کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


خواص روغن پونه:


هر دو گیاه از تیره نعناع هستند و هر دو را پونه می نامند. اچ. پوله ژون (پونه آمریکایی) در جنگل ها و در مناطق شمالی و شرقی ایالات متحده و کانادا رشد می کند در حالی که ام. پوله ژون در بخش هایی از اروپا یافت می شود. پونه یک گیاه بادوام با رشد خوب و گل های کوچک و بنفش در انتهای ساقه است. برگ های آن سبز خاکستری و مثل دیگر گیاهان تیره نعناع آروماتیک هستند.
پونه گیاهی خزنده با نام علمی Mentha Pulegium و بومی اروپاست. از پیشوند Mentha که به معنی نعنا می باشد در نام این گیاه پر خاصیت استفاده می شود چون برگ های آن بویی شبیه نعنا می دهند. اسانس روغنی  این گیاه به روش تقطیر از گیاه تازه پونه به دست می آید و حاوی اجزای اصلی آن مثل ایزومنتون، نئومنتون، منتون و پولگوان است. روغن پونه مقدار زیادی پولگوان دارد و همین ماده این روغن را به سم مهلکی تبدیل کرده است.
در واقع نکته تعجب بر انگیز درباره روغن  این گیاه همین مساله است که چرا سالیان سال است از روغن این گیاه با وجود چنین سمی به عنوان یک داروی سنتی استفاده می شود. اما باید بدانید که بسیاری از داروها هم بر اساس سموم گیاهی و حیوانی ساخته می شوند و میزان مسمومیت با هر دارو به مقدار استفاده و تعداد دفعات استفاده از آن دارو بستگی دارد. بنابراین قبل از اینکه به مرور خواص درمانی پونه بپردازیم باید این نکته را ذکر کنیم که فقط در صورت تجویز پزشک می توانید از این گیاه و روغن آن استفاده کنید چون گزارش های متعددی درباره مرگ و میر ناشی از مصرف بی رویه و نادرست این داروی گیاهی وجود دارد.
کاربرد سنتی پونه:
پونه به قرن بیست و یکم قبل از میلاد بر می گردد، زمانی که طبیعت شناس رومی به نام پلینی و پزشك یونانی به نام دیواسکورید آن را معرفی کردند. در قرن هفدهم، نیکلاس کولپر، گیاه شناس انگلیسی، در مورد برخی از کاربردهای این گیاه از جمله نقش آن در بیماری های زنان، نیش های سمی و هضم، نوشت. مهاجران اروپایی از گیاه برای درمان بیماری های تنفسی، زخم دهان و اختلالات زنانه استفاده می کنند. روغن گیاه از بین برنده کک ها است، و نام pulegioides به کلمه کک اشاره دارد و برای درمان قرمزی پوست نیز استفاده می شود. علاوه بر این، روغن  این گیاه عامل سقط جنین و محرک قاعدگی است. روغن و دمنوش برگ در درمان ضعف و درد معده استفاده می شود.
کاربرد  این گیاه در دفع حشرات، ضد عفونی کننده، معطر و طعم دهنده، محرک قاعدگی ، ضد نفخ، تحریک کننده، ضد اسپاسم و اختلالات روده، جوش های پوستی و سینه پهلو است. تصور می شود که اثر آن در سقط جنین به دلیل تحریک رحم و انقباض رحمی است. تاثیر آن بر رحم غیر قابل پیش بینی و خطرناک است. دوزهایی که سبب سقط جنین می شود در بعضی موارد عامل مرگ و میر است. پونه به هیچ عنوان در دوران بارداری ایمن نیست.
روش مصرف پونه کوهی در طول روز:
برای این کار 3 قاشق چایخوری از برگ‌ های گیاه پونه‌ی کوهی را در 1 فنجان آب داغ ریخته و اجازه دهید به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بماند تا دم بکشد. یک روش دیگر برای مصرف پونه گوهی در طول روز،  اضافه کردن ۴ تا ۵ قطره از روغن پونه کوهی به 1  لیوان آب ‌میوه ‌ی کم کالری است. انجام این روش یک بار در روز کافی است و بیش تر از آن توصیه نمی شود.
پونه کوهی:
انواع پونه‌ ها خصوصا پونه کوهی بی ‌اشتهایی و ضعف معده را درمان می کند و همچنین سکسکه را تسکین می ‌دهد. گیاه پونه، پاک کننده، باز کننده و نرم‌کننده مواد صفرایی و سودایی در بدن است، استفاده از خود گیاه و یا آب پز آن در درمان بیماری یرقان مفید است.
پونه و روغن  این گیاه سرشار از خواص و ویژگی های موثر هستند که از میان آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
ضد میکروب و باکتری
درمان دردهای روماتیسمی
ضد آرتریت و درد مفاصل
ضد عفونی کننده
تصفیه کننده خون
کمک به هضم غذا و بهبود سیستم گوارشی
ضد احتقان و گرفتگی
قاعدگی آور
حشره کش قوی
قابض و تنگ کننده منافذ پوست
محرک گردش خون

0  |  دکتر سلام  |  بازدید: 799



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر علی بخشنده فر

دکتر علی بخشنده فر

متخصص جراحی دهان و فک

021-77729100

دکتر حمیدرضا وفائی

دکتر حمیدرضا وفائی

جراحی پلاستیک و زیبایی

021-26765331

دکتر هادی سرمست

دکتر هادی سرمست

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22793025

دکتر محسن نراقی

دکتر محسن نراقی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88881376

دکتر میلاد افشار قاسملو

دکتر میلاد افشار قاسملو

جراح دندانپزشک

021-26140134

دکتر زهره سادات نوروز زاده

دکتر زهره سادات نوروز زاده

جراح دندانپزشک

021-88583040

دکتر رضا فرسا

دکتر رضا فرسا

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22541509

دکتر میترا اسماعیلی

دکتر میترا اسماعیلی

متخصص پوست و مو و زیبایی

0936-1194640

دکتر عباس خیرخواه

دکتر عباس خیرخواه

پوست و مو و زيبايى

021-22172657

دکتر کامران محمدی جنیدی

دکتر کامران محمدی جنیدی

پوست و مو و زيبايى

021-36032216

مرکز فوق تخصصی گلبرگ

مرکز فوق تخصصی گلبرگ


پوست، مو و لیزر

کلینیک سرگیجه تهران سنترال

کلینیک سرگیجه تهران سنترال


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

کلینیک زیبایی مونیکا

کلینیک زیبایی مونیکا


کلینیک تخصصی زیبایی

دندانپزشکی آراد

دندانپزشکی آراد


جراح دندانپزشک - فلوشیپ ایمپلنت

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional