کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


اشتباهات و نباید‌های مصرف چای:


چای یکی از نوشیدنی‌های پرطرفدار است که بسیاری از مردم آن را می‌نوشند، اما نکته قابل توجه این است که بسیاری از افراد هنگام نوشیدن چای، اشتباهاتی انجام می‌دهند!
چای یکی از پرطرفدارترین و پر مصرف‌ترین نوشیدنی‌ها در جهان است که انواع مختلفی دارد. این نوشیدنی گرم آرامش بخش بوده و خستگی را از تن بیرون می‌کند.
چای اگر در حد طبیعی و در زمان مناسبی مصرف شود، خواص درمانی زیادی داشته و برای سلامتی مفید است. متاسفانه بسیاری از افراد اشتباهات زیادی را هنگام نوشیدن چای مرتکب می‌شوند که بسیار آسیب زا است و از فواید این نوشیدنی ارزشمند می‌کاهد.
۱. چای دیروز را نخورید:
چای کهنه دم، به سرعت ویتامین‌ها و سایر مواد مغذی خود را از دست می‌دهد و برای نوشیدن مناسب نیست، اما به عنوان یک عامل خارجی برای اهداف درمانی استفاده می‌شود. برای مثال می‌تواند به عنوان دهانشویه، برای تسکین درد زبان، درمان التهاب دهان یا خونریزی لثه استفاده شود و یا می‌توان آن را روی پوست آسیب دیده یا ملتهب قرار داد. چایی که یک روز قبل آماده شده است، نه تنها به دلیل اکسیداسیون ارزش غذایی خود را از دست می‌دهد بلکه ممکن است مورد حمله باکتری‌ها قرار بگیرد.
۲. چای داغ داغ ننوشید:
به گفته پزشکانی که این مشکل را در کشور‌های مختلف بررسی کرده اند، دمای بسیار گرم آب می‌تواند گلو، مری و معده شما را تحریک یا حتی صدمه بزند، خصوصاً در صورت استفاده طولانی مدت. دمای مناسب آب برای چای ۶۲ درجه سانتیگراد (یا ۱۴۴ فارنهایت) است، به این معنی که پس از رسیدن آب به نقطه جوش ۱۰۰ درجه سانتیگراد (یا ۲۱۲ فارنهایت)، باید چند دقیقه صبر کنید تا آن را روی چای خود بریزید و میل کنید.
۳. از نوشیدن چای طعم دار خودداری کنید:
پژوهشگران در چای‌هایی با طعم مرکبات آثاری از فلز‌های سرب و آلومینیوم را یافتند. وجود این مواد در چای باعث بروز مشکلات قلبی و کلیوی و حتی به وجود آمدن مشکلاتی در سیستم تولید مثل می‌شود. چای‌های کیسه‌ای که با مرکبات طعم دار شده اند نیز دارای آلومینیوم، سرب و گا‌ها کادمیوم هستند.
۴. چای خیلی غلیظ و پررنگ ننوشید:
مقدار زیاد کافئین و تانن موجود در چای غلیظ ممکن است باعث سردرد و بی خوابی شود، علاوه بر این، به سادگی طعم آن قابل تحمل نیست و کمتر کسی میتواند بگوید، چای پررنگ را با لذت می‌نوشد.
۵. چای ارزان نخرید:
تحقیقات نشان داده است که چای‌های ارزان قیمت بیشتر به دندان‌ها آسیب می‌رسانند، زیرا میزان فلوراید در آن‌ها بسیار زیاد است و در چای‌های گرانقیمت و با کیفیت فلوراید کمتری وجود دارد که این تنها به دلیل مراحل کاشت و برداشت این چای‌ها می‌تواند باشد که زیر نظر بهداشت و قوانین سختگیرانه است.
۶. قبل از خواب چای ننوشید:
نوشیدن چای قبل از خواب می‌تواند جریان خون و ضربان قلب را افزایش دهد و منجر به هیجان زده و پر انرژی شدن مغز و سیستم عصبی و بی خوابی گردد پس اگر می‌خواهید به طور آگاهانه در شب‌ها بیدار بمانید، چای بنوشید.
۷. چای کیسه‌ای مصرف نکنید:
اغلب چای‌های کیسه‌ای دارای اسانس و رنگ‌های شیمیایی هستند که این رنگ‌ها می‌توانند بدن انسان را با بیماری‌ها و مشکلات گوناگون مانند زخم معده، خستگی، یبوست، سردرد و تولید سموم خطرناک و بروز انواع سرطان‌ها مواجه کنند. در تولید چای کیسه‌ای از برگ کامل چای استفاده نمی‌شود و به جای آن خاک چای در کیسه‌ها قرار داده می‌شود، بنابراین می‌توان از این نوع چای به عنوان چای کهنه یاد کرد. پر رنگ شدن چای کیسه‌ای در آب جوش در کمتر از سی ثانیه به دلیل نامرغوب بودن آن است.
۸. برای کمک به بلعیدن دارو‌ها از چای استفاده نکنید:
یکی از عادات کاملا اشتباه در مصرف چای، استفاده از آن به عنوان مایعی برای بلعیدن داروست که کاری بسیار نادرست است. تانن موجود در چای می‌تواند جذب دارو را کاهش داده و برخی از خواص آن را از بین ببرد.

0  |  دکتر سلام  |  بازدید: 34



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر حمیدرضا وفائی

دکتر حمیدرضا وفائی

جراحی پلاستیک و زیبایی

021-26765331

دکتر منوچهر قدیمی

دکتر منوچهر قدیمی

تزریق ژل و بوتاکس

021-88613200

دکتر زهرا آزادی

دکتر زهرا آزادی

جراحی پلاستیک و زیبایی

021-22764249

دکتر عباس خیرخواه

دکتر عباس خیرخواه

پوست و مو و زيبايى

021-22172657

دکتر حسین احمدی

دکتر حسین احمدی

متخصص پوست مو و زیبایی

021-22229478

دکتر میترا اسماعیلی

دکتر میترا اسماعیلی

متخصص پوست و مو و زیبایی

0936-1194640

دکتر علی بخشنده فر

دکتر علی بخشنده فر

متخصص جراحی دهان و فک

021-77729100

دکتر محمدرضا آخوندی نسب

دکتر محمدرضا آخوندی نسب

فوق تخصص جراحی پلاستیک

021-22657984

دکتر موفق فولادگر

دکتر موفق فولادگر

دندانپزشک زیبایی

021-22089003

دکتر سعید الله نوحی

دکتر سعید الله نوحی

فوق تخصص گوش

021-88719848

کلینیک زیبایی مونیکا

کلینیک زیبایی مونیکا


کلینیک تخصصی زیبایی

دندانپزشکی آراد

دندانپزشکی آراد


جراح دندانپزشک - فلوشیپ ایمپلنت

مرکز فوق تخصصی گلبرگ

مرکز فوق تخصصی گلبرگ


پوست، مو و لیزر

کلینیک سرگیجه تهران سنترال

کلینیک سرگیجه تهران سنترال


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional