کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


کاهش شنوایی:


کاهش شنوایی، از بیماری‌های شایع گوش است که محدودیت‌هایی را برای انسان‌ها ایجاد می‌کند. کاهش شنوایی در هر سنی ممکن است دیده شود؛ از یک نوزاد تازه متولد شده گرفته تا یک فرد میانسال اما علم پیشرفته پزشکی امروز این امید را در بیماران زنده کرده که می‌توانند شنوایی از دست رفته خود را بازیابند. با توجه به فیزیولوژی گوش، روند شنیدن شامل دو بخش بزرگ انتقال صدا و درک صوت است. اگر در هر یک از این قسمت‌ها مشکلی پیش بیاید، احتمال کاهش حس شنوایی وجود دارد. گوش خارجی و گوش میانی وظیفه انتقال و افزایش شدت صوت را برعهده دارند. در گوش داخلی انسان نیز عصب شنوایی وجود دارد که با مغز در ارتباط است و صدا را تحلیل می‌کند.
پیرگوشی: شایع‌ترین بیماری‌ای که گوش داخلی را درگیر و کاهش شنوایی حسی- عصبی ایجاد می‌کند، پیر گوشی است. افراد بعد از 60 سال درجاتی از کاهش شنوایی پیدا می‌کنند. درمان آنها تجویز سمعک است.
نقص شنوایی هدایتی: اگر مشکل در قسمت خارجی و میانی گوش باشد، بیمار دچار نقص شنوایی از نوع هدایتی است. کاهش شنوایی هدایتی از این جهت اهمیت دارد که قابل‌درمان است. یکی از شایع‌ترین علل کاهش شنوایی هدایتی، تجمع موم در گوش خارجی است که با خارج کردن موم به وسیله متخصص به راحتی برطرف می‌شود. اگر کاهش شنوایی مربوط به اختلالی در گوش میانی باشد، درمان کمی دشوارتر است. در بخش میانی گوش پرده صماخ و استخوانچه‌ها وجود دارند. پارگی پرده گوش، عفونت‌ها، چسبندگی استخوانچه‌ها در اثر عفونت، جراحی و… باعث کاهش شنوایی می‌شود و درمان معمولا دارویی و جراحی است.
نقص شنوایی حسی- عصبی: وقتی کاهش شنوایی مربوط به گوش داخلی باشد، درمان خیلی دشوارتر می‌شود. به این نوع از کاهش شنوایی اصطلاحا کاهش شنوایی حسی–عصبی گفته می‌شود. همان‌طور که می‎دانیم، سلول‌های عصبی آسیب‌دیده قابلیت ترمیم ندارند. پس انتظار می‌رود در این مورد نیز ترمیم عصب گوش امکان‌پذیر نباشد. بیماری‌های بخش داخلی گوش با توجه به وسعتشان بیشتر قابل‌‌پیشگیری هستند تا قابل درمان.
نقص شنوایی ناشی از سر و صدا: صداهایی که باعث کاهش شنوایی می‌شوند، به دو دسته تقسیم می‌شوند؛ صداهای انفجاری که در مراسم چهارشنبه‌سوری بیشتر شنیده می‌شود و صداهای بلند مزمن در کسانی که هدفون استفاده می‌کنند، باعث کاهش شنوایی می‌شوند. این نوع از کاهش شنوایی قابل‌پیشگیری است ولی به هیچ وجه قابل‌درمان نیست و باید از قرار گرفتن در معرض صداهای بلند اجتناب کنیم.
نقص شنوایی ناشی از عارضه دارو: بعضی از داروها نیز ممکن است مشکلات غیرقابل‌برگشت در گوش داخلی ایجاد کنند. داروهای شیمی‌درمانی و بعضی از آنتی‌بیوتیک‌ها از این نوع هستند. منع داروهای شیمی‌درمانی تقریبا غیرممکن است ولی برای آنتی‌بیوتیک‌ها می‌توان داروی جایگزین دیگری انتخاب کرد.
نقص شنوایی ناشی از اختلال ژنتیکی: تعداد زیادی از بیماران دچار کاهش شنوایی به‌طور ژنتیکی و مادرزادی دچار آسیب یا تکامل نیافتن گوش داخلی‌اند. متاسفانه این گروه بزرگ کودکان ناشنوا هستند. اگر فردی از نظر شنوایی مشکل نداشته باشد ولی بعد دچار کاهش شنوایی شود، با استفاده از وسایل کمک‌شنوایی می‌تواند با دیگران ارتباط برقرار کند ولی در کودکانی که از بدو تولد مشکل شنوایی دارند، تکامل رشد زبان، گفتار و ضریب هوشی اتفاق نمی‌افتد. پس تشخیص به موقع و درمان اهمیت زیادی دارد. استفاده از وسایل کمک‌شنوایی قوی یا کاشت حلزون، درمانی است که برای این کودکان درنظر گرفته می‌شود.
نقص شنوایی ناشی از عفونت: عفونت‌ها نیز گوش داخلی را درگیر می‌کنند. عفونت‌ به‌خصوص اگر در دوران جنینی باشد، بسیار خطرناک است. عفونت‌هایی که گوش را درگیر می‌کنند، به مغز گسترش می‌یابند و بیماری مننژیت ایجاد می‌کنند نیز باعث کاهش شنوایی عصبی می‌شوند.
سکته گوش: کاهش شنوایی که به‌طور مزمن اتفاق می‌افتد، به بیمار فرصت می‌دهد در پی چاره باشد ولی نوع دیگری از کاهش شنوایی وجود دارد که جزو اورژانس‌های گوش محسوب می‌شود. این بیماری به «سکته گوش» معروف است. علت آن هم ناشناخته است. البته نقش سیستم ایمنی و ویروس‌ها را تا حدودی در بروز آن دخیل می‌دانند. گرچه این نوع از کاهش شنوایی ناگهانی است ولی سرعت عمل پزشک در شناسایی و درمان آن، 60 درصد باعث بهبود کامل خواهد شد. اگر سکته گوش به موقع شناسایی نشود، شنوایی تا حدود 30 درصد کاهش می‌یابد. درمان این بیماران استفاده از داروهای ضدالتهابی و ضدویروسی است. باید کورتیکواستروئید به داخل گوش افرادی که به درمان پاسخ نمی‌دهند یا منع مصرف چنین داروهایی را دارند تزریق شود.

0  |  دکتر سلام  |  بازدید: 8



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر فرنوش جاراللهی

دکتر فرنوش جاراللهی

شنوایی شناسی کودکان

021-22228051

دکتر مسلم شعبانی

دکتر مسلم شعبانی

دکترای شنوایی شناسی

021-22180100

دکتر آرزو بیگدلی

دکتر آرزو بیگدلی

شنوایی شناس

021-22005047

دکتر سعید فراهانی

دکتر سعید فراهانی

متخصص شنوایی و تعادل

021-88870928

دکتر نیما رضا زاده

دکتر نیما رضا زاده

شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

021-88058723

دکتر محسن احدی

دکتر محسن احدی

شنوایی شناسی مرکزی

021-22250541

دکتر ایوب ولدبیگی

دکتر ایوب ولدبیگی

شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

021-22648270

دکتر اکرم پوربخت

دکتر اکرم پوربخت

متخصص شنوایی و تعادل

021-22250541

دکتر سعید اعرابی

دکتر سعید اعرابی

متخصص شنوایی سنجی

021-88140985

کلینیک شنوایی و تعادل بهار

کلینیک شنوایی و تعادل بهار


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

کلینیک شنوایی سعادت آباد

کلینیک شنوایی سعادت آباد


کلینیک شنوایی و زنگ گوش

کلینیک سرگیجه تهران سنترال

کلینیک سرگیجه تهران سنترال


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

کلینیک شنوایی، سرگیجه پاستور

کلینیک شنوایی، سرگیجه پاستور


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional