کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


زنگ گوش tinitus:


زنگ (Tinnitus) يک اصطلاح پزشکي به معناي زنگ زدن است که مربوط به احساس انواع مختلفي از صداها در گوش يا سر مي باشد. زنگ پديده شايعي است، بررسي ها نشان مي دهد که از هر ۵ بزرگسال ۱ نفر وزوز را تجربه کرده است. زنگ ندرتاً يک شکايت منفرد است و غالباً همراه با افت شنوايي، گيجي و حساسيت فوق العاده به سروصدا مي باشد.
● علل زنگ
زنگ مي تواند در اثر وقوع اصوات ناگهاني شديد (مانند شليک گلوله وترقه)، قرارگيري طولاني مدت در معرض اصوات (موزيک با صداي بلند، سروصداي ناشي از آلات در محيط کار، ترافيک مستمر) و همچنين به همراه دسته اي از بيماريهاي گوش خارجي، مياني، داخلي وعصب گوش باشد. در اکثر اوقات زنگ به دليل آسيب به سلولهاي موئي و افزايش فعاليت آنها در حلزون (گوش داخلي) بوجود مي آيد. وجود وزوز در غالب موارد نشانه يک بيماري خطر ناک نيست.
● اقدامات درماني وتوانبخشي
قدم اول مراجعه به پزشک گوش و حلق و بيني مي باشد. توصيف شما از وزوزتان، اطلاعات با ارزشي را در اختيار پزشک قرار يدهد. پزشک متخصص پس از معاينه کامل در صورت نياز شما را به شنوايي شناس (اديو لوژيست) ارجاع مي دهد. اديولوژيست ضمن انجام آزمايش شنوايي، زنگ گوش شما را (از نظر شدت، فرکانس، کيفيت) قرار مي دهد. تيمي متشکل از پزشک خانواده، متخصص گوش و حلق و بيني، شنوايي شناس، فيزيوتراپيست روان شناس برنامه درماني را به عهده دارند.
روشهاي درماني عبارتند از :
۱) استفاه از دارو
۲) استفاده از وسايل پوششگر و سمعک
۳) مشاوره و روان درماني
لازم به ذکر است يک روش واحد براي تمام مبتلايان به وزوز توصيه نمي شود. اگر روش خاصي موفقيت آميز نبود درمان ديگري را به کار مي گيرند. مشارکت در اين برنامه مستلزم برد باري است. در طول مدت اجراي برنامه توانبخشي نبايد فراموش کنيد که مهمترين هدف، حذف زنگ نيست بلکه هدف رفاه نسبي شماست.
● استفاده از دارو
در برخي موارد دارو توسط پزشک گوش و حلق و بيني متناسب با بيماري تجويز مي گردد. آمار نشان مي دهد که گروهي از افراد به دارو درماني پاسخ مثبت داده اند.
● استفاده از سمعک يا وسايل پوششگر
براي گروهي از افراد که به همراه وزوز کم شنوايي نياز دارند استفاده از سمعک بهترين وسيله براي پوشش صداي وزوز است و نسبت به دستگاه هاي مولد نويز و پوششگر ارجحيت دارد. براي آن دسته از افراد که امکان استفاده از سمعک وجود ندارد و يا کم شنوايي آنها در حدي نيست که لازم باشد از سمعک استفاده کنند از وسايل پوششگر و مولد نويز استفاده مي شود. تجويز سمعک و وسايل پوششگر توسط شنوايي شناس و متناسب با ويژگيهاي فردي هر بيمار تنظيم مي شود. وسايل پوششگر شبيه به سمعک هستند و اصوات خاصي را توليد مي کنند تا فرد با زنگ خود سازگار شود. هر چه اين وسايل مدت زمان بيشتري مورد استفاده قرار گيرند فرد رضايت بيشتري را کسب مي کند. نويز توليد شده از اين تجهيزات به قدري عالي است که هيچگونه احساس ناراحتي براي فرد ايجاد نمي کند.
● مشاوره و روان درماني
وزوز باعث توليد احساس رنجش، اضطراب و يا استرس، انزوا، خستگي و بي خوابي مي شود و اين عوامل نيز به نوبه خود باعث توجه بيشتر فرد به زنگ مي گردد. مشاوره و روان درماني کمک موثري در جهت آرامش فرد مي شود. بهبود سبک زندگي، فعاليت بدني مناسب، مبارزه با افسردگي، خواب مناسب و آرامش تاثير زيادي بر روي وزوز دارند.
● توصيه ها
تا حد امکان اطلاعات بيشتري را در مورد وزوز خود بدست آوريد. اين اطلاعات شما را از نگراني و ترس ناشي از عدم آگاهي رها مي کنند. عواملي که باعث وخامت زنگ مي شوند را شناسايي و کنترل کنيد در مواقع بروز استرس شديد، وزوز افزايش مي يابد. استرسها و نگرانيها باعث بروز وزوز نمي گردند اما تاثيرات آن را تشديد مي کنند. تمرين کنيد از استرسهاي غير ضروري اجتناب ورزيد. هر آنچه که باعث خوشنودي و رضايت شما شود مي تواند وزوز را کنترل کند. هر گاه وزوز به هر نحو اهميت خود را از دست دهد، در اين صورت فرد مي تواند وزوز خود را ناديده بگيرد. براي نمونه ما بطور طبيعي سر و صداي ناشي از يخچال منزل خود را در آشپزخانه نمي شنويم در حالي که آن صدا معمولا هميشه وجود دارد. اين پديده بدان علت است که مغز ما آن صدا را مهم تلقي نکرده است.
● از قرار گرفتن در محيط هاي ساکت دوري کنيد :
زنگ مي تواند هر روز و حتي در هر ساعت تغيير کند. اصوات جديدي مي توانند ظاهر شده و شنيده شوند و يا اصوات قبلي تغيير کند. حتي اگر وزوز را بلند تر از قبل درک مي کنيد جاي نگراني نيست. بسياري از افراد از اينکه ممکن است وزوزشان يشتر غير قابل تحمل شود ترس دارد هر چند آمار نشان مي دهد که در ارزيابيهاي بعدي، هيچگونه افزايش در بلندي وزوز ديده نشده است. اگر توجه خود را به کارهاي ديگر معطوف کنيد، ديگر وزوز شما قابل درک نخواهد بود. از مصرف زياد چاي، قهوه، نوشابه، مشروبات الکلي، سيگار و دخانيات پرهيز نماييد. به هنگام خواب موزيک ملايم گوش دهيد. گوش دادن به صداي پمپ آکواريوم، فن، پنکه، دستگاه بخورو همچنين نوار کاست يا سي دي حاوي اصوات طبيعي (امواج دريا، باران، رودخانه و...) در پوشش وزوز بسيار موثر هستند.

1  |  پیپر  |  بازدید: 1225



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر سعید فراهانی

دکتر سعید فراهانی

متخصص شنوایی و تعادل

021-88870928

دکتر اکرم پوربخت

دکتر اکرم پوربخت

متخصص شنوایی و تعادل

021-22250541

دکتر نیما رضا زاده

دکتر نیما رضا زاده

شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

021-88058723

دکتر مسلم شعبانی

دکتر مسلم شعبانی

دکترای شنوایی شناسی

021-22180100

دکتر فرنوش جاراللهی

دکتر فرنوش جاراللهی

شنوایی شناسی کودکان

021-22228051

دکتر محسن احدی

دکتر محسن احدی

شنوایی شناسی مرکزی

021-22250541

دکتر ایوب ولدبیگی

دکتر ایوب ولدبیگی

شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

021-22648270

دکتر سعید اعرابی

دکتر سعید اعرابی

متخصص شنوایی سنجی

021-88140985

دکتر آرزو بیگدلی

دکتر آرزو بیگدلی

شنوایی شناس

021-22005047

کلینیک شنوایی، سرگیجه پاستور

کلینیک شنوایی، سرگیجه پاستور


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

کلینیک سرگیجه تهران سنترال

کلینیک سرگیجه تهران سنترال


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

کلینیک شنوایی سعادت آباد

کلینیک شنوایی سعادت آباد


کلینیک شنوایی و زنگ گوش

کلینیک شنوایی و تعادل بهار

کلینیک شنوایی و تعادل بهار


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional