتر محمد علی فیاض‌ مهر

فلوشیپ ایمپلنت

021-44010079

دکتر رضا نادری

دکتر رضا نادری

جراح دندانپزشک

021-44041266

دکتر وحید عارفی

دکتر وحید عارفی

جراح و متخصص بیماری های لثه

021-22894247

دکتر مصطفی صولتی

دکتر مصطفی صولتی

متخصص جراحی لثه و ایمپلنت

021-77736804

کلینیک دندانپزشکی فروردین

کلینیک دندانپزشکی فروردین


خدمات دندانپزشکی

کلینیک دندانپزشکی دروس

کلینیک دندانپزشکی دروس


کلیه خدمات دندانپزشکی

دندانپزشکی آراد

دندانپزشکی آراد


جراح دندانپزشک - فلوشیپ ایمپلنت

کلینیک ماهرو

کلینیک ماهرو


کلینیک دندانپزشکی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional