کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


زنگ گوش:


زنگ گوش اصطلاحی پزشکی برای شنیدن صدای زنگ یا وزوز در گوش است. اکثر مردم از وزوز گوش به عنوان “زنگ زدن در گوش” یاد می کنند. با این حال، ممکن است چیزی فراتر از زنگ زدن شنیده شود. در صورت داشتن زنگ گوش موارد زیر به احتمال زیاد شنیده می شود:
غرش
زنگ 
سوت زدن
خش خش
با وجود شنیدن صداهایی در گوش احتمال می رود منبع خارجی صوتی برای آن وجود نداشته باشد. این بدان معناست هیچ چیزی نزدیک سر برای ایجاد صداها وجود داشته باشد به همین دلیل برخی اوقات صداهای وزوز گوش را صداهای فانتوم می نامند.
زنگ گوش می تواند خسته کننده و آزاردهنده باشد. اغلب مواقع صداهایی که می شنوید می تواند با شنیدن صداهای واقعی در اطراف تداخل ایجاد کند. وزوز گوش می تواند با افسردگی، اضطراب و استرس نیز ایجاد شود.
زنگ گوش می تواند یک یا هر دو گوش را تحت تاثیر قرار دهد. افراد در هر سنی می توانند به وزوز گوش مبتلا شوند، اما این عارضه در افراد مسن شایع تر است. وزوز گوش می تواند عینی یا ذهنی باشد. در وزوز هدفمند گوش خود فرد و دیگران می توانند صداهای خاصی را بشنوند که به طور معمول به دلیل عروق خونی غیرطبیعی در گوش و اطراف آن رخ می دهد.
زنگ عادی گوش امری نادر است، اما وزوز موضعی بسیار شایع تر است. فقط صدای غرش، زنگ زدن و سایر صداهای وزوز گوش ذهنی شنیده می شود.
علت زنگ گوش چیست؟
آسیب به گوش میانی یا داخلی یکی از علل بروز شایع وزوز گوش محسوب می شود. گوش میانی امواج صوتی را می گیرد و گوش داخلی با هدایت آنها پیام های الکتریکی را به مغز منتقل می کند.
بعد از پذیرفتن این سیگنال ها توسط مغز و تبدیل آنها به صداها قابل شنیدن هستند. برخی اوقات آسیب گوش داخلی نحوه پردازش صدا را در مغز تغییر می دهد. آسیب به پرده گوش یا استخوان های کوچک گوش میانی نیز می تواند در هدایت صحیح صدا اختلال ایجاد کند. تومورهای موجود در گوش یا عصب شنوایی نیز می توانند باعث ایجاد صدای زنگ در گوش شوند.
قرار گرفتن در معرض صداهای بسیار بلند به طور منظم نیز می تواند باعث وزوز گوش در برخی افراد شود. افرادی که از چکش، اره برقی یا سایر تجهیزات سنگین استفاده می کنند بیشتر به عارضه وزوز گوش  دچار می شوند. گوش دادن به موسیقی با صدای بلند از طریق هدفون یا حضور در یک کنسرت نیز ممکن است علائم موقتی وزوز گوش را ایجاد کند.
علاوه بر این، استفاده از دارو نیز می تواند باعث وزوز گوش و آسیب شنوایی شود که سمیت گوش نامیده می شود. داروهایی که باعث وزوز گوش می شوند عبارتند از:
مصرف دوزهای بسیار زیاد آسپرین مانند بیش از 12 دوز روزانه به مدت طولانی
داروهای دیورتیک حلقه مانند بومتانید
داروهای ضد مالاریا مانند کلروکین
مصرف برخی آنتی بیوتیک ها مانند اریترومایسین و جنتامایسین
داروهای ضدسرطان مانند وینکریستین
سایر شرایط پزشکی که می تواند باعث ایجاد زنگ در گوش شود عبارتند از:
کاهش شنوایی مربوط به سن
اسپاسم عضلانی در گوش میانی
بیماری منیر به عنوان یک بیماری گوش داخلی بر شنوایی و تعادل تاثیر می گذارد
فشار خون بالا
کلسترول بالا
آسیب های سر و گردن
اختلالات مفصل گیجگاهی فکی که باعث درد مزمن در فک و سر می شود
جرم زیاد گوش که نحوه شنیدن را تغییر می دهد
وزوز گوش چگونه تشخیص داده می شود؟
پزشک ضمن معاینه گوش ها برای تشخیص وزوز گوش تست شنوایی انجام می دهد. فرد متخصص صداها را از طریق مجموعه ای از هدفون به طور همزمان به یک گوش منتقل می کند. با بلند کردن دست یا انجام یک حرکت مشابه با شنیدن هر صدایی باید نسبت به آن واکنش نشان دهید.
همچنین پزشک می تواند از آزمایش های تصویربرداری مانند سی تی یا ام آر آی برای بررسی تغییر شکل یا آسیب به گوش استفاده کند. اشعه ایکس معمولی تومورها، اختلالات عروق خونی یا سایر ناهنجاری هایی را که بر شنوایی تاثیر می گذارد را نشان نمی دهد.
وظیفه گوش این است که صدا را دریافت کند و آن را به اجزای دیگر برساند.این عضو مهم در بدن یک اندام حسی است که 3 بخش داخلی،میانی و خارجی آن را تشکیل داده اند.

0  |  دکتر سلام  |  بازدید: 7



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر اکرم پوربخت

دکتر اکرم پوربخت

متخصص شنوایی و تعادل

021-22250541

دکتر سعید اعرابی

دکتر سعید اعرابی

متخصص شنوایی سنجی

021-88140985

دکتر محسن احدی

دکتر محسن احدی

شنوایی شناسی مرکزی

021-22250541

دکتر آرزو بیگدلی

دکتر آرزو بیگدلی

شنوایی شناس

021-22005047

دکتر سعید فراهانی

دکتر سعید فراهانی

متخصص شنوایی و تعادل

021-88870928

دکتر نیما رضا زاده

دکتر نیما رضا زاده

شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

021-88058723

دکتر ایوب ولدبیگی

دکتر ایوب ولدبیگی

شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

021-22648270

دکتر فرنوش جاراللهی

دکتر فرنوش جاراللهی

شنوایی شناسی کودکان

021-22228051

دکتر مسلم شعبانی

دکتر مسلم شعبانی

دکترای شنوایی شناسی

021-22180100

کلینیک سرگیجه تهران سنترال

کلینیک سرگیجه تهران سنترال


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

کلینیک شنوایی و تعادل بهار

کلینیک شنوایی و تعادل بهار


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

کلینیک شنوایی سعادت آباد

کلینیک شنوایی سعادت آباد


کلینیک شنوایی و زنگ گوش

کلینیک شنوایی، سرگیجه پاستور

کلینیک شنوایی، سرگیجه پاستور


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional