کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


ایمپلنت سینه:


پروتز سینه می تواند تاثیرات زیادی بر حجم دادن به سینه بگذارد اما عوارض جانبی مربوط به خود را نیز دارا می باشد ایمپلنت سیلیکونی یکی از رو های حجم دادن به سینه است بهتر است قبل از اقدام به این عمل به توصیه های پزشکی در این باره دقت کنید.
میلیون‌ها خانم در سراسر جهان از جراحی پروتز سینه برای بهبود فرم بدن و یا جایگزین نمودن بافت سینه پس از عمل جراحی استفاده می‌کنند. در اغلب موارد، نتیج عمل خوب است. اما برخی بیماران با مشکلاتی مواجه می‌شوند که در ادامه به آن می‌پردازیم.
بسیاری از خانم‌ها فکر می‌کنند که پروتز سینه زندگی‌شان را تغییر خواهد داد و اغلب نیز این تغییر غیرمنتظره است. زخم، نشتی، عفونت، نقص زیبایی، بی‌حس شدن نوک سینه و در موارد نادر، بیماری سرطان از جمله پیامدهای جراحی پروتز سینه هستند.
بر اساس آمار جامعه جراحان پلاستیک آمریکا (ASPS)، حدود 22 هزار ایمپلنت در سال 2010 بنا به مشکلاتی از بدن بیماران خارج شدند. اما این آمار نقشی در کاهش میل خانم‌ها به انجام عمل نداشته است. در همان سال، نزدیک به 300 هزار عمل ایمپلنت سینه به انجام رسید که نسبت به سال گذشته 39% رشد داشت. در این بین، حدود یک‌سوم یا 93 هزار عمل جراحی برای بازسازی آثار سرطان به انجام رسیده بود.
عمل تقویت سینه یک عمل جراحی است که با هدف افزایش اندازه سینه انجام می‌گیرد. جراحی بازسازی سینه نیز برای تغییر شکل سینه انجام می‌شود. این عمل به سه شیوه ایمپلنت سیلیکونی، ژل سیلیکونی و ایمپلنت سالین انجام می‌گیرد که روش دوم ظاهر طبیعی‌تری نسبت به بافت اصلی دارد.
ایمپلنت سیلیکونی از محبوبیت زیادی برخوردار است. در این روش، پوست، عضله و ایمپلنت در بدن جاسازی می‌شوند. در حالی‌که در روش سالین، ممکن است ایمپلنت در زیر عضلات چروکیده شود. برخی خانم‌ها هم از این گلایه دارند که ایمپلنت سالین نسبت به ایمپلنت‌های سیلیکونی ظاهرش کمتر طبیعی به نظر می‌رسد.
قبل از اینکه تحت عمل جراحی ایمپلنت سینه قرار بگیرید، می‌بایست درباره این عمل چیزهای زیادی بخوانید و با جراحان و بیماران مختلف صحبت کنید تا از خطرات و پیامدهای احتمالی آن مطلع شوید و بعد تصمیم بگیرید.
در این بخش، شما را با 6 پیامد اصلی آشنا می‌کنیم:
1. انقباض کپسول دور پروتز:
شایع‌ترین مشکل پروتز سینه، انقباض کپسول دور پروتز است که باعث درد شدیدی در این ناحیه می‌شود. ایجاد زخم در بافت سینه زمانی رخ می‌دهد که ایمپلنت در زیر عضله سینه قرار می‌گیرد. حدود 25 تا 30 درصد از بیمارانی که ایمپلنت سالین را دریافت می‌کنند، دچار انقباض کپسول می‌شوند که ظرف مدت 3 سال پس از جراحی ایمپلنت رخ می‌دهد.
در سال 2009، حدود 8٪ از بیمارانی که ایمپلنت سیلیکونی دریافت کردند، پس از 3 سال دچار انقباض کپسول دور پروتز شدند. همچنین، 19٪ ازبیمارانی که تحت عمل بازسازی قرار گرفته بودند، دچار این عارضه شدند. وقتی بیمار دچار انقباض کپسولی می‌شود، راهی جز بیرون آوردن ایمپلنت و جایگزین کردن آن باقی نمی‌ماند. به خصوص اگر سینه سفت و دردناک شود و غیرطبیعی به نظر برسد.
2. پارگی و تحلیل رفتن:
بله، ایمپلنت سینه هم ممکن است دچار پارگی شود یا تحلیل برود. این اتفاق معمولا حین کاشت یا سوراخ کردن سینه رخ می‌دهد. بالا بودن سن، بیوپسی و کار گذاشتن زهکش نیز از جمله عواملی هستند که در این امر نقش دارند. ایمپلنت سالین ممکن است ظرف مدت چند روز پس از انجام عمل دچار پارگی شود یا تحلیل برود. چون بدن شما می‌تواند مایع داخل ایمپلنت را جذب کند. تا زمانی که ایمپلنت شامل قارچ یا باکتری نباشد، این عارضه بی‌خطر خواهد بود.
پارگی ایمپلنت‌های سیلیکونی معمولا قابل رؤیت نیست، اما بعضا با ایجاد گره‌خوردگی‌های سخت و تشکیل توده در اطراف ایمپلنت یا زیر بغل همراه است. تغییر اندازه و شکل، درد، سوزش، تورم، بی‌حسی و سخت شدن سینه نیز از جمله علائم این عارضه هستند. اگر هریک از این علائم را در خود دیدید، فورا به پزشک مراجعه کنید. ممکن است نیاز باشد ایمپلنت خود را جایگزین کنید.
3. عفونت:
بروز عفونت چندان رایج نیست، اما برخی خانم‌ها چند هفته پس از جراحی ایمپلنت سینه دچار عفونت می‌شوند. ایمپلنت -مانند هر شیء خارجی دیگر- حاوی باکتری است. از آنجایی که ایمپلنت فاقد یک منبع مستقل جریان خون است، نمی‎تواند با عفونت مقابله کند. مراقب علائمی از قبیل تب و گرم شدن سینه‌ها باشید. آنتی‌بیوتیک به رفع علائم اولیه عفونت کمک می‌کند. اگر آنتی‌بیوتیک اثر نکرد، باید ایمپلنت را بیرون بیاورید و پس از پایان دوره نقاهت آن را جایگزین کنید.

0  |  دکتر سلام  |  بازدید: 9



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر بتول طاهری

دکتر بتول طاهری

متخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی

021-44287685

دکتر امید ثابت مهر

دکتر امید ثابت مهر

جراحی پلاستیک و زیبایی

021-22927266

دکتر فرامرز صفائی پیروز

دکتر فرامرز صفائی پیروز

جراحی پلاستیک و ترمیمی

021-88202394

دکتر حمیدرضا وفائی

دکتر حمیدرضا وفائی

جراحی پلاستیک و زیبایی

021-26765331

دکتر سوسن اسماعیلی

دکتر سوسن اسماعیلی

کلیه اعمال زیبایی

021-44016784

دکتر زهرا آزادی

دکتر زهرا آزادی

جراحی پلاستیک و زیبایی

021-22764249

دکتر محمدرضا آخوندی نسب

دکتر محمدرضا آخوندی نسب

فوق تخصص جراحی پلاستیک

021-22657984

دکتر علی کربلایی خانی

دکتر علی کربلایی خانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک

021-88192610

دکتر مجید نداف‌ کرمانی

دکتر مجید نداف‌ کرمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک

021-22134997

دکتر منوچهر قدیمی

دکتر منوچهر قدیمی

تزریق ژل و بوتاکس

021-88613200

کلینیک جراحی و زیبایی هستیا

کلینیک جراحی و زیبایی هستیا


مرکز جراحی زیبایی و لیزر

کلینیک زیبایی مونیکا

کلینیک زیبایی مونیکا


کلینیک تخصصی زیبایی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional