کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


عفونت ناشی از کاشت ناخن:


امروزه برخی خانم ها به علت مواجه‌ شدن با مشکلاتی مانند شکنندگی و عدم زیبایی ناخن‌های طبیعی خود اقدام به کاشت ناخن می نمایند. این درحالی است که برخی از همین افراد بعدها برای درمان عفونت های شدید باکتریایی و یا قارچی مجبور به مراجعه به متخصصین پوست و زیبایی هستند. برای کاشت ناخن، سطح ناخن به وسیله سوهان‌ های برقی تراشیده می‌شود تا جایی که تنها لایه بسیار نازکی از ناخن باقی بماند. علت این تراشیدن این است که وقتی از ژل یا پودرهای مخصوص برای فرم دادن به ناخن استفاده می‌کنند، ظاهری برجسته نداشته باشد. ناخن‌ های کاشته شده در مواردی که قابل تشخیص از ناخن طبیعی نیستند و به اصطلاح عامه «خوب کاشته شده‌اند»، خطرناک‌ ترند و در صورت شکستن ناگهانی، آسیب جدی‌ تری را برای فرد به دنبال دارند، چرا که مواد مصنوعی مورد استفاده برای کاشت ناخن بر روی لایه‌ای متشکل از یک ردیف سلول، چنان محکم چسبیده‌اند که اگر در اثر ضربه یا کشیدگی ناگهانی بشکنند یا کنده شوند، بافت زیر ناخن شامل پوست، گوشت و عروق نیز همراه با آنها جدا می‌شود و آسیب های جدی را به وجود می‌آورد.
کاشت ناخن مصنوعی مگر در موارد بیماری های ناخن که کاشت ناخن در آن‌ها الزامی است، توصیه نمی‌شود. در کاشت ناخن در بسیاری از موارد ضایعاتی چون ابتلا به عفونت‌ها و قارچ‌ها ایجاد می‌شود که مدت‌ها بعد خودش را نشان می‌دهد به‌ طور کلی، هر زمان کوتیکول ناخن، یعنی قسمتی از ناخن که صفحه ناخن را در بالا به پوست می‌ چسباند و مانع ورود رطوبت یا باکتری‌ها و قارچ‌ها به دستگاه ناخن می‌شود، آسیب ببیند، ناخن آسیب‌ پذیر و مستعد حمله‌ های باکتری‌ها و قارچ‌ها و ابتلا به عفونت‌های حاد یا مزمن باکتریایی و قارچی می‌شود.هنگام کاشت ناخن، کوتیکول ناخن نباید دستکاری شود و آسیب ببیند و اهمیت ندادن به این موضوع، باعث بروز مشکلات زیادی خواهد شد. استفاده از ناخن‌ های مصنوعی و کاشت ناخن، عوارضی همچون عفونت های معمولی و قارچی، درماتیت (اگزمای تماسی)، تغییر شکل صفحه ناخن، شکنندگی و حتی از بین رفتن صفحه اصلی ناخن را به دنبال خواهد داشت. همچنین، کاشت ناخن‌ های مصنوعی باعث تغییر رنگ ناخن، التهاب دور ناخن، خط خط شدن و خرد شدن ناخن و کنده شدن لبه آزاد ناخن از بستر (اُنیکولیز) می‌شود.
استفاده طولانی مدت از ناخن‌ های کاشته شده ی یک بار مصرف گرفته تا ناخن‌های کاشته شده برای استفاده طولانی مدت می‌تواند باعث واکنش‌های دردناک و شدید شامل عفونت پوست اطراف ناخن‌ها و شل شدن ناخن‌ها شود. خانم‌هایی که از ناخن‌های مصنوعی و کاشته شده برای زمان طولانی استفاده می‌کنند، ممکن است مشاهده کنند که ناخن‌های طبیعی آنها نازک‌ تر و مات‌ تر شده است و در مواردی منجر به عوض شدن جهت و محور ناخن می‌شوند. مشکل بعدی، آلرژی به چسب‌هایی است که برای کاشت ناخن استفاده می‌شوند. این چسب‌ها حاوی آکریلات هستند که ماده‌ای حساسیت‌ زاست و باعث ورم، خارش، تاول، پوسته‌ ریزی در اطراف ناخن، شکاف و ترک ناخن، تغییر بافت ناخن و عفونت‌های قارچی به خصوص عفونت کاندیدا می‌شوند. بر اساس گزارش های موجود، چسب‌هایی که برای چسباندن ناخن‌های مصنوعی به کار می‌روند، به دلیل آزاد کردن سم سیانید و بخار ناشی از آن می‌تواند باعث مسمومیت و حتی فوت افراد شوند.
 از جمله عوارض دیگر کاشت ناخن این است که ناخن اصلی رشد نمی‌ کند و به صورت یک ورقه نازک درمی‌آید و پس از برداشتن ناخن مصنوعی، اغلب به حالت طبیعی خودش بازنمی‌گردد و تغییر فرم می‌دهد. در برخی موارد دیده می‌شود که یک قسمت از ناخن به رنگ سبز مایل به سیاه درمی‌آید که دلیل آن رشد یک میکروب مقاوم در زیر ناخن است که رفع آن نیاز به درمان های آنتی بیوتیکی دارد. امکان رشد قارچ هم در زیر ناخن وجود دارد که به شکل یک حجم ضخیم شده در ناخن مشاهده می‌شود. فرد باید در این موارد به پزشک مراجعه کند تا پس از انجام آزمایش و تشخیص قطعی، درمان خوراکی و محلول موضعی برای وی تجویز شود. گاهی کندن صفحه ناخن مصنوعی از صفحه ناخن اصلی فرد آسان نیست و لازم است فرد ماه‌ها صبر کند تا با رشد ناخن اصلی، صفحه ناخن کاشته و چسبانده شده، به تدریج به سمت انتهای ناخن پیشرفت کند.
کندن ناخن مصنوعی باعث صدمه دیدن ناخن اصلی می‌شود و باید صبر کنند تا لایه اصلی رشد کند و ناخن مصنوعی به مرور بیفتد، چرا که ناخن مصنوعی از ژل‌ هایی ساخته می‌شود که به سختی جدا می‌شوند حداقل دو ماه طول می‌کشد تا ناخن اصلی که بسیار ضعیف شده رشد کند. البته محلول‌ های تقویت کننده ناخن می‌توانند به رشد آن کمک کنند، اما تاثیر بسزایی نخواهند داشت و تنها مانند یک لایه محافظت کننده روی ناخن را می‌پوشانند و به ضخیم‌ تر شدن آن کمکی نمی‌کنند. به علت آنکه هنگام کاشت ناخن، لایه بالایی ناخن تراشیده می‌شود و هر دو هفته یک بار هم نیازمند بازسازی و کاشت مجدد است، ناخن صدمه زیادی می‌بیند و روش مناسبی برای زیبا سازی آن نیست. با توجه به بروز مشکلات بالا در اثر کاشت ناخن، پزشکان همواره بانوان گرامی را از دستکاری‌ های غیرضروری ناخن از جمله کاشت ناخن مصنوعی بر حذر می‌دارند، زیرا اصلاح مشکلات دور ناخن یا صفحه ناخن به دلیل رشد آهسته ناخن‌ها، به زمان نیاز دارد و مشکل است. پس همواره در این مورد نیز پیشگیری بهتر از درمان است. اگر اصراری هم برای استفاده از ناخن‌های مصنوعی وجود دارد، این ناخن‌ها باید هر سه ماه یک بار برداشته شوند تا اجازه داده شود ناخن‌های طبیعی استراحت کنند.

1  |  کلینیک جوان  |  بازدید: 1543



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر سید مسعود داودی

دکتر سید مسعود داودی

متخصص پوست و مو

021-88873000

دکتر عباس خیرخواه

دکتر عباس خیرخواه

پوست و مو و زيبايى

021-22172657

دکتر نسرین ابراهیمی

دکتر نسرین ابراهیمی

پوست و مو و زيبايى

021-77866186

دکتر علیرضا تقی زاده

دکتر علیرضا تقی زاده

متخصص پوست مو و زیبایی

021-33257983

دکتر پروین نوابی

دکتر پروین نوابی

متخصص پوست مو و زیبایی

021-88690529

دکتر کامران محمدی جنیدی

دکتر کامران محمدی جنیدی

پوست و مو و زيبايى

021-36032216

دکتر زهرا اکبری

دکتر زهرا اکبری

پوست و مو و زيبايى

021-26450199

دکتر کامران جلالی

دکتر کامران جلالی

فوق دکترای هومیوپاتی

021-22800703

دکتر حسین احمدی

دکتر حسین احمدی

متخصص پوست مو و زیبایی

021-22229478

دکتر میترا اسماعیلی

دکتر میترا اسماعیلی

متخصص پوست و مو و زیبایی

0936-1194640

مرکز فوق تخصصی گلبرگ

مرکز فوق تخصصی گلبرگ


پوست، مو و لیزر

مطب گلدن رویال

مطب گلدن رویال


پوست مو و زیبایی

کلینیک تخصصی آپاما

کلینیک تخصصی آپاما


پوست و مو و زيبايى

كلینیك تخصصی سیب سبز

كلینیك تخصصی سیب سبز


پوست و مو و لیزر

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional